Първоначално публикувано от code
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Партия Герб и Фалшифициране на изборите.
Collapse
X
-
Alfa Romeo Giulietta 170hp
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНе мисля че това е правилно, защото така подвежда избирателите.Или си депутат от съответната партия или се отказваш.Не би трябвало след изборите да се случват такива работи.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщениеНе , не е пат.Направо си е изолация за ГЕРБ.Сега ще им излезат през носа всички долни , тъпи милиционерски номера дето играха и на Сидеров и на всички десни партии при предишния мандат с разбиването им.ГЕРБ били десни и алтернатива на БСП.Защо тогава никой десен не ги подкрепя сега?Май само те си вярват , че са такива.Балъците свършиха явно.Предстои пълен разпад на бандата на фуражките-мутрагени, но за съжаление ще повлече и цялата държава защото БСП и ДПС са доказано некъдърни да измислят нещо умно.Не ме разсмивай. Пука им на шнура за Волен Сидеров с 20 депутата, или за турците или за БСП. Аз не виждам другите с какво са в по-добра позиция .. Затова казвам, че ситуацията е пълен пат - никой няма сериозна подкрепа, да не говорим за доверието на народа, дето няма да ги изтърпи и 2 месеца.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНе мисля че това е правилно, защото така подвежда избирателите.Или си депутат от съответната партия или се отказваш.Не би трябвало след изборите да се случват такива работи.
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:22 ----------
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНаправо са жив зян със 100 от 240 депутатаНе ме разсмивай. Пука им на шнура за Волен Сидеров с 20 депутата, или за турците или за БСП. Аз не виждам другите с какво са в по-добра позиция .. Затова казвам, че ситуацията е пълен пат - никой няма сериозна подкрепа, да не говорим за доверието на народа, дето няма да ги изтърпи и 2 месеца.
Къде точно водя пат?
След два парламента на Волен, той добре осъзнава, че сега е последния му шанс да влезе във властта."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеГЕРБ как управляваше 4 години?Last edited by Доко; d.m.y г., 21:31.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеГЕРБ как управляваше 4 години?
---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:22 ----------
Имаме форумец наивник
Къде точно водя пат?
След два парламента на Волен, той добре осъзнава, че сега е последния му шанс да влезе във властта.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЩо да му е последния шанс? Да не си мислиш, че ще се коалира с ДПС? - това няма да стане
Просто един -двама от АТАКА ще подкрепят предложения от БСП кабинет.
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:07 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи той ако иска да си пазари няма пита Волен
Няма да му стигнат един-двама."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеСлед два парламента на Волен, той добре осъзнава, че сега е последния му шанс да влезе във властта.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеКъде видя, че той иска да влиза във властта? Той много добре знае, че идиотщините, които говори са неизпълними - не го подценявай!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ един от БСП или ДПС.
Но виж ГЕРБ може да се разпадне.
Сега ще са в опозиция, а са доста млада, а и лидерска партия..
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЪпсурд.
Но виж ГЕРБ може да се разпадне.
Сега ще са в опозиция, а са доста млада, а и лидерска партия..
Comment
Comment