If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-добрият вариант е обединение на десницата без старите лидери и нови избори наесен. Само така може да се избегне участието на БКП мафията във властта и разните им опити за удавяне на България като Белене например.
Свърши се вече
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Аз не знам какво толкова разсъждавате, то е ясно какво ще се случи, просто трябва да си формират правителство, слагат Орешарски, и се мятат с покупките.
Аз не знам какво толкова разсъждавате, то е ясно какво ще се случи, просто трябва да си формират правителство, слагат Орешарски, и се мятат с покупките.
Тука спор няма, то може и без покупки.И ДПС и АТАКА са производни на БСП и служат за обиране на такива гласове.Работата е сигурна.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Прасето не ще да се обзалага с други макар, че ако спечели ще има сигурно кашон уиски, а ние ако спечелим ще трябва да си делим неговата бутилка- на гладни вълци кози крак!
Аз ли не разбрах или Местан се надява ГЕРБ и БСП да не могат да направят правителство и Плевнелиев да предложи на третата в листата да направи - демек ДПС.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment