Известие

Collapse
No announcement yet.

Тотална разпродажба – последна фаза от унищожението на България!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Лилов, Луканов, Доган... и сие.
    Единственото вярно е, че унищожиха всичко, но останалото са червени глупости.
    Комундетата си осребриха властта, а такива като теб ги защитават.
    Оооо, а знаеш ли кога най-добре се облажиха.
    По време на "голямата" приватизация.

Но българският преход бе сбъркан изначално.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Момци пак бъркате ....въпроса вече не е кой разграби , а кой ще възражда. Това според мене е главното сега. Ясно е че няма да са тези плужаци които са сега......Въпроса е кой......аз поне не виждам на хоризонта никой ....
      Има един филм за Сена (все пак сме автомобилен форум, който го е гледал ще ме разбере за какво говоря), та там един от интервюираните казва - " Като застанех до Сена и ми настръхваха космите на ръцете" - ето такава личност ни трябва.....да се сещате за някой ?!?!?!!?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• ...промит мозък
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Сталин свиква съвещание и пита най-учените хора в страната:
          - Защо изоставаме толкова?
          - Ами, другарю Сталин… 90% от населението са мързеливци и мърлячи.
          - А ако ги разстреляме, ще се оправи ли положението?
          - И да ги разстреляме, все тая… пропорцията ще се запази.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Сталин свиква съвещание и пита най-учените хора в страната:
            - Защо изоставаме толкова?
            - Ами, другарю Сталин… 90% от населението са мързеливци и мърлячи.
            - А ако ги разстреляме, ще се оправи ли положението?
            - И да ги разстреляме, все тая… пропорцията ще се запази.
            Баш при Сталин са работили без да спират че иначе растрел
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Момци пак бъркате ....въпроса вече не е кой разграби , а кой ще възражда. Това според мене е главното сега.
              Въпросът "Кой заграби" е важен дотолкова, доколкото трябва да ни се изясни, че който досега е разграбвал, няма как отсега нататък да възражда. Тези, дето ги изгониха от една партия за корупция и връзки с мафията, сега са в управляващата партия и са на ръководни постове. Данчо Ментата, Орешарски, Бисеров и т.н. няма как да станат възродители. Освен ако не вярваме като Пацо в катарзиси. След 25-те години крадене.
              Сена нямаме, Фетел и Алонсо май също. Значи някои средна работа на нивото на Маса или Уебър ще трябва да си изберем. Хубави-лоши, които и да дойдат - пак ще е 100 пъти по-добре от това да ни управлява мафията.
              2014: Deutschland über alles

Comment

• За мен нещата стоят така - който е грабил да връща и в пандиза, да не кажа бесило.Ама надали.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ето Ви още една разпродажба!

ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН ИДИОТ, за да допуснеш такова нещо! Тези, в Министерството на транспорта, с Конкурс за Простотия ли са ги отсявали?!?

!!!ОСТАВКА!!!

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Въпросът "Кой заграби" е важен дотолкова, доколкото трябва да ни се изясни, че който досега е разграбвал, няма как отсега нататък да възражда. Тези, дето ги изгониха от една партия за корупция и връзки с мафията, сега са в управляващата партия и са на ръководни постове. Данчо Ментата, Орешарски, Бисеров и т.н. няма как да станат възродители. Освен ако не вярваме като Пацо в катарзиси. След 25-те години крадене.
                    Сена нямаме, Фетел и Алонсо май също. Значи някои средна работа на нивото на Маса или Уебър ще трябва да си изберем. Хубави-лоши, които и да дойдат - пак ще е 100 пъти по-добре от това да ни управлява мафията.
                    О........ , за тези които са в момента е ясна работата...... Но не съм съгласен за това че който и да дойде ще е по добре..... Тука трябва да сме по внимателни с това , кой ще дойде.....

---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:35 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    За мен нещата стоят така - който е грабил да връща и в пандиза, да не кажа бесило.Ама надали.
                    Трябва да си обесим всичките политици от 25 години на
                    сам , барабар с съдиите и прокурорите.....Въпроса е кой ще съди съдиите ?!?!?!!?

Comment

О........ , за тези които са в момента е ясна работата...... Но не съм съгласен за това че който и да дойде ще е по добре..... Тука трябва да сме по внимателни с това , кой ще дойде.....

---------- Post added at 07:38 ---------- Previous post was at 07:35 ----------

Трябва да си обесим всичките политици от 25 години на
                      сам , барабар с съдиите и прокурорите.....Въпроса е кой ще съди съдиите ?!?!?!!?
                      "Народният съд".
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Момци пак бъркате ....въпроса вече не е кой разграби , а кой ще възражда. Това според мене е главното сега. Ясно е че няма да са тези плужаци които са сега......Въпроса е кой......аз поне не виждам на хоризонта никой ....
                        Има един филм за Сена (все пак сме автомобилен форум, който го е гледал ще ме разбере за какво говоря), та там един от интервюираните казва - " Като застанех до Сена и ми настръхваха космите на ръцете" - ето такава личност ни трябва.....да се сещате за някой ?!?!?!!?
                        Ами ако има такава, то тя ще бъде разпъната на кръст, поради обстоятелството, че 70% ще са против нея по ред причини
                        А това с избиването и бесенето у нас е често явление-тия които обвиняваха, че са ги убивали преди 1944 г. убиваха още по жестоко:
                        http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1712879

http://www.trud.cc/files/attach/att10495.pdf
                        Last edited by fred; d.m.y г., 20:21.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

.....
                          Ми....старшината от казармата, ма той трябва да умрел вече.

Comment

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1750927

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                              Ами ако има такава, то тя ще бъде разпъната на кръст, поради обстоятелството, че 70% ще са против нея по ред причини
                              А това с избиването и бесенето у нас е често явление-тия които обвиняваха, че са ги убивали преди 1944 г. убиваха още по жестоко:
                              http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1712879

http://www.trud.cc/files/attach/att10495.pdf
                              Ама Фреди, то това е било преди катарзиса. Комунистите са вече ангели, мислещи за хората, всеотдайни.

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
                              Това, че има и други убийци по никакъв начин не оправдава убийците. Сред 1989г. да е имало масови разстрели и лагери за комунистическите престъпници?! Нямаше.
                              Нещата не се променят. Същата е логиката на днешните комунисти. Ние крадем, ама и Бойко краде. Значи всичко е ОК?!
                              Ама за не искам крадци, бре. Какво ме интересуват другите. Ние протестираме срещу теб, щото ти си престъпник и си на власт.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Ама Фреди, то това е било преди катарзиса. Комунистите са вече ангели, мислещи за хората, всеотдайни.

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Това, че има и други убийци по никакъв начин не оправдава убийците. Сред 1989г. да е имало масови разстрели и лагери за комунистическите престъпници?! Нямаше.
                                Нещата не се променят. Същата е логиката на днешните комунисти. Ние крадем, ама и Бойко краде. Значи всичко е ОК?!
                                Ама за не искам крадци, бре. Какво ме интересуват другите. Ние протестираме срещу теб, щото ти си престъпник и си на власт.
                                Нямаше и там беше грешката.

Comment

Working...
                                X