Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеЩото тука работата згрубя, като почнат да се вадят разни аргументи от WWII нещата стават сериозни!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолега Fade, точно щото ме е еня за Русия и по-точно затова да има баланс в световен аспект, затова я водя тази дискусия.
Плаша се от това, че ако Русия не успее да тръгне по верния път и да навакса пропуснатото, и ако екстраполираме нещата, как биха изглеждали те след 50 г.? Ако днес Русия успее някак да излезе от кризата с Украйна, какво ли я чака след 50 г. ?
В момента всичко което се случва е просто поредното събуждане на мечката....
Ако ги оставят на мира , руснаците ще са първи във всичко след 50 години.... а това е най големия кошмар на .... сещай се кой
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:34 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНа кое казвате аргументи?
Обяснете ми - как победата вьв една война е функция на броят на жертвите.
Ако изпратя 1000 души вьорьжени с прашки срещу танк, и той ги изтрепе, аз ли ще сьм победител?
Никой не отрича сьществената роля на СССР вьв тая война, но да се твьрди че те са я спечелили е пресилено.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНа кое казвате аргументи?
Обяснете ми - как победата вьв една война е функция на броят на жертвите.
Ако изпратя 1000 души вьорьжени с прашки срещу танк, и той ги изтрепе, аз ли ще сьм победител?
Никой не отрича сьществената роля на СССР вьв тая война, но да се твьрди че те са я спечелили е пресилено.
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолега, имайте малко уважение към Путин. Той все пак е умен човек и добър политик. Това не означава, че е длъжен да оправдава идиотизмите на Сталин пред света. И то по начин, който може да мине пред някой второкласник.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеАми погледнете темпа на нарастването на БВП на Русия за последните 10 години, предполагам, че можете да го екстраполирате!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВие пък вижте къкъв е БВП Северна Америка.....и пак екстраполирайте. Ако разбирате за какво говоря.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=4oqgEz1974w - В какъв филм живеят УкраинцитеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеТемп на нарастване колега, темп на нарастване... губите концентрация ми се струва!
Дали пък да не погледнете още веднъж?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Колега ама вие наистина не сте напълно концентриран
Я вижте какво е темп на нарастване!Last edited by fade; d.m.y г., 00:10.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеПогледнах ... и какво видях... ми по средно с 2-3 % по висок от този на Северна америка единствено през 2009 е бил по нисък и дори отрицателен, ама като гледам и на Северна америка не и се е разминало!
Колега ама вие наистина не сте напълно концентриран
Я вижте какво е темп на нарастване!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСега цъкнете една отметка и на България, концентрирайте се добре и си мислете. Аз очаквам с нетърпение вашето обяснение на нашите несгоди
Я да чуем вашето както казвате често "задълбочено вглеждане" в проблема.
Аз имам и за още много други неща обяснения но ми дайте някакъв хубавичък мотив да почна да пиша сега тука научни трудове в един форум за автомобили!
Не подценявам компетентноста ви но за останалите дето може да се чудят за кво говорим тук едно определение:
Темпът на растеж на реалния брутен вътрешен продукт на човек от населението показва
степента на нарастване на доходите на глава от населението. Този съставен показател не измерва
пряко устойчивото развитие, но е много важен измерител на икономическите аспекти на
устойчивото развитие.
Достатъчно високият темп на нарастване на брутния вътрешен продукт (БВП) означава, че
обществото генерира допълнителни икономически ресурси с цел да посрещне икономическите
нужди на настоящото поколение, да инвестира с цел получаване на по-висока възвръщаемост или
да ги насочи към различни актуални социални и екологични въпроси.Last edited by fade; d.m.y г., 00:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от fade Покажи съобщениеАз имам обяснение колега, но понеже в този форум се тачат БВП като критерий за щяло и нещяло, затова ви дадох този показател за пример. Вие ще отречете ли че това е обективен критерий за преки сравнения на икономики? Нещо грешно ли ви се струва че съм казал?
Я да чуем вашето както казвате често "задълбочено вглеждане" в проблема.
Аз имам и за още много други неща обяснения но ми дайте някакъв хубавичък мотив да почна да пиша сега тука научни трудове в един форум за автомобили!
Не подценявам компетентноста ви но за останалите дето може да се чудят за кво говорим тук едно определение:
цитат:
Традиционно средният темп на икономическия растеж на САЩ е между 2,5% и 3,0%. Това е защото много икономисти вярват, че тези граници представляват естествен дългосрочен темп на растеж на производството. Икономически растеж над този “естествен” темп на растеж не може да издържи твърде много: той може да причини инфлация и да доведе до покачване на лихвите от FED, за да се свие монетарната политика до по-малък растеж и да се предпази от пикове в инфлацията
(преписано от тук).
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеБаси.....
Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment