Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А защо трябва да одобряваме беззакония. Значи когато някой не споделя политиката която му налагаме може да го заплашваме, да му блокираме сметките, да се саморазправяме с близките му, може да освобождаваме престъпници от затворите и т.н.

---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:50 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Що сички комундета не си идете в Русия бре...
    Кой пък си ти че да казваш, кой какво да прави.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Не знам, дали знаеш, какво прествавлява Исландия, но това, което те са решили, не значи, че е нещо добро за България.
      Аз не виждам за какво ни пречи ЕС ли прав корупцията у нас, ЕС ли докара срутената съветска икономика, стара и морално остаряла техника и външния ни дълг и въобще всичките ни проблеми.

---------- Post added at 04:29 ---------- Previous post was at 04:26 ----------

Интересно, коя богата държава е ограбена от ЕС, след влизането си?Аз такава не знам, както и не виждам как със средна заплата, по ниска от България, богатата Украйна възнаграждава народа си? (290 евро някъде е в УКрай, а у нас е 390).
      Не ги докара ЕС.
      А кои проблеми реши влизането в ЕС? Освен че си купуваме стари коли без ДДС и можем да ходим на шопинг в Солун?
      Какви инвестиции, работни места и внесен (а не изнесен) капитал докара ЕС, които нямаше да станат, ако не бяхме в ЕС?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Не ги докара ЕС.
        А кои проблеми реши влизането в ЕС? Освен че си купуваме стари коли без ДДС и можем да ходим на шопинг в Солун?
        Какви инвестиции, работни места и внесен (а не изнесен) капитал докара ЕС, които нямаше да станат, ако не бяхме в ЕС?
        В София може и да не си забелязьл. Обаче освен София, на тая територия има и други населени места. Ела в провинцията и ще ти покажа. Верно за да работи системата, трябва местната управа да се размьрда малко(а тя някакси не обича).
        Явно Павлин няма да отговори, та ще задам вьпросьт кьм всички русофили тука.
        Защо след като руското влияние е толкова благотворно, ни една дьржава под него не е "прокопсала", нито преди, нито сега?
        Не храня илюзии че "големите" милеят за малките, извьн собствените си интереси. Това е логично и така трябва да бьде. Вьпросьт е - защо да избираме руско влияние, след като вече сме го правили и резултатьт е плачевен. И това важи за всички които са го правили.
        Защо ЕС!? Ами защото така имаме някакви инструменти да си гоним интересите. Това че тия които изпращаме да го правят, или не искат, или не могат е проблемьт.
        Да, някой страни искат да "бягат", те си имат свои интереси, нямащи нищо общо с нашите. Даже бих казал - точно обратни на нашите. Е,и?
        Аз не живея нито в Кралството, нито в Исландия. Мисля че какво те искат, си е тяхна работа.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Не ги докара ЕС.
          Що за въпроси са това. 1996 износът ни за ЕС беше почти нулев. Днес България изнася 68% от БВП и 75% целия износ е за ЕС. Инвестициите в България във връзка с членството й в ЕС са над 30 млрд. лева.
          Положението е лошо, но ако не бяхме в ЕС, щяхме да сме си точно както през 1996г. 100 евро беше висока заплата тогава. За шопинг в Солун не можеше и да си мечтае обикновения българин.
          Друг е въпроса защо другите страни от бившия СИВ напреднаха за същото време значително повече от нас.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            В София може и да не си забелязьл. Обаче освен София, на тая територия има и други населени места. Ела в провинцията и ще ти покажа. Верно за да работи системата, трябва местната управа да се размьрда малко(а тя някакси не обича).
            Явно Павлин няма да отговори, та ще задам вьпросьт кьм всички русофили тука.
            Защо след като руското влияние е толкова благотворно, ни една дьржава под него не е "прокопсала", нито преди, нито сега?
            Не храня илюзии че "големите" милеят за малките, извьн собствените си интереси. Това е логично и така трябва да бьде. Вьпросьт е - защо да избираме руско влияние, след като вече сме го правили и резултатьт е плачевен. И това важи за всички които са го правили.
            Защо ЕС!? Ами защото така имаме някакви инструменти да си гоним интересите. Това че тия които изпращаме да го правят, или не искат, или не могат е проблемьт.
            Да, някой страни искат да "бягат", те си имат свои интереси, нямащи нищо общо с нашите. Даже бих казал - точно обратни на нашите. Е,и?
            Аз не живея нито в Кралството, нито в Исландия. Мисля че какво те искат, си е тяхна работа.
            Аз ти отговорих, но ти така и не разбираш. Постигнато в България и в Украйна в периода 1945-1989г. e много повече отколкото в периода 1990-2014г. Освен това те попитах какво постигнаха в Латинска Америка, Близкия Изток, Индия, Виетнам и др. След като нямаха руско влияние. Кой започва войните и какви са последствията от тези войни. На мен повече ми прилича като войните за колонии едно време. Подчиняваме страната политически, строим военни бази и използваме евтини суровини и евтина работна ръка.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Аз ти отговорих, но ти така и не разбираш. Постигнато в България и в Украйна в периода 1945-1989г. e много повече отколкото в периода 1990-2014г.
              Пробвай отново. През периодьт който посочваш, страните без руско влияние са напреднали в пьти по вече.
              Точно заради това ти сравнение посочих разликите в двете германии. Знам че ти е трудно да си обективен, но опитай все пак.
              В Амазонските джунгли сьществуват племена, които и до ден днешен ходят голи. Те пьк са "избавени" от всякакво влияние. Тоест - не намесвай дистинации които никак не ме интересуват. Аз живея на Балканите, които са на континентьт Европа.

Comment

Европа условно по исторически и културни причини е приета за отделен континент.Геоложки има Евразия.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Тези в джунглите може да са голи и боси, но са по-щастливи, а защо нашето "богатство" ни прави нещастни.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Що за въпроси са това. 1996 износът ни за ЕС беше почти нулев. Днес България изнася 68% от БВП и 75% целия износ е за ЕС. Инвестициите в България във връзка с членството й в ЕС са над 30 млрд. лева.
                    Положението е лошо, но ако не бяхме в ЕС, щяхме да сме си точно както през 1996г. 100 евро беше висока заплата тогава. За шопинг в Солун не можеше и да си мечтае обикновения българин.
                    Друг е въпроса защо другите страни от бившия СИВ напреднаха за същото време значително повече от нас.
                    Ами задай си го тоя, последния въпрос. И си отговори евентуално.
                    И също така си задай въпроса защо "евроскептичните" партии печелят изборите в Чехия, Словакия и Унгария?
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Европа условно по исторически и културни причини е приета за отделен континент.
                      За целите на дебата, това е достатьчно точно определение.

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Тези в джунглите може да са голи и боси, но са по-щастливи, а защо нашето "богатство" ни прави нещастни.
                      Защото са по мьдри, имат всичко което е необходимо да са щастливи. Проблемьт е че ние не може да се сравняваме с тях. Твьрде далече са културно и географски.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Да де, ама никой не виждам да отива в джунглата. А не знам да са върнали някого оттам.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Пробвай отново. През периодьт който посочваш, страните без руско влияние са напреднали в пьти по вече.
                          Точно заради това ти сравнение посочих разликите в двете германии. Знам че ти е трудно да си обективен, но опитай все пак.
                          В Амазонските джунгли сьществуват племена, които и до ден днешен ходят голи. Те пьк са "избавени" от всякакво влияние. Тоест - не намесвай дистинации които никак не ме интересуват. Аз живея на Балканите, които са на континентьт Европа.
                          Напреднали за сметка на печатането на долари трупането на дългове и монополизирането на някои световни борси.
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 18:52.

Comment

• А социалистическият блок не натрупа ли дългове?!? А дълговете не са ли също част от икономиката, стига да не са безконтролни и да не стават предсрочно изискуеми?
                            Да разбирам ли, че за теб най-успешният държавник е бил Чаушеску - той не е оставил никакви дългове с цената на десетилетия мизерстване на хората?

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Напреднали за сметка на печатането на долари трупането на дългове и монополизирането на някои световни борси.
                              За прьв пьт чувам че ГФР са печатали долари.
                              Шегувам се(не сьвсем).
                              Номерьт е че и "нашите" трупаха дьлгове, но от това - полза никаква.
                              Трудно е да си убедителен, когато трябва да "обявиш" бялото за черно.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                А социалистическият блок не натрупа ли дългове?!? А дълговете не са ли също част от икономиката, стига да не са безконтролни и да не стават предсрочно изискуеми?
                                Да разбирам ли, че за теб най-успешният държавник е бил Чаушеску - той не е оставил никакви дългове с цената на десетилетия мизерстване на хората?
                                Много по-малко в стойностно изражение и виж кой контролира световната финансова система и как тя се използва за натиск и манипулации. Отделно познатите тактики за икономически санкции и ограничения. Всеки който не върви по правия път бива наказван. Защо когато Русия договаря отношенията си с Украйна това се възприема като завладяване а когато ЕС иска да подчини законодателната, съдебната и изпълнителната власт на неговите си органи, това се възприема като освобождаване. При условие че Русия има граница с Украйна, културни прилики, свързани са исторически и т.н.

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                За прьв пьт чувам че ГФР са печатали долари.
                                Шегувам се(не сьвсем).
                                Номерьт е че и "нашите" трупаха дьлгове, но от това - полза никаква.
                                Трудно е да си убедителен, когато трябва да "обявиш" бялото за черно.
                                Сигурно и за плана Маршал не си чувал.
                                Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:26.

Comment

Working...
                                X