Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Колкото руснаците не са виновни за октомврийската революция а е виновен Ленин и неговите спонсори, толкова за ВСВ не са виновни немците а само Хитлер и неговите спонсори.
    Точно така !!!

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Спътниците за ядене стават ли? Щото тя и Северна Корея пуска спътници, ама какво от това.
    Ами спътниците стават да те защитят от агресори с които 5 години си воювал и да ти осигурят спокойствие за да можеш да се развиваш..... не говоря за противоракетна отбрана, да не ме разберете погрешно, говоря за демонстрация на сила и възможности
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Тговоря за демонстрация на сила и възможности
      Никой никьде не е обвинявал Русия в липсата на демонстрация на сила и вьзможности. То и аз демонстрирах преди 30г.
      Ще има ли някакьв спор по сьщество?
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Николай, с чия памощ Германия задмина всички останали.И кой е виновен за войната на нейна територия.Въпросът ми беше за САЩ, между другото.Турция отдавна граничи с Русия и в резултат на кубинската криза сащ изтеглят ракетите си оттам.Въпросът не ес какво сме закърмени а каква е реалността в момента.Ясно че на много хора им е изгодна сегашната действителност за бързао забогатяване и всичко различно от нея е комунизъм подкрепян от старчоци като мен.Това че искам дам шанс на Русия не значи че искам да връщам комунизма.Нали демокрацията дава шанс на всички.Или май е само клише.
        Тук не става дума за шанс. Растежа и успеха се случват само при съвсем ясни условия и те не съществуват в Русия и Беларус. Затова и този растеж, който си мислят някои русофили, че ще се случи там, няма да се случи. До преди няколко години икономиката им растеше заради високите цени на газа, петрола и други природни ресурси, но това време свърши. Петролът спря да расте и руската икономика спря да расте. Изолацията, която сам си налага Путин няма да доведе до нищо хубаво. Идва края на петролната рента. Хубавото за руснаците е, че имат разни развойни центрове и силна оръжейна промишленост. Но дали ще успеят да използват инженерите си или ще ги изпуснат в чужбина. Според мен трудно ще ги задържат в страната защото инвестициите в една авторитарна и непредвидима държава с тромава бюрокрация са твърде рискови. Времето ще покаже, но аз си мисля, че много чужди, а и руски компании ще започнат да напускат страната ако Путин продължи със същата политика.
        2014: Deutschland über alles

Comment

• Е хуба во де,преди Ленин кой е бил на власт?
          А Романови кои ги е изтребил?
          Заекващия плух секскобурга какъв е?
          Много ми харесва теорията че не бил еврейн щото имал 10000 вида кръв в себе си?
          Еми добре,като са ви били виновни руските комунисти,що по дяволите не ги изметохте навремето?После пак бяха на власт,и после пак...сега пак.И до кога?
          Част от Украйна винаги е била мизерна но не заради руснаците а заради тези които са управлявали Русия.Имаше много интересен коментар в интернет на една девойка: еврейските роднини си разпределят територията като кубински мафиоти.
          Та половината власт имащи са учили,живели и т.н. в израел а и са евреи по майчина линия.Тоест 100% евреин.
          Радвам се искрено и на младежите дето за пореден път изрисуват паметника на Армията.Явно си нямат пишлета...дедката върнал се след 100 години в щатите и той ме израдва.
          Само едно искам да ми обясните,щото гледам подкрепяте "революцията" в Украйна...що толкова десетилетия се оставяте да ви управляват комунисти.
          За деянчо пеевски какво стана?Купон няколко дни и после тихо.Няма българи да разпънат на кръст доган ли.
          Има и много други въпроси дразнещи ама ....
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Тук не става дума за шанс. Растежа и успеха се случват само при съвсем ясни условия и те не съществуват в Русия и Беларус. Затова и този растеж, който си мислят някои русофили, че ще се случи там, няма да се случи. До преди няколко години икономиката им растеше заради високите цени на газа, петрола и други природни ресурси, но това време свърши. Петролът спря да расте и руската икономика спря да расте. Изолацията, която сам си налага Путин няма да доведе до нищо хубаво. Идва края на петролната рента. Хубавото за руснаците е, че имат разни развойни центрове и силна оръжейна промишленост. Но дали ще успеят да използват инженерите си или ще ги изпуснат в чужбина. Според мен трудно ще ги задържат в страната защото инвестициите в една авторитарна и непредвидима държава с тромава бюрокрация са твърде рискови. Времето ще покаже, но аз си мисля, че много чужди, а и руски компании ще започнат да напускат страната ако Путин продължи със същата политика.
            Това твоето е пълна измишльотина, авторитарна била Русия, ти виждал ли си колко радия и ТВ канали има в Русия дето по цял ден плюят по Путин и нищо не им се случва, докато в САЩ това не е възможно, та те дори филмите цензурират още ... Руската економика била спряла да расте .....боже ....

Добре де човек помисли малко, остви всичко на страна.... Ако има една силна и економически развита държава Русия , която заема огромно пространство ... Какво печели от това запада и какво губи.... просто прецени сам кое е по изгодно за запада и после си отговори на въпроса, какво може да направи запада за да не допусне економическа катастрофа .... и би трябвало всичко да ти се изясни , освен ако не се самозалъгваш и си искрен
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Ами спътниците стават да те защитят от агресори с които 5 години си воювал и да ти осигурят спокойствие за да можеш да се развиваш..... не говоря за противоракетна отбрана, да не ме разберете погрешно, говоря за демонстрация на сила и възможности
              От какъв агресор ще се защитават с тия спътници като всичко живо от източния блок гледаше да избяга на запад. Построиха даже стена между източен и западен Берлин, щото иначе нямаше да остане никой за защитаване от източната страна.

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Това твоето е пълна измишльотина, авторитарна била Русия, ти виждал ли си колко радия и ТВ канали има в Русия дето по цял ден плюят по Путин и нищо не им се случва, докато в САЩ това не е възможно, та те дори филмите цензурират още ... Руската економика била спряла да расте .....боже ....

Добре де човек помисли малко, остви всичко на страна.... Ако има една силна и економически развита държава Русия , която заема огромно пространство ... Какво печели от това запада и какво губи.... просто прецени сам кое е по изгодно за запада и после си отговори на въпроса, какво може да направи запада за да не допусне економическа катастрофа .... и би трябвало всичко да ти се изясни , освен ако не се самозалъгваш и си искрен
              Каква е тая дума економика. Да не е някаква симбиоза между екология и икономика или просто и ти си от руски произход?!
              На тези, които говорят срешу Путкин определено им се случва нещо и то сериозно. Ако не им затворят медиите ги вкарват в затвора. Някои журналисти ги убиха. Путкин си има даже собствена пропаганда, която да го хвали него лично. Колко години управлява Русия само той. Всяка държава, където седи един и същи човек начело с десетилетия е авторитарна. Просто руснаците това ги устройва засега докато има пари.

Comment

От какъв агресор ще се защитават с тия спътници като всичко живо от източния блок гледаше да избяга на запад. Построиха даже стена между източен и западен Берлин, щото иначе нямаше да остане никой за защитаване от източната страна.

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

Каква е тая дума економика. Да не е някаква симбиоза между екология и икономика или просто и ти си от руски произход?!
                На тези, които говорят срешу Путкин определено им се случва нещо и то сериозно. Ако не им затворят медиите ги вкарват в затвора. Някои журналисти ги убиха. Путкин си има даже собствена пропаганда, която да го хвали него лично. Колко години управлява Русия само той. Всяка държава, където седи един и същи човек начело с десетилетия е авторитарна. Просто руснаците това ги устройва засега докато има пари.
                И пак отказваш да помислиш и се хващаш за някви букви (не , не съм от руски произход , но го владея руския перфектно- това е да си спокоен) не знам за нито един убит журналист който говори срещу Путин - ако бяха убити нямаше да говорят сега нали така
                Last edited by Orm; d.m.y г., 19:29.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                  Само едно искам да ми обясните,щото гледам подкрепяте "революцията" в Украйна...що толкова десетилетия се оставяте да ви управляват комунисти.
                  За деянчо пеевски какво стана?Купон няколко дни и после тихо.Няма българи да разпънат на кръст доган ли.
                  Има и много други въпроси дразнещи ама ....
                  Прав си за това. Щото сме угасващ народ, затова сме си на това дередже. После ЕС ни е крив, масоните ни пречели... А не виждаме очевидното, че в ЕС са 28 държави и 27 от тях са много по-добре от нас.

Comment

Ако ги оставите на мира може и да успеят но след като всички са настроени срещу тах какво очакваш да се примирят като нас ли.Ний като нищо ще дадем Родопите на Турция с балканското - бал съм му майката.Ти изобщо не си наясно със съвременна Русия.Говориш по инерция.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      .що толкова десетилетия се оставяте да ви управляват комунисти.
                      Е тоя вьпрос ме мьчи и мен.
                      Уверявам Ви че нямам нищо против руснаците. Даже и против Русия и Путин.
                      Проблем ми е обвьрзването на Бьлгария с Русия, защото от начиньт по който е правено до сега, за нас нищо хубаво не е последвало.
                      Вие и Павлин сте хората врьщащи вьпросьт за Украйна в темата. За Вас е разбираемо - вьлнува Ви с право. Като попитах Павката ......
                      Да, аз сьм убеден че не сьм по умен от украинците, та от тук да им казвам какво е по добре за тях.
                      Имам ако не приятел, то много добьр познат украинец.
                      Последно се видяхме в краят на миналото лято.Човекьт очакваше нещо подобно да се случи. И той обаче не беше убеден коя посока би била по добра за тях(само да не ми каже някой, че човекьт не знае какво иска). Как аз от тук да имам мнение?
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Е тоя вьпрос ме мьчи и мен.
                        Уверявам Ви че нямам нищо против руснаците. Даже и против Русия и Путин.
                        Проблем ми е обвьрзването на Бьлгария с Русия, защото от начиньт по който е правено до сега, за нас нищо хубаво не е последвало.
                        Вие и Павлин сте хората врьщащи вьпросьт за Украйна в темата. За Вас е разбираемо - вьлнува Ви с право. Като попитах Павката ......
                        Да, аз сьм убеден че не сьм по умен от украинците, та от тук да им казвам какво е по добре за тях.
                        Имам ако не приятел, то много добьр познат украинец.
                        Последно се видяхме в краят на миналото лято.Човекьт очакваше нещо подобно да се случи. И той обаче не беше убеден коя посока би била по добра за тях(само да не ми каже някой, че човекьт не знае какво иска). Как аз от тук да имам мнение?
                        И това е моето твърдение , не ни трябва никоя посока , а просто решенията да се взимат изхождайки само и единствено от нашите интереси , в този смисъл в момента ние следваме интересите на ЕС . В същото време разбирам че ако следваме нашите интереси ще се превърнем в нещо като Белорус. Защото европа няма да ни прости

Comment

• А колко е като абсолютна стойност държавния дълг на САЩ, Япония и Германия взети заедно. Може да се окаже че горе долу е колкото БВП на останалия свят. Тия дългове как се плащат и кой ги плаща.

Comment

• Павлинчо в случая ги плащаш ти, ще ги плащат твоите деца и техните деца и целият ви американски род Защо ли не замина за Русия?!
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• ivan dimitrov,
                              благодаря за учтивата форма на обръщение към мен,макар да съм най-циничния в темата
                              Темата знам че е с малко по-различен характер,ама ме мъчи какво се случва а и тук пък има противници или поне хора които не обичат тази част на света и за това си я използвам като отдушник.Иначе макар и далеч от родината почти всяка вечер съм разговарял с приятели и роднини макар и за малко и винаги съм знаел или поне подозирал какво ще стане.Доста време мина в затишие.Януковича подписа клауза от присъдата за разграбването на Украйна още с подписа си в договора с Шел.А аз знам кои управлява Шел.Темата е дълга и необятна,поводите за дразнене също.Сценария е написан преди много време и се режисира стриктно и монотомно.Наясно съм и каква е целта на Путин,то на кои ли не са му ясни целите.Въпреки че може би е единствения политик които е мъж,и то истински.Колкото до това дали сте по-умен...това няма да го коментираме.
                              За мое съжаление аз в родината си скоро няма да мога да се върна по причини които няма как да напиша,но ще замина за Русия,тогава може би ще споделя как са нещата там с комунистите
                              Повече няма да дразня в тази тема за Украйна.
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Павлинчо в случая ги плащаш ти, ще ги плащат твоите деца и техните деца и целият ви американски род Защо ли не замина за Русия?!
                                Само ме ги плащаш и ти и руснаците и китайците и т.н.

Comment

Working...
                                X