Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    А за клипчетата , нали няма сега да твърдиш че това не са американски предавания и че водещите са преоблечени белоруси.....
    Просто бях приятно изненадан , че в САЩ има хора които почват да разбират истината за правителството си , което безнаказано прави каквото си поиска , ама явно вече ще спре
    Между другото това са едни от най-популярните водещи на политически предавания в САЩ.

Comment

• Документи как са се финансирали и от кого.

http://pando.com/2014/02/28/pierre-o...ocuments-show/

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
        Днешната пресконференция на Президента на Русия Владимир Путин по повод ситуацията в Украйна!
        За да не се четат само извадени от контекста цитати. Надявам се всички да са достатъчно умни да слушат и да си правят изводи всеки от неговата си камбанария!
        Лично за мен всякакви коментари са излишни! Иначе, аз съм много благодарен на Американците, че са измислили интернет и най-вече, че достъпа на всички към него е свободен!
        Мислиш ли, че без реакцията на САЩ, Путин би постъпил така (тоест остъпи и се съгласи на преговори, това е истината)?
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Мислиш ли, че без реакцията на САЩ, Путин би постъпил така (тоест остъпи и се съгласи на преговори, това е истината)?
          Хахаха... колега Вие наистина ли вярвате, че някой може да уплаши Русия вече?
          Искрено ме разсмяхте!

Всъщност имате право да си мислите каквото си искате, аз само се опитах да изложа позицията и на другата страна!
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

Добре де , не разбирате ли че ако ние вкарваме мита за Руски стоки , то е абсолютно логично да има мита и за нас . В момента Украина има почти нулеви мита с Русия (ако има изобщо). Ако Украина става безмитна зона с ЕС и няма мита с Русия , това означава че европейските стоки влизат на руския пазар през Украйна без мита, а руските за ЕС се обмитяват, той Путин си го каза, направо - руската икономика още не е готова за това... което е абсолютно логично.... Кое ви учудва не мога да разбера?
            Естественно е че ако си им приятел и те ще се отнасят така с тебе , ако им боядисваш паметниците ще имаш това , което имаме ние в момента....
            Паметник, се прави в памет на нещо.А паметник на съветски войник, а такъв няма загинал в битки в България е паметник на глупостта.
            А отделно улеснените мита за Украйна-защо Украйна се разори и дължи огромни срества (най-вече на Русия), а стандарта и е много нисък.Многократно говорихме за това, има го навсякъде-тоест полза нулева от тия прословути "руски" облекчения.
            Облекчения за Русия би могло и трябва да се извоюват на базата на обща политика на ЕС, което е по - реално и постижимо.Другото е да скачаш по политиката на моркова и тоятгата.

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Хахаха... колега Вие наистина ли вярвате, че някой може да уплаши Русия вече?
            Искрено ме разсмяхте!

Всъщност имате право да си мислите каквото си искате, аз само се опитах да изложа позицията и на другата страна!
            Е, колега Фаде ( приемам обръщения на "ти" от гледна точка на по-улеснено общуване) и аз се разсмивам на тезата на "неуплашената" Русия искрено (обратното означава липса на реална преценка най-вече, вариант на Северна Корея).Но и тук не става дума толкова за плашене-и Русия и САЩ са много наясно с това, което правят.Просто всеки показва на другия, какви действия биха предприели и какво би могло или би последвало в бъдещето.
            Но приемам останлото.Всеки има право на позиция и право на излагане, така е, спор няма.

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Още веднъж ще ви го постна, жив пример е диалога в момента.

http://razuznavane.com/?p=17780
            http://world.actualno.com/Nova-skand...ws_422225.html
            Митак, тия лакардии са пълна проганда.
            То и Русия се топи:
            http://www.dw.de/%D1%83%D0%BC%D0%B8%...%8F/a-16785627
            Такива процеси се наблюдават в цяла ЕВропа, освен в държави, където има приток на много емигранти и хора от бившии колонии.Но изводите в твоите сайтове обслужват само и единствено интересите на ултралеви националисти.
            Аз съм учил демографска статистика, ти не може би не си.В сайта, който аз съм приложил има такова мненине на учен от БАН, който не е член на АТАКА или на някоя маркситска партия.Само да ти напомня, че и ББ искаше да закрие БАН, както сигурно и Болен ЛИдеров....
            Last edited by fred; d.m.y г., 20:47.
            sigpic

Comment

Паметник, се прави в памет на нещо.А паметник на съветски войник, а такъв няма загинал в битки в България е паметник на глупостта.
              А отделно улеснените мита за Украйна-защо Украйна се разори и дължи огромни срества (най-вече на Русия), а стандарта и е много нисък.Многократно говорихме за това, има го навсякъде-тоест полза нулева от тия прословути "руски" облекчения.
              Облекчения за Русия би могло и трябва да се извоюват на базата на обща политика на ЕС, което е по - реално и постижимо.Другото е да скачаш по политиката на моркова и тоятгата.

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

Е, колега Фаде ( приемам обръщения на "ти" от гледна точка на по-улеснено общуване) и аз се разсмивам на тезата на "неуплашената" Русия искрено (обратното означава липса на реална преценка най-вече, вариант на Северна Корея).Но и тук не става дума толкова за плашене-и Русия и САЩ са много наясно с това, което правят.Просто всеки показва на другия, какви действия биха предприели и какво би могло или би последвало в бъдещето.
              Но приемам останлото.Всеки има право на позиция и право на излагане, така е, спор няма.

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Митак, тия лакардии са пълна проганда.
              То и Русия се топи:
              http://www.dw.de/%D1%83%D0%BC%D0%B8%...%8F/a-16785627
              Такива процеси се наблюдават в цяла ЕВропа, освен в държави, където има приток на много емигранти и хора от бившии колонии.Но изводите в твоите сайтове обслужват само и единствено интересите на ултралеви националисти.
              Това с паметника е абсолютно без значение на кого е и за какво, от значение е дали ще покажеш уважение на дадена страна или не ..... ние показваме че сме велики и не ни дреме за това, и си получаваме адекватния отговор
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                [/COLOR]
                Не виждам логика в това. Напротив. Ако Русия е сериозна заплаха, тогава ВПК ще работят на пълни обороти. Ако няма враг, няма как и да се поръчват самолетоносачи.
                Точно това е, Русия е постоянен "работодател" на ВПК.Освен това има много потенциални работодатели.Не е нобходимо да работи на пълни обороти, а да има постоянна работа.Някъде по света.По далеч от техните граници.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Лошото е, че другарят ВигеЙнин пак ни насади, неизвестно по чии разпореждания.
                Ми одеве казах че бързаме веднага да изказваме мнение и без да ни питат.Национална особеност на българина без която не може да живее е да побърза да се натегне.

Украинския отбор по футбол отказал някакъв международен мач, пред вид обстановката в страната, САЩ заплашват със санкции.В същото време когато света очакваше развръзката на ултиматума на Русия, който се оказа че не съществува, рекордните 43 000 000 американци са гледали нощта на оскарите.Явно не ги вълнуват интересите им в Украйна, а няма да се учудя ако ги попитат дали въобще ще знаят за тези си интереси.Тяхната работа е да се забавляват докато президента им има грижата за интересите им.Иска ми се малко на тяхна територия да се позабавляват.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Това с паметника е абсолютно без значение на кого е и за какво, от значение е дали ще покажеш уважение на дадена страна или не ..... ние показваме че сме велики и не ни дреме за това, и си получаваме адекватния отговор
                  УВажанието не идва от коленичене и раболепие, каквато ни беше наложената политика в последните 70 години с Русия (СССР преди това).Идва от последователна и разумна политика в тая област, каквота е водила България в периода от 1878 до 1944 г.!
                  Паметник в центъра на столицата ни, с размери, каквито няма в нито една страна извън Русия е показателно за слугинското ни поведение в миналото.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 21:04.
                  sigpic

Comment

УВажанието не идва от коленичене и раболепие, каквато ни беше наложената политика в последните 70 години с Русия (СССР преди това).Идва от последователна и разумна политика в тая област, каквота е водила България в периода от 1878 до 1944 г.!
                    Паметник в центъра на столицата ни, с размери, каквито няма в нито една страна извън Русия е показателно за слугинското ни поведение в миналото.
                    В периода от 1878 до 1944 г сме им обявили воина 2 пъти.
                    Второ комунизма е бил както за нас така и за тях и го няма вече от четвърт век. Хората, загинали за родината си , принудени да воюват с една пушка на 2-3 човека , нямат никаква вина
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Тази позиция е по нормална. Добре че поправихте поста си.
                      Ще видим накрая кой ще е победител, става въпрос за игра на нерви в момента. Аз залагам на това, че в момента Русия се бори за федерализация на Украйна каквото е и искането на гражданите от източните раьони. Дори в момента говоря с мои приятели в Харков... чистокръвни украинци! Те не искат да носят повече западните региони на гърба си, смятат че бъдещето им зависи от връзката им с Русия! Познаваме се с тия хора от мракобесните комунистически времена, идвали са ми няколко пъти на гости в Б-я, през приблизително 4-5г и видяха в какво се превърна една страна на която преди това се възхищаваха. Сега по празниците пък имах приятел сърбин на гости, дошъл е да представлява Руски завод в Сърбия за който работи на едно изложение в Пловдив. Оплаква ми се, че не могат да насмогват с поръчките за западни клиенти, не знам що ама и той също нещо не е във възторг от перспективите страната му да прегърне европейските ценности. Гледам кара по нов и от по висок клас автомобил от мен... не знам що така, сигурно щото руският "олигарх" им дава пари без покритие.
                      Всъщност предполагам, че понеже не съм вярна болонка на Путин е това, затова и реших да сменя курса.

П.П.
                      хахах... глей те тука от източника:

[21:18:05] Моя милост:
                      Ну и что тъй думаеш, будет федертивност Харьков?
                      [21:19:31] V.Z.: А черт его знает!!! Будет еще митинг 8 марта. Но эти яйцеголовые в Киеве сегодня орали-НИкОГДА!!!! Боятся! Представляешь, вчера все укр каналы вещали на русском языке! Как дети! Они думают, мы сразу их полюбим

Умишлено съм сложил инициали...
                      Last edited by fade; d.m.y г., 21:27.
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      []=о===о=[]

Comment

• "E=fade;1306162] Руски завод в Сърбия за който работи на едно изложение в Пловдив. Оплаква ми се, че не могат да насмогват с поръчките за западни клиенти[/QUOTE]

Кой е тоя завод? Какво произвежда?
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Аз пък се чудя, ако утре падне това правителство и дойде някое, което реши да затвори джамиите и да забрани употребата на турски език, за колко време турската армия ще е в Плевен?

Тогава ще ни пратят от ЕС подкрепа на хартия, а НАТО ще трябва да воюва със себе си.
                          За пореден път аз влизам в бой.
                          Последният истински сега предстои.
                          За такъв ден живей.
                          За такъв ден умри.

Comment

Това отдолу са снимки от паметника на съветската армия, намиращ се в центъра на Виена, малко над операта по Гартен Ринг.
                            Снимките са ми от телефона, който е малко старичък и не съм хвана всичко, но ако желаеш, ще го откриеш лесно с чичко Гугъл.
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Това отдолу са снимки от паметника на съветската армия, намиращ се в центъра на Виена, малко над операта по Гартен Ринг.
                              Снимките са ми от телефона, който е малко старичък и не съм хвана всичко, но ако желаеш, ще го откриеш лесно с чичко Гугъл.
                              Австрийците се шегуват, че този паметник е оставен като признателност, че руските войски са напуснали Виена.
                              За пореден път аз влизам в бой.
                              Последният истински сега предстои.
                              За такъв ден живей.
                              За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                                Руски завод в Сърбия за който работи на едно изложение в Пловдив. Оплаква ми се, че не могат да насмогват с поръчките за западни клиенти
                                Кой е тоя завод? Какво произвежда?
                                Поинтересувайте се колега, какво изложение има в Пловдив, кои фирми са там и т.н.
                                Нали не очаквате да кажа нещо което би нарушило изконото право на трети човека да остане в анонимност!
                                Last edited by fade; d.m.y г., 11:45.
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X