Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Писали са разни противоречиви личности на които думите се изопачават. От друга страна, какво като са писали. Това значи ли че човек не може да има различно мнение и трябва да се съгласява с това което някой бил написал.
    Пак се правиш на умен и не ти отива.
    Да бе той и Достоевски е противоречив....и договора от Сан Стефано е противоречив,Вазов също....Никола Жеков,Стефан Тошев,Лука Малеев....всички антируски настроени са противоречиви....

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Павлик, кой велик човек, не само българин не е противоречива личност? Аааааааа Путин......!!!
    Само обичащите Русия не са противоречиви и комунистите.....дори и да са във Флорида....
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Поздрав за участниците в темата с едно парче от времето, когато бяхме повече в тази държава наречена България.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Бандера - националния герой на Украйна - http://worldtodaybg.com/2014/03/13/%...8%D1%82%D0%B5/
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Чуркин в ООН - http://www.youtube.com/watch?v=MW2ZGKa4QZk
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Да бе той и Достоевски е противоречив....и договора от Сан Стефано е противоречив,Вазов също....Никола Жеков,Стефан Тошев,Лука Малеев....всички антируски настроени са противоречиви....

---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:50 ----------

Само обичащите Русия не са противоречиви и комунистите.....дори и да са във Флорида....
            Хайде вместо да говориш празни приказки, кажи кой какво е казал, какво е писал и по какъв повод го е писал. Чак пък Достоевски и Вазов намеси.

Comment

Хайде вместо да говориш празни приказки, кажи кой какво е казал, какво е писал и по какъв повод го е писал. Чак пък Достоевски и Вазов намеси.
              Сите по повод Русия са писали,Русия-България,България-Русия.
              Празна ти е главата,не напразно намесвам Достоевски,търси,чети и после пиши,в даденият случай твоите приказки са празни.

Comment

Сите по повод Русия са писали,Русия-България,България-Русия.
                Празна ти е главата,не напразно намесвам Достоевски,търси,чети и после пиши,в даденият случай твоите приказки са празни.
                Нищо конкретно, отново празни приказки. Празна е твоята глава. Достоевски още преди 200 г. ги е предсказал такива умници като теб.

Преди да анализирам тяхното поведение е уместно отново да напомня дневника на Достоевски: « “… Още сме нужни на славяните, ние ги освобождаваме, но когато ги освободим и те… се устроят, кажете, тогава те ще признаят ли, че тази война е велик подвиг, извършен за тяхното освобождение? За нищо на света няма да признаят. Напротив, ще издигнат като политическа, а след това и като научна истина, че ако през тези сто години я е нямало освободителката Русия, те много отдавна са щели сами да се освободят от турците със своята доблест или с помощта на Европа, която, пак ако на света я е нямало Русия, не само не би имала нищо против тяхното освобождение, но и сама би ги освободила…”
                Last edited by pavlin; d.m.y г., 02:17.

Comment

Нищо конкретно, отново празни приказки. Празна е твоята глава.
                  Ако беше поне малко умен,любознателен и с по-широк светоглед нямаше да си губиш времето да пишеш с мен,щеше да потърсиш информация из нета и да си отговориш сам.
                  Но ти си закърнял,червен,консервативен,задокеански лицемер....

П.п. Г.С.Раковски,Стефан Стамболов,Симеон Радев и те ли са противоречиви личности,и за тях и отношението им към Русия нищо не знаеш?

Comment

Преди да анализирам тяхното поведение е уместно отново да напомня дневника на Достоевски: « “… Още сме нужни на славяните, ние ги освобождаваме, но когато ги освободим и те… се устроят, кажете, тогава те ще признаят ли, че тази война е велик подвиг, извършен за тяхното освобождение? За нищо на света няма да признаят. Напротив, ще издигнат като политическа, а след това и като научна истина, че ако през тези сто години я е нямало освободителката Русия, те много отдавна са щели сами да се освободят от турците със своята доблест или с помощта на Европа, която, пак ако на света я е нямало Русия, не само не би имала нищо против тяхното освобождение, но и сама би ги освободила…”
                    Хахаха,рибок,смешник,комедиант.
                    Избирателен копи-пейст.
                    Аз като ти казвам,че си закърнял,червен,задокеански лицемер,защо не ме слушаш?

Ще следвам твоята логика.

А България — ами че то си е у дома. Ние сме тръгнали да ги освобождаваме, значи все едно сме си вкъщи, те са наши. Той си има там градинка, имотец, та тоя имот е все едно мой; естествено нищо няма да му взема, понеже съм благороден човек, пък впрочем нямам и нужната власт, но той все пак трябва да го усеща и да ми бъде вечно признателен, защото след като вече съм там, всичко, което той има, все едно, че съм му го подарил аз.
                    Last edited by Кайо; d.m.y г., 03:08.

Comment

• Загуба на време е спорът с теб. Така и не разбрах какви ти са твърденията и какво се опитваш да докажеш.

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:31 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Ако беше поне малко умен,любознателен и с по-широк светоглед нямаше да си губиш времето да пишеш с мен,щеше да потърсиш информация из нета и да си отговориш сам.
                      Опа, кой си ти бе смешко. Книга ли си издал, научен труд ли си защитил, някаква кариера ли си развил.

Comment

Загуба на време е спорът с теб. Така и не разбрах какви ти са твърденията и какво се опитваш да докажеш.

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:31 ----------

Опа, кой си ти бе смешко. Книга ли си издал, научен труд ли си защитил, някаква кариера ли си развил.
                        Аз не споря,заяждам се,ти се заяде за З.Стоянов с BLUE1,аз се заяждам с теб заради З.Стоянов и защото си ми неприатен,а това,че не си разбрал какво искам да кажа е разбираемо,ти си праволинеен,ляв,късоглед,лицемер.
                        И трябва ли да съм издал книга,да съм защитил научен труд или развил кариера за да пиша тук,ти нещо от изброените неща сторил ли си?
                        На "Опа, кой си ти бе смешко.",ще ти отговоря кратко,на майка ти любовник съм,можеш да ми викаш Татко.
                        Last edited by Кайо; d.m.y г., 04:05.

Comment

Аз не споря,заяждам се,ти се заяде за З.Стоянов с BLUE1,аз се заяждам с теб заради З.Стоянов и защото си ми неприатен,а това,че не си разбрал какво искам да кажа е разбираемо,ти си праволинеен,ляв,късоглед,лицемер.
                          И трябва ли да съм издал книга,да съм защитил научен труд или развил кариера за да пиша тук,ти нещо от изброените неща сторил ли си?
                          На "Опа, кой си ти бе смешко.",ще ти отговоря кратко,на майка ти любовник съм,можеш да ми викаш Татко.
                          Защо не ходиш да си избиваш комплексите някъде другаде и с някого другиго. Не ти върви да се правиш на умен, само се излагаш.
                          Attached Files
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:54.

Comment

• Плановете на Русия

Comment

Радой Ралин, пропаднал тип с циничен език. Захари Стоянов има някои напъни ама в мисленето не от най-способните.
                              Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Защо не ходиш да си избиваш комплексите някъде другаде и с някого другиго. Не ти върви да се правиш на умен, само се излагаш.
                              Аз ли избивам комплекси бе мекере нийедно?
                              Аз ли пиша глупости за комунизма и Русия от Флорида?
                              Аз ли си позволявам да слагам подобни определения на хора като Захари Стоянов?
                              Аз ли се правя на умен?

Питаш мен дали книга съм издал,и З.Стоянов и Р.Ралин са издали по няколко,ти колко книги си издало бре мекере задокеанско?

Comment

• Тук гледам споровете с троловете навлизат в обиди. Не мога да разбера защо си тровите нервите...
                                Società Anonima Italiana Darracq

Comment

Working...
                                X