Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Малко фашистки звучи ама както и да е. Сега пък може и да е модерно.
    Хаха, който не е русофил, непременно е фашист. Ама Паца, най-малко 90% от хората не са нито фашисти, нито комунета. Ти живееш в някакъв твой измислен свят, където всички са или комунета-русофили или фашисти, влюбени в САЩ.

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:20 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Не можах да разбера, може би е писал някъде, без да съм прочел, но защо Павлинчо милее за онова време и руско-съветското, а в същото време живее при класовия враг Щатите, или поне такова впечетление оставя, че пише оттам - тук има нещо извратено.
    Честито! Ти си потребител номер 1000, който задава този въпрос.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение

Той е отявлен русофил през първата половина от живота си. Закърмен е с убеждението, че руснаците са братушки и милеят за нас. В края на творчеството си обаче върлият преди русофил пише за руските воини: Вий някога знаме Христово

развяхте за благо човешко –

строшихте ни игото тежко,

а днеска ни носите ново!

.
      И за това си има обяснение ама трябва да четеш историята не да я преиначаваш за да правиш манипулации от това.
      Накрая какво казва Вазов във същото стихотворение.

Коментари по исторически теми:

За войната от 1915-та.
      Българската армия напада румънската, която между другото е притисната от германците. Това е и причината руснаците да пратят войски в помощ на съюзника си. По същата причина англофранцузите стоварват войски в Солун, но това някак си не се приема еквивалентно на първото.

преди да нападнат варна руснаците правят поне 3 опита да ни накарат да престанем да нарушаваме интереса им в полза на австрия.за цар фердинант австрия е била приоритет пред българия.заявявам го наи-отговорно.русия първо ни предупреждава да не нападаме чаталджа ,щото няма как цариград да бъде оставен в българия.после ни моли да не се караме със съюзниците ,гарантираики ни лъвския паи от балканската воина ,а накрая ни предупреждава ,да не влизаме в тройния съюз и последствията които ще си навлечем.и трите предупреждения българските политици си ги слагат ,знаеш къде ,а после питаме що руснаците бомбандиртали варна и клали българските селяни в добруджа?руснаците не са светци ,те си гонят интереса и когато някои им застане на пътя трябва да си прави сметката за последиците.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 03:34.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Не можах да разбера, може би е писал някъде, без да съм прочел, но защо Павлинчо милее за онова време и руско-съветското, а в същото време живее при класовия враг Щатите, или поне такова впечетление оставя, че пише оттам - тук има нещо извратено.
        Писaл съм много пъти.

Comment

Кайчо, с твоята антиславянска теори се прочу вече, но може би имаме някаква друга близост, може би татарска, с руснаците, пък сме и източноправославни, както и ползваме една писменост, а да не говорим, че се разбираме с тях без преводачи, за душевност няма да споменаваме нищо.
          Както славяните тъй и татарите са измислено понятие.
          Воложка България-Казан-Татарстан.....
          Казанские татары всегда относились к булгарам, как потомки к предкам, и булгарская старина считалась священной… На тесную связь современных казанских татар с булгарами указывают и те родословные, которые имеются во многих татарских семьях и которые чаще всего упираются в то или иное лицо — выходца из Булгара".

С руснаците не ползваме една писменост,те ползват нашата.

Сами жители Казани и её края вплоть до Октябрьской революции не прекращали называть себя булгарами. О том, что казанское население называло себя булгарами, а не татарами ("булгарлык", "булгарство"), писали историк XVIII века П.И.Рычков
          Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:57.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
            Българите не са славяни.

А знаете ли кой измисли македонската нация?

Да не са братята от съветска Русия.

Г-н Кайо, в БГ има два вида хора, русофили и русофоби, неутралитетът е забранен.

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Разбира се, че е бил масон.

Познаваш ли масонството?
            Българите не са славяни,да...славяни няма.

Македонската нация ....чисто българско дело,започнато като родолюбиво,изопачено позорно.

С масонството не съм добре запознат.А ти запознат ли си?

---------- Post added at 01:46 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            .....а после питаме що руснаците бомбандиртали варна и клали българските селяни в добруджа?руснаците не са светци ,те си гонят интереса и когато някои им застане на пътя трябва да си прави сметката за последиците.
            ....бравооооо!
            Те тва са думи на патриот!!!!!
            Павлинчо,мило,не знам дали си патриот,но съм сигурен,че си пълен идиот!!!!

Един истински патриот винаги поставя интересите на Русия над интересите на България!!!!

---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:46 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Писaл съм много пъти.
            Пишеш колко да не заспиш,МЕКЕРЕ ЦРЪВЕНО.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Българите не са славяни,да...славяни няма.

Македонската нация ....чисто българско дело,започнато като родолюбиво,изопачено позорно.

С масонството не съм добре запознат.А ти запознат ли си?

---------- Post added at 01:46 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

....бравооооо!
              Те тва са думи на патриот!!!!!
              Павлинчо,мило,не знам дали си патриот,но съм сигурен,че си пълен идиот!!!!
              Идиот си ти и си невероятно тъп. Това постоянно го доказваш. Просто копирах мнения по исторически теми. Ти какво очакваш когато България с владетел като Фердинанд влиза във военен съюз срещу Русия. Кой обявява война на Румъния. Кой ни вкара в първата световна война и какви бяха последствията за България от действията на некадърните ни и продажни политици.
              Нещастник, много патриотично да вкараш страната в поредната национална катастрофа.
              Защо е имало войнишко въстание бе умник. Пази боже от такива патриоти като теб, Киряк Стефчовци където се мислят че много знаят.
              Last edited by pavlin; d.m.y г., 02:08.

Comment

Идиот си ти и си невероятно тъп. Това постоянно го доказваш. Просто копирах мнения по исторически теми. Ти какво очакваш когато България с владетел като Фердинанд влиза във военен съюз срещу Русия. Кой ни вкара в първата световна война и какви бяха последствията за България от действията на некадърните ни и продажни политици.
                Нещастник, много патриотично да вкараш страната в поредната национална катастрофа.
                Ми не копирай.
                И не съм коментирал кой ни вкара в Първата световна война и последиците за България а тъпият ти коментар отново в полза и защита на Русия....мекере....

Comment

• Не коментирал това, не коментирал онова. Ами те нещата са свързани бе Смислов.

Comment

Не коментирал това, не коментирал онова. Ами те нещата са свързани бе Смислов.
                    Да,свързани са .....с панславизма,Русия официално заплашва България с унищожение заради нейната измяна към славянството и православието....

Comment

• историята показа че Русия изби кой ли не за какво ли не,само сметни как Сталин изби калмиките съюзници в войната,за разни фини,после войната в Афганистан и Чечня хората където векове наред им пазеха границите с договор още по времето на Петър 1 ви,та това си е повод за славянството и измяната,доста им е дошъл акъла след тези войни и конфликти просто няма как да е иначе,като имаш вътрешни конфликти и водиш някоя война просто няма как да се разрастнеш да огрееш на всякъде и да пречупиш всичко,а времената се менят политиците и настроенията също,нямаше да ни избият страната ни е е отлична за партизанска война и за тогаваштното време ще са нужни много усилия и време,пък и са знаели че ако ни натиснат ще изпищиме я на Турция да ни пази я на някой от Европа и така вместо с нас да воюват ще се бият я с Турция я с Англия или Германия за нас не се знае с кой и с колко,знаели са го много добре това.

Comment

• Аз пък съм за един съюз между Македония ,Сърбия и България.Нещо като Балкански щати.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Аз пък съм за един съюз между Македония ,Сърбия и България.Нещо като Балкански щати.
                          Нещо като Германия,Швейцария,Испания,Белгия,Холандия,Франция ,Великобритания,Италия....

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Аз пък съм за един съюз между Македония ,Сърбия и България.Нещо като Балкански щати.
                            Това навремето му се е викало "Балканска конфедерация".

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Нещо като Германия,Швейцария,Испания,Белгия,Холандия,Франция ,Великобритания,Италия....
                            Това не е ли ЕС?
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Това навремето му се е викало "Балканска конфедерация".

Това не е ли ЕС?
                              Не,говоря за всяка една от изброените държави индивидуално,всяка една от тях е съюз,съединение,федерация....

Comment

Споменаването на връзката ни с татарите не е случайност, но това отново е една теория.
                                Имам един приятел, Старуха, който за малко да се ожени за една лична мома от стар татарски род. Сега са си много близки приятели и преди около 12-13 години тя му беше на гости със семейството си. От нея съм чувал за тия неща, които твърдя, колкото и да изглеждат невероятни понякога. Тя е историк, по-точно има докторат по история на древните векове. Само посмей да и кажеш, че не е българка и има голяма вероятност да те скалпира набързо.
                                Слабо си познаваме историята.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X