Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
    Г-н Blue, недейте да забравяте, че заетостта в БГ е субсидирана. Заетост пряко обвързана с това, което реши ЕК. Управление, чрез фондове и директиви.
    Г-н Blue, колко струва токът, парното, бензинът, дизелът и газът за руските домакинства, а водата?
    Сравнението, което правите е безумно.
    Да, Максимус сравнението е безумно, как въобще мога да сравнявам живота в София, Пловдив, Варна с този в Москва, Санкт Петербург или Екатеринбург ......
    Коя заетост в България е субсидирана? Как заетостта в България е обвързана с решенията на ЕК. Кое управление, на какво и как се извършва чрез фондове и директиви?!?!?!?!?! Пич, ти си ужасно некомпетентен, при нивото което демонстрираш е обидно за мен въобще да ти отговарям.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Ако иска да дойде във Варна, за ел техник поне 500 лв трудно им измъкваш от устата, повечето искат три месеца изпитателен срок на минимална заплата пък после....Сещай се що се въртят едни и същи фирми в джобса.600$-хаха!Защо мислиш си стоя в къщи вместо да вземам 600 гущера.
      Говорим за средни заплати. Не говорим за начална заплата от 500 или 600 лева. В много фирми началната заплата е ниска, за да може да се прецени дали човекът става или не. След това е друга.
      Токът и водата са отделен въпрос. В САЩ също е евтин бензина и тока, но заплатите пак са си високи. Защото БВП на глава от населението там е 50 000 долара. В Русия беше 14 000 долара миналата година. Тази ще е по-малко заради обезценяването на рублата и намаляването на импорта от страна на ЕС.
      Мен ме учудва факта, че БВП на Русия е близо 2 пъти по-висок от този на България, но заплатите явно не са 2 пъти по-високи. Според мен обяснението е само едно. Корупцията там е чудовищна и от нефта и газа се възползват само ограничен кръг хора.

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
      източват страните от бившия източен блок?
      Аз работя в такава западна фирма и знам как се прави.
      Ами напусни ги тези колонизатори, да не ти пият кръвта. Или те държат насила да ти плащат заплата.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• http://www.bbc.com/news/blogs-news-f...where-26663168 -Новата звезда на Япония
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Да, Максимус сравнението е безумно, как въобще мога да сравнявам живота в София, Пловдив, Варна с този в Москва, Санкт Петербург или Екатеринбург ......
          Коя заетост в България е субсидирана? Как заетостта в България е обвързана с решенията на ЕК. Кое управление, на какво и как се извършва чрез фондове и директиви?!?!?!?!?! Пич, ти си ужасно некомпетентен, при нивото което демонстрираш е обидно за мен въобще да ти отговарям.
          Не Ви карам да ми отговаряте.
          Всички членки на ЕС функционират, спазвайки собственото си законодателство, в което пряко са транспонирани директивите на ЕС.
          Вие започнахте да сравнявате Русия с БГ, не аз.
          Пич?????????
          Не Ви познавам, но явно не сте достатъчно добре възпитан.
          Ако посетите някога Русия, отидете в някой православен храм и ще видите за какво възпитание и ред става дума вътре.

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Говорим за средни заплати. Не говорим за начална заплата от 500 или 600 лева. В много фирми началната заплата е ниска, за да може да се прецени дали човекът става или не. След това е друга.
          Токът и водата са отделен въпрос. В САЩ също е евтин бензина и тока, но заплатите пак са си високи. Защото БВП на глава от населението там е 50 000 долара. В Русия беше 14 000 долара миналата година. Тази ще е по-малко заради обезценяването на рублата и намаляването на импорта от страна на ЕС.
          Мен ме учудва факта, че БВП на Русия е близо 2 пъти по-висок от този на България, но заплатите явно не са 2 пъти по-високи. Според мен обяснението е само едно. Корупцията там е чудовищна и от нефта и газа се възползват само ограничен кръг хора.

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:28 ----------

Ами напусни ги тези колонизатори, да не ти пият кръвта. Или те държат насила да ти плащат заплата.

Те вземат, защото им се дава.
          Коментирам безпристрастно.
          Last edited by Maximus; d.m.y г., 21:44.
          За пореден път аз влизам в бой.
          Последният истински сега предстои.
          За такъв ден живей.
          За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Ами дай да я видим коя е тази фирма и какво произвежда.
            Сайтът им е много лош, но фирмата е добра.

http://www.optixco.com/bg/m/products/50/92

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Значи, на последната ми работа средната заплата беше 1600 лв/по думите на изп-директор/.Последната ми заплата, моята и на колегите беше 618 лв.При положение че имаше 50-52 души в производството/ако така може да се нарече/ които вземаха такива заплати и още 30 - на души управленци и администрация с нам какви заплати/станаха ясно по-късно/ае смятай да ми я докараш на 1600лв.

И естествено след 2-3 месеца преценяват че не стаашНе ми разправяй приказки от 1001 нощ.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Значи, на последната ми работа средната заплата беше 1600 лв/по думите на изп-директор/.Последната ми заплата, моята и на колегите беше 618 лв.При положение че имаше 50-52 души в производството/ако така може да се нарече/ които вземаха такива заплати и още 30 - на души управленци и администрация с нам какви заплати/станаха ясно по-късно/ае смятай да ми я докараш на 1600лв.

И естествено след 2-3 месеца преценяват че не стаашНе ми разправяй приказки от 1001 нощ.
                А защо смяташ, че в Русия не е същата история?
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Аз смятам така защото имам много приятели от там..... И познай , не ходя аз на гости на тях всяка година... обратното е. Въпреки че взимам добра заплата за Бг
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• .....истината е,че наистина заплатите в България са ниски.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

По същата причина като Orm, няма такъв филм 3 месеца на минимална и договор след това АКО те харесат.Те поради такива и подобни причини господа "демократите" не харесват Путин, че наложи ред.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Аз смятам така защото имам много приятели от там..... И познай , не ходя аз на гости на тях всяка година... обратното е. Въпреки че взимам добра заплата за Бг
                        Твоите приятели са от Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург или друг голям град. Да, там заплатите са високи, обикновен работник взима до 800 евро, което му позволява да се чувства богат в дестинации като нашето черноморие, само, че в нашите курорти и безработните англичани се чувстват богати със социалните си помощи. Само, че твоите приятели не могат и да препарят до някой класен бар в Москва ако не са част от олигархията или от най-близкото и обкръжение. Русия е страна на крайностите, лукс и богатство каквото може да видиш там не се и доближава до местните баровци, но мизерията е тотална, не по степен , а по необхватност, и мизерстващите не са мангали, а са нормални хора......Сигурен съм, че ако трябва да избираш къде да емигрираш няма да избереш Русия. Но какво говоря, тоя титан на безусловната любов към Русия- Павлин е обрекъл рода си на американизиране... ако не вярваш на мен, повярвай на него.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А, в Русия викаш, всички взимат по 660 долара. Нали се сещаш, че когато на нефтените платформи има заплати от по 150к долара, по твои думи, а средната заплата в страната си е пак 660 долара, то има доста хора, които взимат под 660 долара. Какви приказки от 1001 нощ. Така е във всяка държава. Даже и през соц-а беше така. Майка ми взимаше към 150 лева, а баща ми - 700.

---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          По същата причина като Orm, няма такъв филм 3 месеца на минимална и договор след това АКО те харесат.Те поради такива и подобни причини господа "демократите" не харесват Путин, че наложи ред.
                          Редът е само привиден. Ако паднат цените на петрола или ЕС намали по-драстично вноса на руски суровини, редът много бързо ще се изпари.

Comment

Сайтът им е много лош, но фирмата е добра.

http://www.optixco.com/bg/m/products/50/92
                            Лошо няма че има такива фирми, трябва даже да са повече. Разликата е че в Русия развитието на високите технологии е държавна политика и резултатите няма как да не дойдат.

Comment

Твоите приятели са от Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург или друг голям град. Да, там заплатите са високи, обикновен работник взима до 800 евро, което му позволява да се чувства богат в дестинации като нашето черноморие, само, че в нашите курорти и безработните англичани се чувстват богати със социалните си помощи. Само, че твоите приятели не могат и да препарят до някой класен бар в Москва ако не са част от олигархията или от най-близкото и обкръжение. Русия е страна на крайностите, лукс и богатство каквото може да видиш там не се и доближава до местните баровци, но мизерията е тотална, не по степен , а по необхватност, и мизерстващите не са мангали, а са нормални хора......Сигурен съм, че ако трябва да избираш къде да емигрираш няма да избереш Русия. Но какво говоря, тоя титан на безусловната любов към Русия- Павлин е обрекъл рода си на американизиране... ако не вярваш на мен, повярвай на него.
                              Това че няма да тръгна към Русия , не бих казал ... при определени условия бих, просто не обичам студа
                              А иначе моите приятели наистина повечето са от по големите градове , но , на север заплатите не са им по малки от тези в Москва защото взимат освен заплата и вредни за това че живеят там. Преди няколко години работех в една туристическа фирма имахме 3 групи деца от Норилск , за по 45 дена.... Крайния изток също е добре защото е близко до Китай и Япония , Урал ... ами това е много развит район. Може би най бедни (като регион) са кавказците там . Абе общо взето ако си руснак в Русия и си решил да растеш имаш всички възможности за това...
                              А алкохолиците са си алкохолици , ти за тях сигурно говориш че мизерстват... така е , на тях само водичка им трябва

Comment

А, в Русия викаш, всички взимат по 660 долара. Нали се сещаш, че когато на нефтените платформи има заплати от по 150к долара, по твои думи, а средната заплата в страната си е пак 660 долара, то има доста хора, които взимат под 660 долара. Какви приказки от 1001 нощ. Така е във всяка държава. Даже и през соц-а беше така. Майка ми взимаш към 150 лева, а баща ми - 700.
                                Това за 150 бона имаше друг смисъл ама кажи на коя българска платформа вземат поне 15000.Има там една в морето.Като сравняваш Москва с останалата русия, същото е София Варна.Ако това проучване е правено в София съгласен съм, ама не ми говорете за средна заплата в страната.Иначе на колегата на жена ми контракта му свърши миналата година и сега е в ЮАР, на същата позиция за малко повече пари.Ма халал да са му учи много само сертификатите му пред ЛОЙД и не знам какви други са за 25 к евро.Тука повече от 1500 лв не можа да вземе.Е как в изостанала Русия дават пари като в ЮАР, а тука на подобна длъжност не може.Тука си е експлоатация и далавера.На нищо друго не се крепим.

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:01 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Лошо няма че има такива фирми, трябва даже да са повече. Разликата е че в Русия развитието на високите технологии е държавна политика и резултатите няма как да не дойдат.
                                Едната камера е маде ин Индия.Няма да се учудя ако само сглобяват с готови части и компоненти.

Comment

Working...
                                X