Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Е как в изостанала Русия дават пари като в ЮАР, а тука на подобна длъжност не може.Тука си е експлоатация и далавера.На нищо друго не се крепим.
    Много просто - 1 платформа, 1000 кандидата за работа.
    Оттатьк - 1000 платформи,1 кандидат.
    Пресилено е разбира се, опитвам да обясня очевидното.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Много просто - 1 платформа, 1000 кандидата за работа.
      Оттатьк - 1000 платформи,1 кандидат.
      Пресилено е разбира се, опитвам да обясня очевидното.
      1 платформа 1000 кандидата - вземаш тоя дет ще ти върши работа за най малко пари.И на 1000 платформи има 1000 кандидати ама там ти гледат кетапите и затва дават пари.Дават ама и искат.Тука искат ама не дават и затова миналото лято като ползвах услугите на три фирми, за врата, дограма и щори дойдоха едни дето говорят неправилен български пък тези с врата кажи-речи половината работа аз си свърших.

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Айди някой да обобщи и отворете друга тема че ми писна.И с по малко цифри.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Обобщението е че не можаха да чопнат Севастопол от руснаците. Другото е че Русия се развива икономически и технологически и няма нищо лошо България да сътрудничи с нея на всяко едно ниво. Нашите политици да гледат интереса на нацията а не да повтарят като папагали това което им наредят от тази или онази централа.

Comment

1 платформа 1000 кандидата - вземаш тоя дет ще ти върши работа за най малко пари.
          И утре като избяга - не ти дреме, има още 999.
          При ония има и синдикати на всичко отгоре.
          тук много малко неща са както трябва, за това и не сме база за сравнение.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            И утре като избяга - не ти дреме, има още 999.
            При ония има и синдикати на всичко отгоре.
            тук много малко неща са както трябва, за това и не сме база за сравнение.
            И ний имаме бе, нали затуй съм безработен.Щото се съгласяват с бизнеса вместо да ти защитават интересите.Не ща да ги чуя повече.

Comment

• Интересни факти за демокрацията по света.

http://rt.com/op-edge/us-leaders-reject-democracy-221/

Comment

И ний имаме бе, нали затуй съм безработен.Щото се съгласяват с бизнеса вместо да ти защитават интересите.Не ща да ги чуя повече.
                А пробвал ли си да работиш в чужбина?
                Società Anonima Italiana Darracq

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Лошо няма че има такива фирми, трябва даже да са повече. Разликата е че в Русия развитието на високите технологии е държавна политика и резултатите няма как да не дойдат.
                  Тук съм съгласен. Ако имат такава политика, ще даде резултати.
                  В България обаче имаме златен шанс да усвоим бързо ефективни нови технологии и да си вдигнем драстично БВП, оттам и доходите и проблема с демографията ще се реши. Правителствата ни не правят нищо по въпроса, но програмите на ЕС помагат доста. По специално Конкурентоспосоност. Доста хора си взема чисто нови машини и уреди за контрол с големи субсидии, които сами трядно биха си купили. Другото е, че трябва да привличаме чужди компании с ноу-хау, за да могат нашите работници и инженери да се научат кое как се прави. Ние понеже сме много хитри, им викаме колонизатори и ги гоним. Те отиват в Централна Европа и Румъния.
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Олигофренията не е български патент.
                    Трябва ли да идем да се "изсерем" на паметника на американските летци, които дефакто са агресори спрямо България?

Айде сега ми кажете, че и този е комунист
                    http://e-vestnik.bg/20061/protestira...-demokratsiya/
                    Този лумпен от клипа си намери майстора.

http://www.mediapool.bg/v-ukraina-e-...ews218355.html

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dobringeorgiev Покажи съобщение
                      А пробвал ли си да работиш в чужбина?
                      Тцъ, за какво, да бера домати или да чистя кенефи, какъв ми е келепира на тези години, да оставя семейство, жилища и прочие и да почвам от 0.Виж ако е за много пари - да, ама не съм учил толкова, или да съм на 25...е тая грешка не моа си простя, дето в еуфорията от Промяната повярвах в някаква утопия.Е не мога се оплача материално но не е достатъчно.Гледката през прозореца не е по-различна от преди 89-та.

Comment

• Рим посреща Обама!!!!

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Този лумпен от клипа си намери майстора.

http://www.mediapool.bg/v-ukraina-e-...ews218355.html
                          Не трябваше въобще да се стига до там. Налагането на "демокрация" навсякъде по света е донесво само смърт и мизерия.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Тцъ, за какво, да бера домати или да чистя кенефи, какъв ми е келепира на тези години, да оставя семейство, жилища и прочие и да почвам от 0.Виж ако е за много пари - да, ама не съм учил толкова, или да съм на 25...е тая грешка не моа си простя, дето в еуфорията от Промяната повярвах в някаква утопия.Е не мога се оплача материално но не е достатъчно.Гледката през прозореца не е по-различна от преди 89-та.
                          И аз имах илюзии, но не е късно да се коригирам. Вярно, че оставих здравето си тук, но май е време да се погрижа за него по други ширини.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Не трябваше въобще да се стига до там. Налагането на "демокрация" навсякъде по света е донесво само смърт и мизерия.
                            Възцаряването на фашизъм или анархия са още по-неприятни и опасни от налагането на демокрация.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Възцаряването на фашизъм или анархия са още по-неприятни и опасни от налагането на демокрация.
                              Има разлика от "демокрация" до демокрация
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Има разлика от "демокрация" до демокрация
                                Ключовата дума в случая не е "демокрация" а "налагане"

Никой обществен строй не е добър, ако обществото не е дорасло за него.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X