Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Обама каза в Брюксел че Косово се отцепил след демократичен референдум ......
    Изненадва ли те, че Обамoff се е изцепил пак неподготвен?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Изненадва ли те, че Обамoff се е изцепил пак неподготвен?
      Също така каза че по големите държави не трябва да си налагат мнението със военна сила .....

И се чудех аз ли съм изпуснал нещо или ........
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Разликите между Косово и Крим се повториха стотици пъти. Кой разбрал - разбрал. Който не е разбрал, явно няма и да разбере.
        2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Разликите между Косово и Крим се повториха стотици пъти. Кой разбрал - разбрал. Който не е разбрал, явно няма и да разбере.
          Основната разлика е че руснаците не иззакаха да поизбият малко хора

И не говорим за разликите , те са ясни , въпроса е че негрото лъже или не знае за какво говори .....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Аз пък казвам друго:
            Колкото и да си лаят кучетата, кервана ще продължи да си върви!
            Който разбрал разбрал, който не разбрал ... също няма да разбере!

Аз предлагам да чуем какво казва израелски експерт от разузнаването, макар и в оставка. Пък който не знае руски или пък няма акъл в главата да мисли и да прави заключения... нека да си лае!

Last edited by fade; d.m.y г., 11:51.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
            []=о===о=[]

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=BZ6mv09iBZo
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Препоръчвам на всеки, който има време да изгледа този филм.
                Много интересни изводи могат да се направят от него.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Преди време бях гледал откъси от филма, а може и целият филм да съм гледал.
                  Да, сравнително безпристрастна оценка, макар, че драматизма е в повече от страна на французите, според мен!
                  Но какво да се прави, особености на руският характер, там човешкият живот понякога не се оценява много високо. Другият извод е че не е лесно да си ядрена сила, и отговорностите които поемаш в голямата политика могат да имат много голяма и горчива цена.
                  А иначе изобщо не ме учудва факта че американските каубои са способни на такова нещо. При тях пръста на спусъка, винаги е изпреварвал мисълта!
                  То не им е за първи път между другото да провокират подобни неща.
                  Макар че и руснаците се славят с подобни подвизи... бяха изплували до един самолетоносач в Средиземно море през 80 те и поискали помощ за човек с апендицит
                  А имаше и разни градски легенди, че са правили подобни провокации с подводници и пред Американското крайбрежие.
                  Last edited by fade; d.m.y г., 18:25.
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  []=о===о=[]

Comment

• Извода който аз си направих от този филм беше че американки подводници са взривили руската подводница по време на военно учение.

Comment

• Ама те и руснаците не им отстъпват по провокации де...
                      Голямо мерене на пишки... пушки пада!
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Обама каза в Брюксел че Косово се отцепил след демократичен референдум ......
                        От гледна точка на международното право, Косово и Крим си приличат, както вече писах.
                        Но не забравяйте, че в Косово имаше провеждане на етническо прочистване, къде с гонене, къде с куршум, то си беше факт.
                        В Крим нямахме такива събития.
                        За пореден път аз влизам в бой.
                        Последният истински сега предстои.
                        За такъв ден живей.
                        За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                          Преди време бях гледал откъси от филма, а може и целият филм да съм гледал.
                          Да, сравнително безпристрастна оценка, макар, че драматизма е в повече от страна на французите, според мен!
                          Но какво да се прави, особености на руският характер, там човешкият живот понякога не се оценява много високо. Другият извод е че не е лесно да си ядрена сила, и отговорностите които поемаш в голямата политика могат да имат много голяма и горчива цена.
                          А иначе изобщо не ме учудва факта че американските каубои са способни на такова нещо. При тях пръста на спусъка, винаги е изпреварвал мисълта!
                          То не им е за първи път между другото да провокират подобни неща.
                          Макар че и руснаците се славят с подобни подвизи... бяха изплували до един самолетоносач в Средиземно море през 80 те и поискали помощ за човек с апендицит
                          А имаше и разни градски легенди, че са правили подобни провокации с подводници и пред Американското крайбрежие.
                          Изложеното във филма е само една хипотеза, "qui tient debout", както самите французи казват.

За мен лично е необяснима пробойната, която се вижда малко преди отрязаната част - равномерен отвор с относително правилна кръгла форма и избушен навътре.

Със сигурност руснаците са правили много експертизи и прекрасно знаят истината.

Изобщо - ако хипотезата е вярна, какви са били залозите?

Накратко - поредното доказателство затова, че играта между големите е много по-сложна и дълбока, отколкото ние я виждаме.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=YXIfLEcNJ38 - Още по темата.....

Comment

• Има изказвания на некви големи "професори" в коментарите, аз ги попрегледах. Един твърди, че това е отвора на предното кормило на подводницата. Обаче сте прав де, че със сигурност са ясни причините за това какво точно се е случило.
                              По принцип тия същите интернет "професори" твърдят че дори при 4 запълнени отсека, лодката би трябвало да може да само изплува с аварийната си спасителна система за продухване...
                              Абе мръсна работа е геополитиката, и лошото е, че разплащателната единица там много често е човешка кръв, и страдания на хора попаднали на неподходящо място в неподходящо време!

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              https://www.youtube.com/watch?v=YXIfLEcNJ38 - Още по темата.....
                              Това съм го пуснал колега вече
                              Last edited by fade; d.m.y г., 21:13.
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Накратко - поредното доказателство затова, че играта между големите е много по-сложна и дълбока, отколкото ние я виждаме.
                                А баш де.Всичко останало е за пред света.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X