Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз се чудя, може ли нормални хора да водят разговор изгодно ли е членството на Бълграия в ЕС.За мен това граничи да не кажа с какво, с оглед спазването на добър тон.
    Няма нито една държва в Европа, която да не иска да влезе в ЕС.Да има и хора против, ама то винаги е имало някой да е против еди какво си.
    Най лошото е, че у нас се говори на базата на една пропаганда-червената визирам.Точно тия хора цял живот си вееха задниците на Запад, а вярата към ИЗтока беше заради собствената им изгода.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Аз се чудя, може ли нормални хора да водят разговор изгодно ли е членството на Бълграия в ЕС.За мен това граничи да не кажа с какво, с оглед спазването на добър тон.
      Няма нито една държва в Европа, която да не иска да влезе в ЕС.Да има и хора против, ама то винаги е имало някой да е против еди какво си.
      Най лошото е, че у нас се говори на базата на една пропаганда-червената визирам.Точно тия хора цял живот си вееха задниците на Запад, а вярата към ИЗтока беше заради собствената им изгода.
      Колега ми аз пък познавам едни хора от един остров и едно кралство дето ама много много силно искат да излязат от ЕС... и дори са убедени че това ще се случи в съвсем близко бъдеще!
      Бил съм и в една скандинавска държава която отказа на референдум няколко пъти влизането си в ЕС и доколкото знам май е с един от най високите жизнени стандарти в Европа и Света.
      Така, че намирам декларативните Ви постовете за меко казано необосновани!

П.П. ...и забравих, престанете с тия ваши синьо червени разделения защото много олеквате понякога! По-добре говорете с цифри за да има конструктивност, опитваме се да водим обоснована дискусия, не се намираме на партийно събрание да скандираме лозунги!
      Last edited by fade; d.m.y г., 20:43.
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

• Колега Fade, аналогията с езерцето и рибките ме изпълва с умиление Но мисля, че тя по би паснала на страна като Швейцария. Изхождайки от нашата действителност, се сещам за други аналогии, които няма да изложа от съображения за благоприличие

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз пък и аз да кажа.Понеже жена ми участва в разни конференции и проекти, средствата които получава като субсидия от ес са 2 до 3 пъти по-малко ит тези на колегите и от другите страни членки, защото за Бг имало специални квоти/!? защо, нали сме пълноправен член на ЕС/.Например при последното и ходене субсидията беше 600 евро, на колегите и от Германия ,Испания,Франция и т.н. 1800 евро.Плащаш си таксата за участие и другите ги харчиш за билет спане ядене и каквото остане джоб парасъ.Де факто на нея и стигат само за билет и такса участие.Когато обаче беше поканена в Русия, получи едно единствено писмо - да посочи датата на който и е удобно да лети.Оказа се че страна домакин е поела всички разходи с изключение на личните.Като цяло в профисионален план, конференцията в Русия е била по-ползотворна от тези в ЕС, защото там/ в ЕС/ буквално който си изнесе доклада после може да си вее гъза по музеи, докато в Русия са били заети до последния ден след това имало един ден за разглеждане на забележителноститети и банкет, пак за сметка на страната домакин.За нея ползата не е финансова, това което тя кяри е от друго естество.Та в ЕС пак сме си второ качество.Затова и Русия е трън в очите защото там се държат като капиталисти, а в ЕС освен другото има какво да остане и в джоба.Който разбрал, разбрал, който не да бега към ЕС.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            Колега ми аз пък познавам едни хора от един остров и едно кралство дето ама много много силно искат да излязат от ЕС... и дори са убедени че това ще се случи в съвсем близко бъдеще!
            Бил съм и в една скандинавска държава която отказа на референдум няколко пъти влизането си в ЕС и доколкото знам май е с един от най високите жизнени стандарти в Европа и Света.
            Така, че намирам декларативните Ви постовете за меко казано необосновани!

П.П. ...и забравих, престанете с тия ваши синьо червени разделения защото много олеквате понякога! По-добре говорете с цифри за да има конструктивност, опитваме се да водим обоснована дискусия, не се намираме на партийно събрание да скандираме лозунги!
            Колега Фаде, не трябва да си кой знае колко интелигентен, за да се сетиш, че страни с много висок стандарт като Норвегия, Швейцария или Великобритания могат и без ЕС и нямат директна изгода да бъдат нетни вносители в бюджета на ЕС. България обаче е страна бедна като църковна мишка, която очевадно няма как да е нетен вносител и има огромна изгода да е член на този съюз. Изминалите години го доказват чисто икономически.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Ейййййй!
              Няколко дена бях селянин и се осрахте!
              Уж сте умни момчета, а плещите глупост след глупост.
              Няма ЕС, а една институция, която впряга цяла Европа да работи за САЩ.
              Толкова ли сте кьорави!
              Това, което става не е нищо друго, освен приравняване на европейските стандарти в поведението с тези в САЩ.
              Това означава тотално сриване на моралните ни ценности, пенсионна система, здравно осигуряване, защита на децата от психологически натиск и обработка- всеобщо зомбиране.
              Скоро се очаква европейски закон за защита на инвестициите, който разрешава на всеки инвеститор да прави каквото си иска с екология, човешки ресурси и каквото още му хрумне.
              Това са страшните неща, а вие се карате за това, дали ЕС си чеша правилно топките, които така или иначе му не трябват, понеже ще си променя пола.
              Погледнете какво стана или ви е къса паметта!?
              Ще ви я опресня!
              Един капут на име Горбачов, който се оказа английски агент, разби тотално СИВ и Вършавският договор. До като католическите страни много бързо се съвзеха , то за православните България и Румъния настанаха страшни дни. Хванаха ни за гърлото и Румъния, която нямаше никакви заеми, за което и застреляха Чаушеско, много бързо бе вразумена и натрупа дълг от 22 милиарда долара само за една година. Нас ни плашеха с дълг от 11 милиарда, а после се оказа, че другите страни от ЕС има много повече в процентно отношение от нас. Предателите у нас също не спяха. Окрадоха пенсионния фонд от около 22 милиарада, спестяванията на хората, а после дойде валутният борд и се започна с условията. Тоест с колонизирането ни. Изнесе се целият запас от цветни метали, черни метали, редки метали, редки елементи, сложи се ръка на медодобива, златодобива, нарязаха се за скраб почти всички предприятия от тежката индустрия, нарязаха се тракторите и комбайните, посегна се на комасираните площи, унищожи се цялата мелиорация, изклаха се всички породисти животни....
              Но това....
              Това е нищо!
              Всичко това можем да го построим отново. Лошото е, че посегнаха на образованието. За нас е отредена ролята да знаем толкова, колкото да изпълняваме само преките си обязаности.
              Имаме си вече посланик педераст, а ни съобщиха решението на ЕС да извади педерастията от списъка с психични заболявания. За такива страни като България е предвидено "да бъдат поощрени" да узаконят педерастките бракове, педерастията, зоофилията, некрофилията и тн. Тия последните си ги добавих аз, но те са в един абзац в стария наказателен кодекс, та в тоя ред на мисли ми се струва, че това е следващата стъпка към прогреса.
              Питам се, какво означава: "ще бъдат поощрени"
              Помислете за тия неща, защото има и други. Например никъде не се дават клаузите на присъединителният договор. За сега знаем, че искат да ни чукат от зад(това да речем ще го преживеем); искат ни земята( мнозина са я искали и накрая сме ги погребвали в нея); искат и още много други неща, но сгрешиха, като поискаха да ни вземат ракията и розовите домати. Ето тука не познаха.
              Ако нещо ще ни извади от Ес, то това са ракията, розовите домати и шкембе-чорбата!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ейййййй!
                Толкова ли сте кьорави!
                Това, което става не е нищо друго, освен приравняване на европейските стандарти в поведението с тези в САЩ.
                Това означава тотално сриване на моралните ни ценности, пенсионна система, здравно осигуряване, защита на децата от психологически натиск и обработка- всеобщо зомбиране.
                Скоро се очаква европейски закон за защита на инвестициите, който разрешава на всеки инвеститор да прави каквото си иска с екология, човешки ресурси и каквото още му хрумне.
                Това са страшните неща, а вие се карате за това, дали ЕС си чеша правилно топките, които така или иначе му не трябват, понеже ще си променя пола.
                Ще ви я опресня!
                Един капут на име Горбачов, който се оказа английски агент, разби тотално СИВ и Вършавският договор. До като католическите страни много бързо се съвзеха , то за православните България и Румъния настанаха страшни дни. Хванаха ни за гърлото и Румъния, която нямаше никакви заеми, за което и застреляха Чаушеско, много бързо бе вразумена и натрупа дълг от 22 милиарда долара само за една година. Нас ни плашеха с дълг от 11 милиарда, а после се оказа, че другите страни от ЕС има много повече в процентно отношение от нас. Предателите у нас също не спяха. Окрадоха пенсионния фонд от около 22 милиарада, спестяванията на хората, а после дойде валутният борд и се започна с условията. Тоест с колонизирането ни. Изнесе се целият запас от цветни метали, черни метали, редки метали, редки елементи, сложи се ръка на медодобива, златодобива, нарязаха се за скраб почти всички предприятия от тежката индустрия, нарязаха се тракторите и комбайните, посегна се на комасираните площи, унищожи се цялата мелиорация, изклаха се всички породисти животни....
                Но това....
                Това е нищо!
                Всичко това можем да го построим отново. Лошото е, че посегнаха на образованието. За нас е отредена ролята да знаем толкова, колкото да изпълняваме само преките си обязаности.
                Имаме си вече посланик педераст, а ни съобщиха решението на ЕС да извади педерастията от списъка с психични заболявания. За такива страни като България е предвидено "да бъдат поощрени" да узаконят педерастките бракове, педерастията, зоофилията, некрофилията и тн. Тия последните си ги добавих аз, но те са в един абзац в стария наказателен кодекс, та в тоя ред на мисли ми се струва, че това е следващата стъпка към прогреса.
                Помислете за тия неща, защото има и други. Например никъде не се дават клаузите на присъединителният договор. За сега знаем, че искат да ни чукат от зад(това да речем ще го преживеем); искат ни земята( мнозина са я искали и накрая сме ги погребвали в нея); искат и още много други неща, но сгрешиха, като поискаха да ни вземат ракията и розовите домати. Ето тука не познаха.
                Ако нещо ще ни извади от Ес, то това са ракията, розовите домати и шкембе-чорбата!
                Морди, пак ще има недоразбрали индивиди.

Не се ядосвай.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Колеги pavlin и gigi
                  Аз не разбирам защо слагате линкове към някакви сайтове в които има извънредно много начини по които човек да се заблуди, да си изгуби в терминологията и да прави някакви собствени свободни тълкувания на термините които са използвани.
                  За такива като мен дето нищо не вдяват от икономика хората са го сложили на български в табличка прегледно на сайта на "Министерство на финансите" включително разбито по оперативни програми.
                  ЕТО
                  Това до края на 2013.
                  Знаят се вноските колко са... нетно всеки може да си го сметне, какво сме внесли кво сме получили.
                  :
                  Ами Ок може и от тука то е същото, даже е до 2013г, и парите в наша полза стават повече. Обаче освен платени 7.1 млрд.лв. по ОП, трябва да се добавят и около 2.6млрд.лв. директни плащания към земеделски производители /затова за по лесно давам данните от ЕЦБ/ та стават 9.7млрд. лв. От което излиза че сме на плюс над 4.7млрд.лв. По принцип ще станат над 5млрд.лв защото чакаме още пари. Също така сме взели, по спомен, около 550млн.лв. по инструмента "Шенген".

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Ейййййй!
                    Толкова ли сте кьорави!
                    Ще ви я опресня!
                    Но това....
                    Това е нищо!
                    Баси от тебе атакист да станеш не очаквах...
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Ето какво казва Дарик Финанси. Това което казах и аз.
                      http://darikfinance.bg/novini/104735...%EE+%E2+%C5%D1

Ето това са всички договорени средства за периода 2007-2014. Тези данни съвпадат ос таблицата на Fade.

За програмния период 2007-2013 са предвидени по Оперативните програми общо 8 019 197 650 евро, от тях европейско финансиране - 6 673 628 244 евро и българско съфинансиране - 1 345 569 406 евро.

От всички тези договорени средства около 40-50% са усвоени един вид има одобрени програми за финансиране. От тях около 50% реално са изплатени. По изчисленията на някои хора в този форум излиза че всички договорени средства за периода са одобрени по програми за финансиране, което е невъзможно според мен. По тази материя нарочно се говори с недомлъвки и неразбираемо за да се прикрият истинските резултати. След като имаше запитване от Сидеров защо не му отговориха точно и ясно, още повече след като обвини Златанова в лъжа.
                      Last edited by pavlin; d.m.y г., 05:03.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Баси от тебе атакист да станеш не очаквах...
                        Не, все някой трябва да каже че царя е гол.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                          Колега Фаде, не трябва да си кой знае колко интелигентен, за да се сетиш, че страни с много висок стандарт като Норвегия, Швейцария или Великобритания могат и без ЕС и нямат директна изгода да бъдат нетни вносители в бюджета на ЕС. България обаче е страна бедна като църковна мишка, която очевадно няма как да е нетен вносител и има огромна изгода да е член на този съюз. Изминалите години го доказват чисто икономически.
                          Колега, аз нямам никакви претенции да съм Ентелегентен! Имам претенции да познавам цифрите и статистиката.
                          Бедни сме, така е и ще обедняваме още повече, особено след 2005-6 което странно защо съвпада с времето когато започна да работи системата на предприсъединителните стъпки и финансирането от ЕФ особено в земеделието. Ето тука в тази табличка достатъчно ясно се виждат тенденциите. Знаем чие правителство беше тогава нали? Мисля, че когато цифрите говорят някой Ентелегенти трябва да почнат по малко да говорят и да четат повечко за доматите и картофите и най-важното да разбират какво пише!
                          А относно ситуацията с плащанията от ЕС щом някой колеги (ecotronic)се умиляват от сравнението с рибките аз ще дам друго сравнение дето може би няма толкова много да ги умилява.
                          Когато дойде при теб някой, който иска да му изработиш средство за производство, ти му го проектираш и му го изработиш, т.е. инвестираш в материали, труд и амортизационни начисления и след това този субект дойде вземе продукта, и каже, че ще ти плати след 6 месеца, как се нарича това?
                          Лично аз го наричам инвестиция с неясен риск в производството на поръчителя!
                          За поръчителя разбира се това е инвестиция с намален риск, защото ако в случай, че не потръгне бизнеса той може винаги да каже "не мога да платя сега, ще ти плащам на вноски и т.н..." Дори може да има нахалството да каже: "Взимай си машината и не ме занимавай!"
                          Това сравнение, достатъчно "не-умилително" ли им се вижда на някой колеги?
                          Жалка работа mordohy, няма надежда за нас и нито розовите домати нито шкембе чорбата могат да ни спасят вече.
                          Виж за ракията не съм сигурен точно какво е но определено не е спасение, а само упойка та да не ни боли толко мноо като приемаме либерализацията на отношения между мъже да кажем?
                          Кажи ми обаче приятелю, какво да правят такива като мен дето не могат да пият ракия?
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

• По логиката на някои излиза, че най -добре пъс сме били според мен при турското робсттво.В тая връзка смятам да се присъединим бързо към Турция.Няма да има ЕС, няма да има разни тука гадове, бай Еродган ще оправи всичко
                            Само че пък той също не долюбва нещо Русия, провит анексирането на Крим е...., лошо.[COLOR="Silver"]

А иначе Русия е майката на българското настояще, с тая разлика, че у нас е по-добре (както е било и по соц време ).
                            В Русия е същото, само, дето е по - зле.
                            По тая причина не познавам русофил да живее в Русия-всички те живят на Запад и там учат децата им...., иначе непрекъснато плюят по гнилия Запад и американския империализъм (а, да не забравяме и евреите и ционизма)
                            Last edited by fred; d.m.y г., 16:46.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

.....
                              Жалка работа mordohy, няма надежда за нас и нито розовите домати нито шкембе чорбата могат да ни спасят вече.
                              Виж за ракията не съм сигурен точно какво е но определено не е спасение, а само упойка та да не ни боли толко мноо като приемаме либерализацията на отношения между мъже да кажем?
                              Кажи ми обаче приятелю, какво да правят такива като мен дето не могат да пият ракия?
                              Нищо и аз не пия ракия мое направим партия.Българина може си мръдне задника само ако му вземеш ракията, ВОСР ряпа да яде.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Нищо и аз не пия ракия мое направим партия.Българина може си мръдне задника само ако му вземеш ракията, ВОСР ряпа да яде.
                                Може да ми вземеш ракията, но ако се надяваш "да си мрьдна задника", за кауза в която не виждам смисьл, има да чакаш......
                                Хайде да не обобщаваме. Историята показва че генетично Бьлгариньт не е лентяй. Значи има фактори които са му наложили настоящото поведение. Дали е трудно да ги открием?
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X