Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колега ecotronic, знам, че ви дразни начинът по който отговарям, на всяко изречение но въпреки всичко ще го направя отново така, защото според мен е много по прегледно, подредено и лесно смилаемо за четящите.
    Наистина доста трудоемко е но пък нашите постове в тази тема започнаха далеч да надхвърлят обичайните размери, на един постинг в обикновен форум. Какво да се прави темите са обширни, многостранни и поне според мен интересни и усещам как започвам да губя много повече време в тази материя отколкото трябва.
    Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Интересен начин на тълкуване на събития. Друг е въпросът, доколко отговаря на реалността.

Във връзка с чутото си задавам следните въпроси:

1 - Защо подобни материали понастоящем са забранени в руските СМИ ?
    Искам да попитам, вие това откъде го разбрахте че са забранени? Фьодоров е депутат! Своите тези ги заявява направо от трибуната в руската Дума!
    Относно това дали някой ги чува... до преди няколко години никой не го чуваше, и той и Стариков говорят много на тези теми, но едва сега когато конфликта започна да става, горещ, и започват да се прилагат все по твърди мерки за контрол в управлението на завладяната територия които хората започват да усещат, започва да има чуваемост. Всички рейтинги вкл и този на Руският президент показват именно тази тенденция.
    Както казах в един предишен мой пост Русия е в мобилизационен режим. Там си имат поговорка относно руският манталитет:
    "Бавно запрегает, но бьiстро едит!
    2 - Прави ми впечатление, че често се използва думата "забрана". Как всички тези забрани се налагат и след като са забрани има ли нормален начин те да бъдат заобиколени?
    Дано да съм разбрал правилно въпроса Ви, но ще ви отговоря както съм разбрал. Това е голямата битка в руското политическо пространство и в частност, битката на Путин и последователите му с бюрократичната машина която е изградена в завоюваната територия Русия в началото на 90 те с цел управление и източване на ресурси от всякакво естество, като се започне от природни и се стигне до човешки. Ако наистина сте гледали цялата лекция, би трябвало да сте видели че Путин е загубил няколко "битки", в някой от битките е стигнал до паритет и т.н. Всичко беше споменато с конкретни факти и дати. Борбата просто продължава и е най обикновена борба за оцеляване и запазване на идентичността на руската нация и руският цивилизационен модел! Няма значение дали този модел се харесва на останалият свят или не. На някой се харесва на някой не! Тук просто става въпрос за борба за оцеляване!
    3 - Може ли въпросните "забрани" да съществуват в държави като Германия, Франция, Великобритания......и др. ?
    Колега, изброените от вас държави са със съвсем друг статус в световното политическо пространство. Те са да кажем Васални държави без Великобритания. Нали не мислите че са напълно независими? Докато златният резерв на тези държави лежи във федералният резерв на Америка, тези държави не са напълно суверенни. Мисля че бях публикувал линк за това какво се е случило когато Германия е поискал да изтегли златото си от федералният резерв. И нека да видим какви бях последствията когато Германия и Франция решиха да водят независима политика и да защитят своите граждани, като не ги изпращат във военни действия от които самите те като държави нямаха никаква полза и не подкрепиха, американската инвазия в Ирак... помните ли?
    Шрьодер и Ширак бяха просто сменени!

4 - Може ли човек като "агентът Горбачов" и цяла армия от чужди агенти да съществуват и действат в управлението на която и да е от горепосочените държави?
    Разбира се че не може, тези страни от втората световна война насам са страна в пространството на метрополията, там управлението е много меко и работи лесно като добре смазан механизъм, както казах и по горе те са "васални" страни... това е

5 - Само на мен ли ми се струва, че подобни всяващи силен негативизъм спрямо други народи интерпретации са вече познати? Фашистка Германия?.........
    Колега не разбирам къде чухте, силен негативизъм. Именно това имах аз предвид, когато писах че в големите държави, населението разсъждава по друг начин, разбирате ли го това. Русия е имперска държава и е сринали поне 5 империи въпреки, че винаги са ги смятали, за изостанали и втора ръка хора, или по точно са ги представяли за такива! Това да водиш в продължение на 200 -250 годни 5 или 6 май бяха войните с Турската империя и в края на краищата да наложиш своята воля за какво Ви говори това? Това не е ли силен ген и воля за оцеляване като култура и цивилизациона експанзионистична политика. И от тук въпросът ми, как мислите дали такава нация може да се примири с положението на окупирана територия на която източват ресурсите?

............

Накратко:

Доста съм слушал за световната конспирация, но то бледнее пред това тук.

Личното ми мнение за теорията на конспирацията (аз я наричам "теорията на неудачника") е, че тя е измислена от неудачниците, като средство за защита на собствената им психика.
    Колега несправедливо е личното Ви мнение и ако питате мен е продиктувано единствено от факта, че не искате да приемете фактите, в световната геополитика такива каквито са и процесите които се развиват в момента в света. В момента тече борба за премахване на статуквото, на еднополюсният модел, и за хайде да го наречем въздигане на националното достойнство на една държава която беше победена във войната. Реваншизъм от страна на Русия- ДА. Но коя нация и то голяма с чувство на лично достойнство и себеуважение не би направила същото? Разбирате ли това са нормални неща и ние като малка държава трябва да ги приемаме като нормални и вовреме да се ориентираме в тези тенденции и да внимаваме много за нашата външна политика с кого се коалираме и кого подкрепяме. За да не се случи това което се е случило през WWII където без да сме изстреляли нито един изстрел срещу когото и да било да ни сринат столицата.
    А иначе кой е неудачника като нация мисля, че на всички е ясно в тази дискусия, но за по сигурно аз ще го напиша:
    Неудачницитие в цялата тази голяма шахматна игра са обектите или иначе казано малките и слабите държави каквато е и нашата!

Пояснявам:

Много по-безболезнено е за един неудачник да приеме, че някой друг преди 200 г. е предопределил в най-малките детайли съдбата му. А самият неудачник е само eдна пионка в цялата работа, от него нищо не зависи и той всъщност няма вина за нищо, което е довело до положението в което се намира. Така и ще бъде занапред, но няма страшно.

Тази психологическа нагласа днес е добре позната и умело се използва от власт-имащите тарикати срещу самите неудачници.
    Значи ако визирате, Русия не съм съгласен, вижте по горе... Ако визирате Б-я съм съгласен, само с едно уточнение, че удачата и неудачата тук нямат нищо общо! Въпросът е дали си обект или субект в играта. Надявам се, че никой не е толкова наивен да смята, че територията наречена България с прилежащото и население е, или може да бъде, субект на геополитиката.
    Нямаме нито генетичният, нито ресурсният, нито икономическият потенциал!
    Last edited by fade; d.m.y г., 19:22.
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      Съжалявам, но не може да има дебат когато се борави с общи приказки, не истини и полуистини.
      Не е факт, че децата ни не знаят нищо за Русия и не говорят езика и за това не искат да учат и живеят там.
      А дереджето на България сега е такова заради наложеният режим в страната ни с помощта на съветският ботуш и шмайзер през 1945 година. Цялата ни политическа класа е с произход БКП/ДС, хора които никога не биха дошли на власт с честни избори ако не беше СССР. Тоталният руски енергиен монопол в България може да дърпа конците на всяко едно българско правителство, нима не знаеш?!
      А много руски олигарси и богаташи са с имоти в Европа и САЩ, децата им учат в най-елитните училища, но не в Русия.
      Ако желаете може да потърсите статистиките на съответните държави, аз не изпитвам подобна необходимост понеже наблюдавам миграцията на живи хора.
      Не знам кое наричате полуистина и кое неистина в написаното от мен.
      Факт е, че тези, които в момента са на възраст между 15 до 25 год. възприемат руския като непознат език, за разлика от английския, който се изучава още от детската градина.
      Факт е и че не се интересуват грам от Русия, което аз приемам за нормално.
      От друга страна, според всички живеем вече 25 години в демокрация и мантрите за "гадните комунисти" вече изглеждат смешно. Гледам, че сте "син". Нали "сините" начертаха пътя ни или бъркам
      За диверсификацията на енергоизточници, може да попитате братския турски народ, защо не желае да ни пусне транзитна тръба, а иска да им плащаме като на доставчик. Ако бяхме на "три морета", можеше и да не е така, но Европартньорите ни навремето не бяха на това мнение.
      Олигарсите никога не живеят в страната която ограбват. Опасно е.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• myato защо младите не се интересуват от Русия и защо ти го смяташ за нормално, но прескочи тезата с незнанието на езика.
        За изминалите 25 години коя политическа сила беше носител на демокрация, че не се сещам нещо, а и колко години е била на власт? Сегашните социалисти, не са ли същите или техните деца които се наричаха комунисти? Имали поне едно правителство което реално да се е опитало да ни направи независими от Русия, тук не говоря само за вноса на газ, а и за условията при които може да се появи реален конкурент на Лукойл? Тези които се занимават с търговия на горива ще ти кажат, че често цените, а и качеството на горивата в рафинерии на съседни държави са доста по-ниски от тези предлагани от Лукойл, но условията за внос и продажба в България са просто невъзможни. ЕС ли ни принуди да затворим глава земеделие при очевидно не изгодни условия за нас, а и не само тази глава, ЕС ли краде с батко и братко от фонд "Пътища", ЕС ли излапа парите от фонд Тютюн, ЕС ли кадрува в правораздавателната ни система, ЕС ли дава разрешителните за строителство на хипермаркети в центровете на българските градове, ЕС ли ни е виновен, че сме най-бедната, най-корумпираната държава?
        А сега ако кажеш, че българските социалисти не са най-зависимите от Кремъл политици в ЕС просто е безсмислено повече да говорим.
        Last edited by BLUE1; d.m.y г., 20:26.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Колега Fade, ще си позволя да коментирам вашите отговори по следния начин:

1 - Защо подобни материали понастоящем са забранени в руските СМИ ?

Искам да попитам, вие това откъде го разбрахте че са забранени? Фьодоров е депутат! Своите тези ги заявява направо от трибуната в руската Дума! ........

Боравенето с руския език не ми е най-силната страна, но ми се струва, че в първите секунди на материала самият Фьодоров казва, че подобни въпроси са забранени за обсъждане в руските СМИ.

Явно не сте разбрали втория въпрос и затова ще поясня:

Фьодоров казва:

На Русия, като на колония и е забранено да има национален бизнес....

На Русия е забранено да има национална инвестиционна политика.........

.......

Да не ги изреждам всичките.

Питам се как това се случва чисто технически и след като е забранено, има ли и други алтернативи?

Намеква се, че образователната система едва ли не произвежда мозъчен ресурс за запада.

Коя сила кара този мозъчен ресурс да работи за запада?
          Не са ли това естествените механизми, които карат всеки, който прецени да работи за когото прецени?
          Защо Русия се чувства по-особена в това отношение?

В тази връзка се прави аналогия със силовото извличане на работна ръка по време на ВСВ от страна на немците.

Такава аналогия намирам за груба, неоснователна и спекулативна.

4 - Може ли човек като "агентът Горбачов" и цяла армия от чужди агенти да съществуват и действат в управлението на която и да е от горепосочените държави?

Разбира се че не може, тези страни от втората световна война насам са страна в пространството на метрополията, там управлението е много меко и работи лесно като добре смазан механизъм, както казах и по горе те са "васални" страни... това е

За мен изводът е, че просто в Русия съществува климат за такова явление а в държавите, които посочих - не.

Тогава кой е виновен? Този който праща агентите или този, който обуславя благоприятния климат?

5 - Само на мен ли ми се струва, че подобни всяващи силен негативизъм спрямо други народи интерпретации са вече познати? Фашистка Германия?.........

Колега не разбирам къде чухте, силен негативизъм....

От това да упрекваш някого в такива страшни "престъпления" като това, че практически е лишил от суверенитет една държава, и ако това не е генериране на негативизъм спрямо него - здраве му кажи.

.......

За останалото ще напомня, че за всичко, което се случва в геополитически аспект са виновни масите от неудачници.

Вождовете, масоните или както и да ги наречем са само "лудия, който яде зелника".
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:29.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аха разбрах, явно не сте гледали цялата беседа, нищо ... разбирам че е дълго и ако не ви интересува темата е нормално да не си губите времето.
            Накратко:
            Тезата че е забранено да се обсъждат темите в СМИ е защото тези СМИ се явяват един от механизмите за управление на завладяната държава. Това той го изяснява по нататък но в началото казва че това ще даде пояснения в хода на лекцията.
            Забранено е защото има наложени правила за вътрешните инвестиции които той обяснява с емитирането на рубли и какви са точно загубите от това че рублата е привързана към долара. Другата посока е дадеността която наследяват от 90те години с олигарсите които всъщност са регистрирани в офшорни зони и всички пари които извличат от дейността която развиват в Россия (както знаете това е дейност предимно свързана с добива на ресурси) излизат извън страната и се връщат след това под формата на чужди инвестиции като принадената стойност остава някъде там неизвестно у кого навън.
            Значи предположение е само кой и как е дал на тези хора концесии през 90те години. Но по нататък във филма е разказан случай в който министъра който е назначен е трябвало просто да подписва договори изготвени от десетките американски съветници които помагат на ликвидатора Елцин през 90 те. Разбира се човекът е искал да го прочете и след като му е било отказано, той просто си е подал оставката.
            Знаете че Путин, отне на някой от тях собствеността и правата насилствено, а на други по съвсем законен път, има хиляди теми в инет пространството за тази "битка".
            Именно тези откупени и иззети концесии и предприятия станаха локомотивите на руската икономика в последсвие. Сега на ред е незавсимостта на рублата и независима инвестиционна държавна политика.
            Силата която кара мозъчният ресурс да емигрира я обсъждат колегите в съседната нишка! Обаче питам ви ако нямаш средства да инвестираш, в собствените си предприятия за да ги въоръжиш с модерни технологии, да дадеш достойно възнаграждение на хората които работят в тях. И в същото време образованието ти е безплатно (т.е. платено от бюджета) , защото все още миля че образованието в Русия е безплатно (не съм на 100% сигурен) кажете ми колега това не е ли износ на мозъчен ресурс? Да не говорим колко от хората които са били обучени в Русия и са били специализирали в някаква област, и имат достижения, в следствие тази тотална вакханалия през 90 те напускат страната която е вложила средства за да ги обучи и квалифицира.
            Колега, няма никакво значение какъв е видът на извличането, насилствено или по принуда поради липса на алтернатива. Разбирате ли го това? Важното е че се отслабва държавата и по този начин стимулираш твоята държава и нейният разцвет. Борба за доминация на нациите, това е! В различните времена са били различни, през средните векове направо са се клали до 9 коляно... Да не мислите че Руснаците не са ги правили тези неща... напротив правили са ги че и по страшни даже.
            Пак искам да ви кажа, не ме разбирайте погрешно, опитвам се да погледна през техните очи и да си обясня какво се случва там последните 10 г и дали може да бъде опасно за нас.
            Относно предателя Горбачов:
            Фьодоров си признава, че това е една от големите слабости на руският модел на властово управление, силната централизация. Казва и колко пъти англичаните са го използвали в историята им за да ги възпрат и да защитят своите интереси. Но не искам да влизам в подробности а и няма смисъл.

Фьодоров никого не упреква в нищо, той си излага гледната точка за това как стоят нещата и го прави вече доста години явно. Просто сега вече има чуваемост и е назрял моментът за промени и хора като него са двигателят на тези промени в Россия.
            Между другото няма да се учудя ако го премахнат и него и Путин.
            Истината е че Русия и Америкаса се хванали за гушите и това си чисто и просто нарушаване на статуквото. Нито Русия има накъде повече да отстъпва (защото това би означавало да влезе в разруха и да се разпадне) нито Америка има на къде да отстъпва, тъй като това ще бъде съдбоносен удар по нейният авторитет, и това би предизвикало и други големи държави да поискат суверенитет и зачитане на техните интереси.
            Ще използвам едно такова историческо сравнение Америка сега прилича на римската империя по времето на Адриан, тя не се разширява вече, тя започва да гради валове за да се защитава. Големите провинции си искат независимостта и правото сами да решават своята съдба!
            Last edited by fade; d.m.y г., 22:18.
            Have A Nice Day
            o/_______\o
            []=о===о=[]

Comment

• Колеги как може да не виждате по голямата картина отвъд Украйна и Крим?!?!?!?
              Дайте да отговорим на следните въпроси

1) Можете ли на 100% да твърдите че ако Украйна подпише споразумения с ЕС някой ден няма да го направи с НАТО и няма да се появят американски ракети в Украйна ???

2) Можете ли на 100% да гарантирате че Украйна ще преподпише (след 20 ли колко години там остават) договора за черноморския флот ?

3) Смятате ли че американското ПРО е срещу Северна Корея , и тя в случай че реши да напада САЩ ще си праща ракетите през цяла Русия , Европа , Атлантически океан , а не през Тихия ?

4) Смятате ли че суперсила като Русия няма право да си защитава националния интерес (до своите граници искам да отбележа) ?

5) И ай накрая .....как според вас би било правилно да постъпи Русия ???

---------- Post added at 19:25 ---------- Previous post was at 19:20 ----------

Колега ecotronic не сте разбрали може би от кого е забранено всичко това ?!?!?
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ми как да вярваш на Тимошенко, уж беше болна и не можеше да върви, после проходи с божия помощ сигурно, уж намаше да се кандидатира за президент ся иска.И настоява за НАТО.От което следва че няма да подпише за Черноморския флот.Америка ще им подари кораби които формално ще са украионски а де факто с американски екипаж т.е. под командване на НАТО иСАЩ, както стана с Грузия.По такъв начин ще заобиколат ограниченията за флот на нечерноморски държави и дефакто ще имат бази в Украйна, Румъния, вероятно и България и в Грузия.Ми нормално е Русия да ги държи по далеч, и какво, на САЩ не може да се противостои ли.Ми е на може.Щатите де факто са във война след втората световна с кой ли не.Аз ако съм на Путин и по хард ще играя.
                http://www.moreto.net/novini.php?n=249260&c=03
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Достатъчно ясно и безпристрастно казано!
                  Ако някой не разбира какво казва точно Николай Стариков, ми се ще да ме светне от къде си е купил розовите очила, че и аз да си купя и да почна да гледам по така... каква беше модерната думичка... либерално май.
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  []=о===о=[]

Comment

myato защо младите не се интересуват от Русия и защо ти го смяташ за нормално, но прескочи тезата с незнанието на езика.
                    За изминалите 25 години коя политическа сила беше носител на демокрация, че не се сещам нещо, а и колко години е била на власт? Сегашните социалисти, не са ли същите или техните деца които се наричаха комунисти? Имали поне едно правителство което реално да се е опитало да ни направи независими от Русия, тук не говоря само за вноса на газ, а и за условията при които може да се появи реален конкурент на Лукойл? Тези които се занимават с търговия на горива ще ти кажат, че често цените, а и качеството на горивата в рафинерии на съседни държави са доста по-ниски от тези предлагани от Лукойл, но условията за внос и продажба в България са просто невъзможни. ЕС ли ни принуди да затворим глава земеделие при очевидно не изгодни условия за нас, а и не само тази глава, ЕС ли краде с батко и братко от фонд "Пътища", ЕС ли излапа парите от фонд Тютюн, ЕС ли кадрува в правораздавателната ни система, ЕС ли дава разрешителните за строителство на хипермаркети в центровете на българските градове, ЕС ли ни е виновен, че сме най-бедната, най-корумпираната държава?
                    А сега ако кажеш, че българските социалисти не са най-зависимите от Кремъл политици в ЕС просто е безсмислено повече да говорим.
                    Силата, която е на власт в последните 25 години си е една и съща и в това съмнение няма. Просто тя няма нищо общо с комунизъм и комунисти. Подобна терминология води до дълбоки заблуждения в хората, помагащи на същите тия хубавци делейки ни на "Левски" и "ЦСКА" да ни водят за носа.
                    Може да провериш, но "Лукойл" не е руска фирма.
                    ЕС не е виновен за нищо, случило се в България. За това са виновни конкретни хора, част от които са още тук и имат претенциите да ни "учат" на демокрация и "Европейски ценности". Това обаче не пречи на ЕС да ни третира като втора ръка хора. Бедни сме, защото това ни е отредено от местните дерибеи, а на ЕС му е през .... за тъмните балкански субекти. Европейската комисия и бюрокрацията на ЕС като цяло е не по-малко корумпирана. Отгоре на всичко е безконтролна в резултат на Лисабонския договор. Извинявай, но аз не искам такава Европа - ЕСЩ. Искам да се върнем на пътя на Европа на нациите.
                    А "българските социалисти" в момента са в една особена поза, на едната страна да правят свирка, а от другата да ги онождат в евроатлантически стил.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Съгласен съм с теб, но ни третират като втора ръка хора заради нас самите. А за Лукойл проверих, но не намирам факти че не е руска фирма.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Съгласен съм с теб, но ни третират като втора ръка хора заради нас самите. А за Лукойл проверих, но не намирам факти че не е руска фирма.
                        Кога ще спрете да ги възхвалявате , те били добрите ние сме мързеливите ... всеки втори в БГ работи по 12 часа на ден , я накарай испанеца или италианеца да работи толкова ... Не сме "виновни" ние а политиците ни , продажните ни родни гъзолизци
                        Единствената нация която предизвиква възхищение в мен са немците , всичко друго са като пиявици , живеят за сметка на другите... включително и за наша сметка ... За да може испанеца да има 4 часа сиеста ние трябва да бъхтим по 12 -14 часа...
                        И моля ви без графики и таблици, дори и най големите поддръжници на ЕС го знаят много добре , но незнайно защо го отричат с всички сили....може би е прекалено трудно да се приеме че пак сме сбъркали
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Кога ще спрете да ги възхвалявате , те били добрите ние сме мързеливите ... всеки втори в БГ работи по 12 часа на ден , я накарай испанеца или италианеца да работи толкова ... Не сме "виновни" ние а политиците ни , продажните ни родни гъзолизци
                          Единствената нация която предизвиква възхищение в мен са немците , всичко друго са като пиявици , живеят за сметка на другите... включително и за наша сметка ... За да може испанеца да има 4 часа сиеста ние трябва да бъхтим по 12 -14 часа...
                          И моля ви без графики и таблици, дори и най големите поддръжници на ЕС го знаят много добре , но незнайно защо го отричат с всички сили....може би е прекалено трудно да се приеме че пак сме сбъркали
                          Моля?!?!?! Всеки народ си заслужава управниците!!! Те управниците ни са внос от Марс те са представителна извадка от народа ни, лъжци и крадци на дребно, Андрешковци! И на най-ниско ниво е така, всеки си прави оглушки, съседа му си бие жената и децата, хвърля боклука през терасата, краде нафта от служебният автомобил, дава пари на катаджиите, само търси далавера да има, продава си гласа за 20 лева, ако докопа някаква държавна службичка то е за да вади кинти и после Европа, Русия, Испания и пеперудите в амазонската джунгла са му виновни!
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Моля?!?!?! Всеки народ си заслужава управниците!!! Те управниците ни са внос от Марс те са представителна извадка от народа ни, лъжци и крадци на дребно, Андрешковци! И на най-ниско ниво е така, всеки си прави оглушки, съседа му си бие жената и децата, хвърля боклука през терасата, краде нафта от служебният автомобил, дава пари на катаджиите, само търси далавера да има, продава си гласа за 20 лева, ако докопа някаква държавна службичка то е за да вади кинти и после Европа, Русия, Испания и пеперудите в амазонската джунгла са му виновни!
                            Добре!

Comment

• А да, управниците не са виновни, виновни сме си ние че ги търпим.И смятаме че като ги изберем нашата работа е приключила.Трябва контрол, един германиец иска да знае къде отиват данъците му и за какво, нас не ни ебе типично по балкански.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Ормчо,много грешиш,в Италия не съм бил но съм прекарал почти 17 години в Гърция,имам познати в Испания а и съм бил там,тия приказки за 4 часовите сиести са една изопачена история,не по 12 а и по 14-15 часа работят в Испания,и не само чужденци бачкатори а и местните.
                                В Гърция още през 1996г. беше нещо нормално да се работи на две места,една основна 8 часова и една допълнителна 4-5-6 часова работа.
                                Викаш немците...ми иди и виж кой и как работи в Германия.
                                Стига с тия митове и легенди.

п.п. А за испанската сиеста и нейният гръцки варинат си има логична и леснообяснима причина,умно момче си,сети се сам защо.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X