Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Митак, дай по-сериозно! В онзи предният пост ако замениш Путин с Обама и Русия със САЩ, тъпизма ще е същият.
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Митак, дай по-сериозно! В онзи предният пост ако замениш Путин с Обама и Русия със САЩ, тъпизма ще е същият.
      Въпроса не е кой ще е следващия носител на демокрациия по света.Надявам се да се стигне до патова ситуация и всеки да си защитава интересите в своите си териториални води, извън тях си има преговори договори и добра воля от двете страни.Ама за да стане тая работа някой трябва да спре да се прави на световен миротворец.Щото ако не беше Путин, ся НАТО щеше да бомбардира Украйна както Югославия.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://vk.com/video-69949603_168453349

Не виждам как тези градове ще останат в Украйна!
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• http://news.ibox.bg/news/id_1039556033 - Ето тези европейски ценности не харесвам..... Брадатото животно да е най харесвано от всички.......
          Я да си ги запазят различните гнусни педалски разновидности за себе си.....
          Догодина ако излезе жена с присаден член на челото победата ще й е гарантирана......
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            http://news.ibox.bg/news/id_1039556033 - Ето тези европейски ценности не харесвам..... Брадатото животно да е най харесвано от всички.......
            Я да си ги запазят различните гнусни педалски разновидности за себе си.....
            Догодина ако излезе жена с присаден член на челото победата ще й е гарантирана......
            Хахаа, Орм, че ние Азис си го имаме много преди да сме член на ЕС. И запомни, че ценност е толерантността, а не педерастията. Тази дъвка за европейските педали и руските мачовци е за простите хора, смятам, че ти не си сред тях

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Въпроса не е кой ще е следващия носител на демокрациия по света.Надявам се да се стигне до патова ситуация и всеки да си защитава интересите в своите си териториални води, извън тях си има преговори договори и добра воля от двете страни.Ама за да стане тая работа някой трябва да спре да се прави на световен миротворец.Щото ако не беше Путин, ся НАТО щеше да бомбардира Украйна както Югославия.
            Митак, а ако не беше Путин дали на власт щеше да е неговата марионетка Янукович? Имперските напъни както на Русия, така и на САЩ са еднакво укорими
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Хахаа, Орм, че ние Азис си го имаме много преди да сме член на ЕС. И запомни, че ценност е толерантността, а не педерастията. Тази дъвка за европейските педали и руските мачовци е за простите хора, смятам, че ти не си сред тях

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Митак, а ако не беше Путин дали на власт щеше да е неговата марионетка Янукович? Имперските напъни както на Русия, така и на САЩ са еднакво укорими
              Аз не сым толерантен , не искам да сым европеец в такъв случай. Да пропагандираш всякви гнусотии и да ги представяш за съвсем нормални според мен не е правилно.

А за Русия и САЩ... ами винаги ги е имало и ще ги има и тях и техните интереси. Само че ако преди нямаше избор освен единственния очеваден , задължителен евроатлантически , сега вече ще има.....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Жалко за теб! Аз такива комплекси нямам и не се гнетя от различните, поне докато имам свободата да сменя канала.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Жалко за теб! Аз такива комплекси нямам и не се гнетя от различните, поне докато имам свободата да сменя канала.
                  Ще ми се да видя колега как сменяте канала когато синът Ви влезе с размазан грим през врата и на вашият въпрос "Какво става?" той отговори, че трябва спешно да посети тоалетната!
                  Е тогава съм абсолютно сигурен, че ще смените канала!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

• Фаде, това някакъв опит за остроумие ли е.... тъпо!
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Фаде, това някакъв опит за остроумие ли е.... тъпо!
                      А това някакъв опит за оригиналничене ли е... още по тъпо!
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        А това някакъв опит за оригиналничене ли е... още по тъпо!
                        Кое е опит за оргиналничене ? Мислиш ли, че Орм се нуждае от адвокат за да защитава позицията му, на мен ми е ясна неговата, приемам я, на него очевидно му стана ясна моята и няма какво повече да обсъждаме. Ти къде се буташ, на всяка манджа мерудия аре бегай у лево!
                        Last edited by BLUE1; d.m.y г., 14:22.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Кое е опит за оргиналничене ? Мислиш ли, че Орм се нуждае от адвокат за да защитава позицията му, на мен ми е ясна неговата, приемам я, на него очевидно му стана ясна моята и няма какво повече да обсъждаме. Ти къде се буташ, на всяка манджа мерудия аре бегай у лево!
                          Моята позиция е че не приемам да ми размахват педалите на ляво и на дясно, аз, и ние нормалните , нали не си веем оная работа по цял ден на паради , като са педали да си се шлякат там, за какво са ми паради и постоянно натякване че педерастията е нещо нормално?!?!? Аз не си спомням преди да почнат да се врат навсякъде гейските правила и паради да ги е закачал някой.
                          Нито са ни интересували , нито някой им е обръщал внимание да ги търси за да ги дискриминира.....
                          И точно това имах предвид че на запад правят всичко за да се унищожат последните остатъци от култура , възпитание , чест, родолюбие, човечност..... Всяка новопръкнала се изродщина е добре дошла, онзи ден , не помня къде точно, гледам ново изскуство , някви жени си вкарали вибратори по дупките и пеят, това било ново течение в музиката , или ония шматки от пуси риот, дето си вкарваха замразени пилета по дупките.... виж как скочи цяла европа , горките момиченца......... Абе , мога да пиша до без край, примери колко щете...
                          Но причината е ясна , колкото по тъп и необразован народ имаш , толкова по лесно му се втълпява всичко което се сетиш

Comment

• Орм, в странен свят живееш ти. Това за което пишеш го няма около мен. Не ме интересуват и не го търся. Някакъв си гей парад в един ден на годината по някаква си улица изобщо не ме засяга, това е съществувало от както света го има, и да го крием и да ги убиваме все тая, ще го има. Това че запада унищожавал последните остатъци от култура е лъжа. Путиновата пропаганда ти идва в повече, спри да им четеш сайтовете и се радвай на живота- никой не те кара да ставаш гей Възпитанието не идва от улицата и от телевизията, а от дома!!! Ти ако си дал истинските ценности на твоите деца, света няма да ги изкуши лесно. А прикриването на различното никога не е довело до нищо добро.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Не се бутам колега, по добре обаче Вие внимавайте да не ви го "набутам" пак като последният път когато публично ме обидихте и заклеймихте като лъжец! Нещо сте ми се активизирал, в последните дни, и ми го раздавате като последна либерална инстанция. Наистина ли подценявате интелигентността на останалите участници във форума и за толкова лесно поддаващи се на манипулации? Връщайте се обратно в дупката от която изпълзяхте и изобщо не ме интересува дали дупката ви е у дясно или ляво!
                              Предварително приемам оправданието Ви "по-умният" отстъпва!
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                                Не се бутам колега, по добре обаче Вие внимавайте да не ви го "набутам" пак като последният път когато публично ме обидихте и заклеймихте като лъжец! Нещо сте ми се активизирал, в последните дни, и ми го раздавате като последна либерална инстанция. Наистина ли подценявате интелигентността на останалите участници във форума и за толкова лесно поддаващи се на манипулации? Връщайте се обратно в дупката от която изпълзяхте и изобщо не ме интересува дали дупката ви е у дясно или ляво!
                                Предварително приемам оправданието Ви "по-умният" отстъпва!
                                На кой му пука за мнението ти, кифличке
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X