Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Абсолютно съм убуден, че Русия и Путин в частност не са замесени нито пряко нито косвено.В момента най-малко имат нужда от това.Не съм толкова убеден за САЩ, в частност ЦРУ и тези които "дърпат" конците, те няма да се спрат пред нищо в името на печалбата.Почти 100% съм убеден за тези които са на власт в Украйна, дали под чужд натиск или еднолично са решили да инсцинират провокацията срещу Русия и тези в Източна Украйна.Целта е Русия и БРИСК.Не знам докога ще издържат нервите на Путин и дали този път ще се спре пред Берлин.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• На украинците май не им за първи път........http://bulgarian.ruvr.ru/2014_07_18/...roshenko-8856/

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        На украинците май не им за първи път........http://bulgarian.ruvr.ru/2014_07_18/...roshenko-8856/
        То и на сепаратистите не им е за първи път.

http://fakti.bg/world/106487-ukrains...n-ot-rusnacite

Или може би на украинците вече им омръзна да свялят собствените си самолети и почнаха да пуцат по чуждите.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• САЩ: Събитията в Ирак са опасност за целия свят http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...ja-svjat-4782/ Я тия откриха топлата вода, и кой е виновен за това?Честита ви демокрация http://bulgarian.ruvr.ru/2014_06_16/...amistite-5857/
          Не ми се мисли какво ги очаква Украйна и светът.

И ще ми говорите за търпимост към ислямистите http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...hat-dank-3413/

Comment

• Тия лайна ги забъркаха САЩ и нека някой ме опровергае.
            Още дядо ми казваше, че където стъпи американец и трева не никне.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ам не е така, наче Саддам беше диктатор и добрите американци не могат да търпят друго освен американска хегемония.Е утепаха го, после решиха че петрола е техен па ония да си строят демократично общество.Еда ама не,ИДИЛ ги изнанада обаче упорито вярваха че всичко е ОК, е да ама пак не, няколко хилади ислямисти излязоха по корави и взеха че завзеаха некой друг кладенец цената на петрола естествено нагоре и ся Вашингтон взе да обмисла дали все пак да не влезе отново в Ирак та да поправи грешката, ма не ма разбирай че Ирак ще цъфне и върже след като чичо Сам каже извинявайте малко се забавихме щот ходихме до Украйна.Утепаха и Кадафи та ся Либия са цепи на три, авганистанците след отлагане на резултатите от изборите вият че дет отидат американците и всичко пламва.Краха на утопията че ще разкостят Русия дойде след провала в Сирия,Украйна е нещо като реванш.Турция и Русия обмислят да се разплащат в национални валути и турчолята услужливо си предлагат услугите Южен поток да мине през Турция вместо през България.Руснака още държи за трасето бед нас но заяви че няма невъзможни неща и Турция е възможен вариант, но Южен поток ще бъде.За радост на русофобите така ще сме независими от руския газ който ще купуваме от пак от посредник ама нали не е Русия, пък дай боже направо да внесем американски втечнен газ...срещу някой неизгоден договор, обаче няма да сме зависими от Русия, е ще се простим и с едни 300-400
              млн гущера и ще чакаме да цъфнем и вържем под хамериканска егида а па можем и да се изпотепаме примерно североизточна руска република, южен селям алейкум вилает и северозападна самопровъзгласила се губерния.От ясно по ясно е че Вашингтон ще използва всички средства да злепостави Русия в Азия накъдето тя си насочи интересите и този малоазийски самолет бе удобната мишена да се разклатят позициите и в БРИСК.Лошото е че дори опозицията в размирния район на Украйна може да бъде купена с някой друг милион за подобна провокация.Русия може и да е дала подобна зенитна ракета на опозицията но но съм абсюлютно убеден че не е допускала такава неправомерна употреба.Един предател е достатъчен.Ами да си припомним примерът с иранския пътнически самолет, свален от американския кораб „Винсенс” на 3 юли 1988 г. над Персийския залив по време на редовен полет до Дубай. Атаката, при която загинаха всички близо 300 души на борда, предизвика възмущението на международната общност, а Съединените щати се извиниха официално и обясниха тежкия инцидент с отклонение от курса на „Винсенс”, което отдадоха на пилотска грешка.Ама сега извинения не се приемат нали, напънете си мозъците малко.Както и да е, факт е че тази каша я забъркаха САЩи НАТО и попората ще я сърба целия свят, щото санкциите срещу Русия ще имат и обратен ефект както го признават дори и щатите щото и техни фирми ще загубят договори и европейски фирми също, а и Путин каза че всичко необходимо за отбранителната индустрия ще се произвежда вече в Русия, което я прави независима от "сътрудничеството" в областа на отбраната от западни фирми, което естествено няма да се хареса на военопромишлените им комплекси отвъд океана, а те трябва да се захранват със свежи пари. .Духът не е пуснат от бутилката, духът е изтърван от бутилката и въпроса е как ще се забавлява.Ма то народа го е казал - да бе мирно седяло не би чудо видяло.

Comment

• Да, така стоят нещата.

Comment

• Досега само сепаратистите използваха ракети и сваляха самолети и хеликоптери.

На украинците по принцип не са им необходими ракети, досега не използвали такива, тъй като сепаратистите нямат самолети и хеликоптери, украиниците не са се опитвали и не са сваляли въздухоплавателни средства на сепаратистите и е безсмислено изобщо да имат наблизо такива ракетни комплекси .

Ако се окаже, че руснаците са "заели" няколко(говори се за три) комплекса БУК заедно с екипажите на сепаратистите, то тогава кой ще е виновен?

Путин досега доста умело прикриваше и водеше операциите в Украйна, но оттук нататък ако комплексите с които е свален самолета са били руски целия свят ще санкционира Русия.

Отделно договорите КОКОМ и КОКОМ-2 ще им се видят като мед в сравнение с това което ще последва.Ще се върнат в ерата на "Правец-16" и "Моделист-конструктор" в областта на електрониката и IT техниката, както и в автомобилостроенето.

П.П. Естествено всички ще страдаме икономически.
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Украинската армия по времето на инцидента е имала две ракетни дивизии с ракетни установки Бук в района. Руски радар е засякъл включването на радарна станция за такава установка непосредствено преди падането на самолета. Местоположението съвпада с това на украинските дивизии. Освен това още не е доказано че самолета е свален с Бук. Възможно е и от изтребител на украинците, има и други вероятности. Въобще много са подозрителни тези заключения които дават управляващите в Киев и Вашингтон без дори да имат някакви доказателства.
                    Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:54. Основание: Ат

Comment

• Един добър анализ на ситуацията със самолета - http://vg-news.ru/n/110237
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Е, разбира се
                        много са подозрителни тези заключения които дават управляващите в Киев и Вашингтон без дори да имат някакви доказателства
                        само те дават "подозрителни заключения" .

Руснаците, "зелените човечета" във военни униформи без опознавателни знаци и сепаратистите са по силата на мисловната фикция "света вода не напита"...

Те не правят заключения.Дават факти.

Дано останат части от самолета от които да могат да бъдат иззети доказателства и материал от които да стане ясно вида на взрива, вида на ракетата, от каква посока е дошла и поразила самолета.
                        Дано и черните кутии да бъдат намерени преди да бъдат "изнесени" за Москва заедно с останките на самолета както се заявиха сепаратистите, че ще направят...
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Тия лайна ги забъркаха САЩ и нека някой ме опровергае.
                          Още дядо ми казваше, че където стъпи американец и трева не никне.
                          Защото дядо ти е жертва на руската пропаганда. Аз спрях да слушам възрастното поколение преди доста години и съм много доволен от резултатите.
                          Истината обаче е, че след ВСВ страните през които са минали англичани и американци процъфтяха и решиха свободно как да се развиват. За разлика от страните, през които минаха руснаците. Там всяка съпротива на местното население беше спряна с танкове - ГДР 1953, Унгария 1956, Чехия 1968, Полша 1981.
                          За разлика от Източна Европа, в Западна проведоха плана "Маршал". Ама иначе американците са много лоши. Много е зле там и всеки момент ще се разпаднат. Семейството на министър Лавров го знае много добре.

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Един добър анализ на ситуацията със самолета - http://vg-news.ru/n/110237
                          Мислиш, че от линкове, завършващи на .ru ще получиш обективна информация, така ли. Блажени са вярващите, ама що си правиш труда да ги постваш изобщо. Много ти се чудя.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Защото дядо ти е жертва на руската пропаганда. Аз спрях да слушам възрастното поколение преди доста години и съм много доволен от резултатите.
                            Истината обаче е, че след ВСВ страните през които са минали англичани и американци процъфтяха и решиха свободно как да се развиват. За разлика от страните, през които минаха руснаците. Там всяка съпротива на местното население беше спряна с танкове - ГДР 1953, Унгария 1956, Чехия 1968, Полша 1981.
                            За разлика от Източна Европа, в Западна проведоха плана "Маршал". Ама иначе американците са много лоши. Много е зле там и всеки момент ще се разпаднат. Семейството на министър Лавров го знае много добре.

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Мислиш, че от линкове, завършващи на .ru ще получиш обективна информация, така ли. Блажени са вярващите, ама що си правиш труда да ги постваш изобщо. Много ти се чудя.

Ами, за първата част от изказването ти , съм съгласен , с уговорката че този режим го няма от 20 и кусур години, и че най пострадали от него са самите държави от СССР, също така пропускаш много други факти , но за това няма да спорим, безсмислено е.

Линка който съм дал и който завършва на ".ru" не прави никакви заключения и не обвинява никой преди да започне разследването изобщо ( че то дори не се знае със сигурност дали е свален самолета от ракета ) . Сигурен съм че не си прочел какво пише там, а може би не си разбрал напълно какво пише . На кратко (а и за колегите които не знаят руски) , първо са дадени факти , които със сигурност са известни, след това , казват че и американците и руснаците много добре знаят кой с какво е стрелял и от къде е стреляно, и че в момента явно върви политическа търговия .......
                            Наистина , поне според мен, е логично да се засече изстрелването на такава ракета при положение че на там е насочено цялото внимание на САЩ и Русия и всички останали. Предполагам че знаеш с какви про , пво и.т.н разполагат армиите и на двете държави.... В този ред на мисли , се чудя как е възможно, ако руснаците наистина пращат оръжие на опълченците , да няма нито едно 100% доказателство със всички тези сателити, агенти и.т.н нито едно доказателство не е извадено срещу Русия до сега ..... защо ли ?!?!?!?
                            Нито една версия не съм изключил включително и това че опълченците са виновни, когато писах че ми се гади от тези неща имах предвид точно това , самолета още не всички парчета са земята , САЩ и кученцата им вече обвиняват Русия !

---------- Post added at 09:47 ---------- Previous post was at 09:45 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                            Е, разбира се само те дават "подозрителни заключения" .

Руснаците, "зелените човечета" във военни униформи без опознавателни знаци и сепаратистите са по силата на мисловната фикция "света вода не напита"...

Те не правят заключения.Дават факти.

Дано останат части от самолета от които да могат да бъдат иззети доказателства и материал от които да стане ясно вида на взрива, вида на ракетата, от каква посока е дошла и поразила самолета.
                            Дано и черните кутии да бъдат намерени преди да бъдат "изнесени" за Москва заедно с останките на самолета както се заявиха сепаратистите, че ще направят...
                            При зелените човечета нямаше нито един пострадал !!!
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Един добър анализ на ситуацията със самолета - http://vg-news.ru/n/110237
                              Да, наистина един смислен анализ, без някакви истерични обвинения. Не знам дали си гледал изказването на Яценюк по CNN. Този ненормалник се държи като някакъв абсолютен фашага. Иначе тук в САЩ се говорят абсолютни глупости по този случай. Канали като CNN , 24 часа въртят темата и постоянно повтарят че за това е виновен Путин. Разни си там експерти не еднократно повтарят че дори нямало смисъл да се чака за доказателства защото за тях е ясно че руснаците са виновни. Другото интересно е че тези експерти и коментатори като се изказват си личи че четат зад кадър дословно това което казват. Абе някакъв абсолютен театър. Все едно че гледаш Кеч борба по американски.

---------- Post added at 10:06 ---------- Previous post was at 10:01 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

При зелените човечета нямаше нито един пострадал !!!
                              Зелените човечета не обвиняват предварително без доказателства.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=-M4M16JaXJQ
                                Last edited by BLUE1; d.m.y г., 14:53.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X