Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Работещ все още. Доникъде няма да стигнат и те, ако не направят и те завоя, който направи Китай.
    А-а-а,не!Никакви завои. Те вече са там за кьдето са трьгнали. Ако не беше целият свят да им пречи - ехееее!
    РФ май мисли да поема по вече утьпканият пьт.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Коя част е по точно глупост ?!?!?! Че им се е повишил стандарта , че не са бомбардирали никой за разлика от демократите от САЩ или че във ФСБ не работят глупаци?

Някога Хитлер не са го натискали от всички страни и не са обграждали германия с ракети. Тази пък идиотщина някой глупак я изрекъл (Хиларито май) са всички го повтарят. Стига си живял по холивудските филми и американските измишльотини.

Ето и Обама мисли като теб - http://itar-tass.com/politika/1418713
      Глупости са това, че отричаш категорично наличието на преследване на свободомислието в Русия.

Американски филми много отдавна не гледам.

Кажи на Обама да не се възгордява с това, че мисли като мен

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Жизненият стандарт на руснаците се повиши драстично през последните 10 години. В ход са големи инфраструктурни и инвестиционни проекти, промишлеността и високите технологии имат също значителен ръст.
        Време им беше,но с този ресурс където имат този стандарт е смешен.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Павлине, когато видиш, че хората масово отиват да работят, да учат, да се лекуват в Русия, тогава ела да ми кажеш, че жизненият им стандарт се е повишил.
          Но като гледам - това в близко бъдеще няма да се случи.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Глупости са това, че отричаш категорично наличието на преследване на свободомислието в Русия.

Американски филми много отдавна не гледам.

Кажи на Обама да не се възгордява с това, че мисли като мен
            Ей са след работа ще минем през кръчмата те там с Пешо пият често па че му предам к'во си му казал

А иначе пак не си чел внимателно, аз казах че повечето обвинения са пълни глупости

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Павлине, когато видиш, че хората масово отиват да работят, да учат, да се лекуват в Русия, тогава ела да ми кажеш, че жизненият им стандарт се е повишил.
            Русия е втора по този показател в света Отиват там , учат , работят е виж за лекуването не знам ....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Русия е втора в света след САЩ по брой имигранти.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Русия е втора в света след САЩ по брой имигранти.
                Как точно преценихте, че е втора?

То и ние сме на първо място по космонавти на глава от населението

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Как точно преценихте, че е втора?

То и ние сме на първо място по космонавти на глава от населението
                  Това с космонавтите беше яко

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B8%D1%82%D0%B5

Ето и за 2013-та че предния линк е от 2005 http://rating.rbc.ru/article.shtml?2013/09/16/34025471
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 22:55.
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това с космонавтите беше яко

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B8%D1%82%D0%B5
                    Бе аз не мога да разбера вие с Павлин наистина ли сте тъпи или само се правите на такива.
                    Какви факти за абсолютен брой на емигрантите ми изнасяте?

Я не се правете на ударени а отнесете броя на емигрантите към този на местното население и ще видите, че класацията ви отива на кино.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Бе аз не мога да разбера вие с Павлин наистина ли сте тъпи или само се правите на такива.

Я не се правете на ударени а отнесете броя на емигрантите към този на местното население и ще видите, че класацията ви отива на кино.
                      Я по добре ти не се прави на ударен, пита кой ходи там казахме ти милиони хора, какво значение има брой на имигранти на глава от население и тем подобни формули ти съвсем се отплесна май

Comment

Павлине, когато видиш, че хората масово отиват да работят, да учат, да се лекуват в Русия, тогава ела да ми кажеш, че жизненият им стандарт се е повишил.
                        В Русия он едно десетилетие нещата не чакат да се " случат", а СТАВАТ. Програмите им дават резултат и най- голямото доказателство е рязкото повишаване на раждаемостта. За такова ,дравеопазване амефиканците могат само да си мечтаят.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ей са след работа ще минем през кръчмата те там с Пешо пият често па че му предам к'во си му казал

А иначе пак не си чел внимателно, аз казах че повечето обвинения са пълни глупости

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Русия е втора по този показател в света Отиват там , учат , работят е виж за лекуването не знам ....
                          Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Русия е втора в света след САЩ по брой имигранти.
                          И всички са от бившите републики......
                          Чукчите де да идат,в Русия или Монголия?
                          Те и монголците мигрират към Русия.
                          Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:06.

Comment

В най дясната графа е направено. Ама нещо не виждам посока да е оказана. Да не се окаже че вьпросните 8 процента , влизат в по горните 12.
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                              И всички са от бившите републики......
                              Чукчите де да идат,в Русия или Монголия?
                              Те и монголците мигрират към Русия.
                              Чукчите , приятелю са вече в Русия. А монголците, китйците и арабите мигрират както на запад, така и в Русия. А бившите съветски републики, почти всички са на безвизов режим, което обяснява по големият им брой

Comment

Чукчите , приятелю са вече в Русия. А монголците, китйците и арабите мигрират както на запад, така и в Русия. А бившите съветски републики, почти всички са на безвизов режим, което обяснява по големият им брой
                                Визов или безвизов режим,пак си е емиграция.
                                Май бъркаш емиграция и туризъм.

Comment

Working...
                                X