If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дреме ми на пилинциту в какво ще се возят данс-манс и нап, все едно с алфата не могат ме стигнат, въпроса е защо Европа не реагира за спиране на доставката поради непрозрачност.Все пак става въпрос за държавна поръчка.Недей бяга по тъча.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Дам, и аз се чудех преди малко, като нямах ток за повече от час, ЕС защо не реагира
Бедна ти е фантазията ежедневно колко процедури по обществени поръчки вървят и минават. Там където се вдигне пушилка, както при тази, може и да има реакции и анулиране.
ЕС размаха пръст на сърбите, те си поканиха Путин, сега размахват пръст на Македония, вероятно и те ще си поканят Путин http://ria.ru/world/20141024/1029906...e=registration
Нашия чехлю кани само застаряващи конгресмени
Още санкции за Русия защото ограничава достъпа до космоса и най-вероятно има намерения да го анексира. Цялата демократична общност е възмутена от действията и.
ЕС дава парите на Украйна, а не на Русия за газа, защото това изобщо не са пари за газа, а за да може да продължи гражданската война.
За колите на ДАНС е ясно.
Кристалина Георгиева нали наблюдава тия сделки, значи нищо няма да стане.
Ето на! И "правописа" на Гугъла не иска името Кристалина.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ми нали знайш - приятели са си приятели ама сиренето е с пари.И второ, взеха да се осъзнават на къде ги дърпат щатите.
Comment