Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    За съжаление времената се менят и на доста испанци сега хич не им е леко.

Дадох горния пример във връзка с това, че съм убеден в това, средностатистическият немец понятие си няма дали е зависим и от какво точно.
    Сигурно и руснаците ако си продадат суверенитета ще са добре, но ....това са руснаци, те не правят така. Ако не смятаме продажника Елцин то за 15 години прогреса е доста добър без да си продават задните части....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Германия се възстанови благодарение на планът Маршал който е бил едно голямо печатане на пари и отказ от златния стандарт, обсебване на световните борси и др. Финансови трикове.
      Ама разбира се, че е заради това!
      А иначе немското възпитание, педантичност и трудолюбие в благоприятна за това среда нямат нищо общо.

ГДР като беше витрината на соц - а колко пари трябваха да се налеят за 25 години за да се поправи това недоразумение? И то още не е поправено напълно.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Как го формулира само!

Сякаш ми говори не рентгенолог ами даскал по полит-икономия
        Докторския лаф е да го "усучеш по Килифаревски"
        Между другото съм държал изпит по "политика", дето и политикономика имаше
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Сигурно и руснаците ако си продадат суверенитета ще са добре, но ....това са руснаци, те не правят така. Ако не смятаме продажника Елцин то за 15 години прогреса е доста добър без да си продават задните части....
          Да - оправдания за несвършена работа винаги ще се намерят. И никога причините не са в нас. Желязна комунистическа мисъл

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Докторския лаф е да го "усучеш по Килифаревски"
          Между другото съм държал изпит по "политика", дето и политикономика имаше
          Единственият изпит на който са ме късали беше този по история на БКП. А когато отивах на поправка от 26 въпроса бях прочел по диагонал 13, като 13 - тия го четох в трамвая на път за изпита. И той ми се падна.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ама разбира се, че е заради това!
            А иначе немското възпитание, педантичност и трудолюбие в благоприятна за това среда нямат нищо общо.

ГДР като беше витрината на соц - а колко пари трябваха да се налеят за 25 години за да се поправи това недоразумение? И то още не е поправено напълно.
            Стига с тези митове за немците, че
            Я мотивирай правилно Ганьо, да видиш Who is the best.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              ecotronic ти пич си мазохист
              Забавляваме се с русофилите тук

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Стига с тези митове за немците, че
                Я мотивирай правилно Ганьо, да видиш Who is the best.
                Сигурно в нашия офис в Германия работятя неправилни немци че са последни по продуктивност от 6 държави.
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

За съжаление времената се менят и на доста испанци сега хич не им е леко.

Дадох горния пример във връзка с това, че съм убеден в това, средностатистическият немец понятие си няма дали е зависим и от какво точно.
                  На средностатистическия немец сега малко му идва нанагорно ефекта от турските гастрабайтери.

Comment

Да - оправдания за несвършена работа винаги ще се намерят. И никога причините не са в нас. Желязна комунистическа мисъл
                    Остава и да кажеш че Елцин ги водеше към светлото бъдеще...Човекът е подписал със САЩ договор според който Русия няма право да предвижва войските си на собствената си територия

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      На средностатистическия немец сега малко му идва нанагорно ефекта от турските гастрабайтери.
                      Не си в час. Турците в Германия сега са собственици на пицарии и интернет кафета, а някои имат и хотели. А гастарбайтерите сме ние и румънците.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        1.Русия нищо не може да "обяви".Има международни договори за доставка на газ и петрол в които самата тя е определила цената в $ .Точка.

Срокът на тези договори е 10-15, та дори 30 години...

Русия сама е "сложила на пиедестал" долара, а не рублата.

Предоговаряне на валутата, означава и предоговаряне на формиране на цената на доставяния петрол и газ, защото никой няма да дава "сливи за смет"-
                        ...
                        Колега никъде не съм казвал нищо за определяне, предоговаряне и т.н. на цени ако ви е направило впечатление, Казал съм:
                        Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        Ако Русия иска да стабилизира Рублата просто ще обяви, че всичко което се продава от Русия се продава срещу рубли. Това ще доведе до извънредно търсене на рублите ...
                        т.е. разплащането да се прави в рубли. Това означава отиваш на пазаря и с доларите или там каквото имаш си купуваш рубли по курса за да си платиш сметката за газта примерно. Обаче ми е интересно дали германците държат повече на студ и без ток или руснаците могат и да не карат да кажем опели и голфове... ей такива некви ми се въртят в главата. Според скромното ми мнение мисля си че германците първи ще спретнат един Майдан на Меркел, че да види хубаво ли е.
                        Хайде малко за разведряване на обстановката че ми се видите нещо напрегнати:
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

Остава и да кажеш че Елцин ги водеше към светлото бъдеще...Човекът е подписал със САЩ договор според който Русия няма право да предвижва войските си на собствената си територия
                          Човекът беше алкохолик-идеалист. Но трябва да бъде разстрелян!

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Забавляваме се с русофилите тук
                            То при "русофилите" винаги е забавно. В НПО-то, мъкаааа

Comment

• Чекайте че след приятелското потупване на Путин по Барак Хусейнович , баба ви Меркел зе че каза че нямало да има нови санкции а президентът на сите укри каза че искал да се откаже от военната си операция . Дано тръгнат нещата в по добрата посока че много се забатачиха

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Не си в час. Турците в Германия сега са собственици на пицарии и интернет кафета, а някои имат и хотели. А гастарбайтерите сме ние и румънците.
                                Ти не си в час. Точно тези турци и някои други преселници като тях създават проблеми в обществото и на немците сега им излиза през носа евтината работна ръка от онова време.

Comment

Working...
                                X