If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти не си в час. Точно тези турци и някои други преселници като тях създават проблеми в обществото и на немците сега им излиза през носа евтината работна ръка от онова време.
Турците може да се каже, че вече са се социализирали в Германия. Работят законно, плащат данъци, не крадат.....
А и да има някакъв дискомфорт, получили са неговата равностойност.
За немския данъкоплатец в момента проблемите идват по-скоро от гърците, испанците, италианците, и целия бивш соц лагер.
Според мен е въпрос на време Германия, Франция и Британия да кажат "Баста!" на ЕС.
Турците може да се каже, че вече са се социализирали в Германия. Работят законно, плащат данъци, не крадат.....
А и да има някакъв дискомфорт, получили са неговата равностойност.
За немския данъкоплатец в момента проблемите идват по-скоро от гърците, испанците, италианците, и целия бивш соц лагер.
Според мен е въпрос на време Германия, Франция и Британия да кажат "Баста!" на ЕС.
Ако знаеш какво става по немските форуми баш по този въпрос ...........
Аре да не се чувствам като битов алкохолик.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
На немски знам само думата Obersturmbannführer, и поради това не чета по техните форуми
Е аз се упражнявам а с този, а с онзи език, че с това управление не се знае на къде ще се лови къра. Само с френския не съм се заигравал, но мога да си изпрося боя
Колега никъде не съм казвал нищо за определяне, предоговаряне и т.н. на цени ако ви е направило впечатление, Казал съм:
т.е. разплащането да се прави в рубли. Това означава отиваш на пазаря и с доларите или там каквото имаш си купуваш рубли по курса за да си платиш сметката за газта примерно.
Русия, Брутен вътрешен продукт 2,097 трилиона USD
САЩ, Брутен вътрешен продукт 16,245 трилиона USD
ЕС, Брутен вътрешен продукт 16,690 трилиона USD
Не ти го казвам аз или някой друг, сам показваш колко си прост !
Тези великите разконспиратори вече сме ги чели, че станаха много модерни.
Има известна доза истина в написаното, но доста неща приемам с големи резерви и съм сигурен, че каквото и да става, след години и на Путин ще му намерят някое местенце в конспиративните фермани.
Личното ми мнение за Горбачов е изцяло положително, независимо от всичката кал, която се лее върху му.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
И още за сричане, та дано нещо зацепи в главата на някой зомбирани путинофили.
Бразилия и Русия са изправени пред големи проблеми.
Възможно е лошото тепърва да предстои. Спадът на цените на суровините изглежда ще продължи. Междувременно, с цел да се ограничи инфлацията и да се спре обезценката на валутите, централните банки и в двете страни увеличиха лихвите миналия месец. В момента те са 11,25% в Бразилия и 9,5% в Русия. В същото време обезпокоените финансови министерства имат желание да увеличат счетоводните си баланси. В Бразилия покачването на данъците върху горивата се дебатира, а данъчните облекчения при покупките на леки автомобили може би ще изчезнат. В Русия правило, което ограничава бюджетния дефицит до 1% от БВП, може би ще изисква по-стриктна фискална политика.
Тази несигурност ще вреди. Банките могат да се окажат уязвими, тъй като съкращенията на разходите в обществената сфера ще поразят доходите, а високите лихви ще направят заемите трудни за обслужване. В Русия ситуацията е определено зле. Лошите кредити нарастват, а спестителите теглят рубли от банките.
Облигационните пазари могат да се окажат други важни точки. И двете държави имат големи резерви от чужда валута въпреки загубите от около 100 милиарда долара през последната година. Русия разполага с почти 370 милиарда долара. Тя обаче има и големи дългове в долари, които все по-трудно се обслужват при падането на рублата. Русия има да прави плащания от 90 милиарда долара през следващите шест месеца.
Comment