Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Човекът беше алкохолик-идеалист. Но трябва да бъде разстрелян!
    Той е мъртъв вече бре... как ще го стреляш
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Ти не си в час. Точно тези турци и някои други преселници като тях създават проблеми в обществото и на немците сега им излиза през носа евтината работна ръка от онова време.
      Турците може да се каже, че вече са се социализирали в Германия. Работят законно, плащат данъци, не крадат.....
      А и да има някакъв дискомфорт, получили са неговата равностойност.
      За немския данъкоплатец в момента проблемите идват по-скоро от гърците, испанците, италианците, и целия бивш соц лагер.
      Според мен е въпрос на време Германия, Франция и Британия да кажат "Баста!" на ЕС.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Човекът беше алкохолик-идеалист. Но трябва да бъде разстрелян!
        Чшшш...Ало Джугашвили, тава е недемократично бря
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Ми той и комунизма е мъртъв от 25 години насам ама ... нали виждаш, все още им е виновен за какво ли не...
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            А аз затова казах "беше", ма тъй е приказката според повелите в таз държава.

Да не се бъзикаме с него. Какъвто бил, бил.

Мир на праха му.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Турците може да се каже, че вече са се социализирали в Германия. Работят законно, плащат данъци, не крадат.....
              А и да има някакъв дискомфорт, получили са неговата равностойност.
              За немския данъкоплатец в момента проблемите идват по-скоро от гърците, испанците, италианците, и целия бивш соц лагер.
              Според мен е въпрос на време Германия, Франция и Британия да кажат "Баста!" на ЕС.
              Ако знаеш какво става по немските форуми баш по този въпрос ...........
              Аре да не се чувствам като битов алкохолик.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                Чшшш...Ало Джугашвили, тава е недемократично бря
                Есть человек - есть проблема, нет человека - нет проблеми

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                А аз затова казах "беше", ма тъй е приказката според повелите в таз държава.

Да не се бъзикаме с него. Какъвто бил, бил.

Мир на праха му.
                Съгласен!
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Ако знаеш какво става по немските форуми баш по този въпрос ...........
                  Аре да не се чувствам като битов алкохолик.
                  На немски знам само думата Obersturmbannführer, и поради това не чета по техните форуми

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Я почетете малко - http://strogosekretno.com/index.php?...e&id=234&aid=2
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

На немски знам само думата Obersturmbannführer, и поради това не чета по техните форуми
                      Е аз се упражнявам а с този, а с онзи език, че с това управление не се знае на къде ще се лови къра. Само с френския не съм се заигравал, но мога да си изпрося боя

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        Колега никъде не съм казвал нищо за определяне, предоговаряне и т.н. на цени ако ви е направило впечатление, Казал съм:

т.е. разплащането да се прави в рубли. Това означава отиваш на пазаря и с доларите или там каквото имаш си купуваш рубли по курса за да си платиш сметката за газта примерно.

Русия, Брутен вътрешен продукт 2,097 трилиона USD
                        САЩ, Брутен вътрешен продукт 16,245 трилиона USD
                        ЕС, Брутен вътрешен продукт 16,690 трилиона USD

Не ти го казвам аз или някой друг, сам показваш колко си прост !
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

Русия, Брутен вътрешен продукт 2,097 трилиона USD
                          САЩ, Брутен вътрешен продукт 16,245 трилиона USD
                          ЕС, Брутен вътрешен продукт 16,690 трилиона USD

Не ти го казвам аз или някой друг, сам показваш колко си прост !
                          САЩ, външен дълг 15,033,607 мил долара 100% от БВП
                          Европа, външен дълг 14,120,000 мил долара 93% от БВП
                          Русия, външен дълг 519,359 мил долара 3% от БВП

Викам да сложим всичките факти, пък да оставим хората сами да решат кой е простият и има нужда от рецепта!
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            САЩ, външен дълг 15,033,607 мил долара 100% от БВП
                            Европа, външен дълг 14,120,000 мил долара 93% от БВП
                            Русия, външен дълг 519,359 мил долара 3% от БВП

Викам да сложим всичките факти, пък да оставим хората сами да решат кой е простият и има нужда от рецепта!
                            И защо според теб "умнико" Русия не прилага "гениалната" ти идея?! Мисли малко бе пич, тази глава не ти е само за да си носиш рогата!
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Тези великите разконспиратори вече сме ги чели, че станаха много модерни.

Има известна доза истина в написаното, но доста неща приемам с големи резерви и съм сигурен, че каквото и да става, след години и на Путин ще му намерят някое местенце в конспиративните фермани.

Личното ми мнение за Горбачов е изцяло положително, независимо от всичката кал, която се лее върху му.

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:42 ----------

Вече сме говорили затова, че размерът на външните дългове, като % от БВП не е никакъв критерий за просперитет.

Напомням - Нигерия има 5% а Люксембург 3443%

Вие в коя от двете бихте живяли?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Една лесно смилаема статия от руски източник, предназначена за не особено мислещи индивиди.

Могат ли САЩ да фалират?
                                Автор: "Огоньок", Москва

http://www.bolgari.net/mogat_li_sash..._-gl-1035.html

И още за сричане, та дано нещо зацепи в главата на някой зомбирани путинофили.

Бразилия и Русия са изправени пред големи проблеми.

Възможно е лошото тепърва да предстои. Спадът на цените на суровините изглежда ще продължи. Междувременно, с цел да се ограничи инфлацията и да се спре обезценката на валутите, централните банки и в двете страни увеличиха лихвите миналия месец. В момента те са 11,25% в Бразилия и 9,5% в Русия. В същото време обезпокоените финансови министерства имат желание да увеличат счетоводните си баланси. В Бразилия покачването на данъците върху горивата се дебатира, а данъчните облекчения при покупките на леки автомобили може би ще изчезнат. В Русия правило, което ограничава бюджетния дефицит до 1% от БВП, може би ще изисква по-стриктна фискална политика.

Тази несигурност ще вреди. Банките могат да се окажат уязвими, тъй като съкращенията на разходите в обществената сфера ще поразят доходите, а високите лихви ще направят заемите трудни за обслужване. В Русия ситуацията е определено зле. Лошите кредити нарастват, а спестителите теглят рубли от банките.

Облигационните пазари могат да се окажат други важни точки. И двете държави имат големи резерви от чужда валута въпреки загубите от около 100 милиарда долара през последната година. Русия разполага с почти 370 милиарда долара. Тя обаче има и големи дългове в долари, които все по-трудно се обслужват при падането на рублата. Русия има да прави плащания от 90 милиарда долара през следващите шест месеца.

Цялата статия: http://bnr.bg/finance/post/100484013...olemi-problemi
                                Last edited by BLUE1; d.m.y г., 23:02.
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X