Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Нали се сещаш, че заелите тази поза ги онождат двустранно. Просто единият го виждаш, докато другия те работи изотзадзе.
    Просто, погнозируем ефект.
    Лошото е, че точно тези във въпросната поза си плетат кошничките, пък онождат нас, дето сме им дали и ножа и хляба в ръцете.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Лошото е, че точно тези във въпросната поза си плетат кошничките, пък онождат нас, дето сме им дали и ножа и хляба в ръцете.
      абсолютно съгласен.... а най лошото е че създават имиджа на страната ни ....който е под всяква критика, на нас ни се смеят и ни се подиграват и от двете страни (едните по скришно де)....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Е, кой ни е виновен?
        Докато се научим да избираме, тъй ще е.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Е, кой ни е виновен?
          Ами тъй ще е, докато не проумеем веднъж и завинаги, че ни разделят за да ни владеят. А ние, както се и очаква, се ядем едни други.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Е, кой ни е виновен?
            Че какъв ни е избора??? Да избираме между какво ?!?!?

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Като студент возех два месеца една позната на майка ми (от зелените беше) по всякакви агитационни мероприятия при това на различни партии. Например имаше един циганин (нарко бос доколкото разбрах) от Костинброд който беше организирал прием със представители на СДС .... както и да е...
            Та след изборите се започнаха едни срещи и телефонни обаждания - Ние ще вземем това помещение , вие онова.. Нашия човек ще е шеф на еди кво си вашия на другото а техния на третото, дайте ни този офис еди къде си ние ще ви дадем халето и заведението..... абе на кирковския пазар не стават такива пазарлъци като при тия , и аз напуснах (силно казано щото работех без договор и тем подобни) . От тогава си знам че който и да избереш ще е все едно и също с разликата че който е с повече гласове той ще има повече помещения и заведения...
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Във всеки един форум има по някой "мъдрец" който го поства това нещо горе......

А са да ми обясниш (дори да допуснем че сме в някой сън и си прав) какво общо има това нещо със спирането на ЮП или с кризата в Украйна ?!?!?!?

P.S - По това време Русия вече започва да се разяжда от отровата на Ленин който се е върнал от ......познай от къде....
              Ходих по празниците във Виена и видях как още като падна малка снежец, наизлязоха едни стари австрийци да си изчистят улицата пред къщите. Не се спряха докато не стане сухо, все едно не валяло сняг. Така им е и цялата държава - хубава и подредена.
              Ние от руснаците научихме само едно - че ние за нищо не сме виновни, а врагът дебне отвън. И Ленин бил в Германия, затово немците им били виновни за комунизма.
              Нас ни мързи да си изчистим снега пред блоковете, стават пързалки, падаме и ходим да ни гипсират, обаче пак няма да го изчистим, а ще чакаме общината да го направи, или ЕС или американците и като не стане - о, как ни излъгаха тия. Смешен народ сме. Тъп и мързелив.
              2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Ходих по празниците във Виена и видях как още като падна малка снежец, наизлязоха едни стари австрийци да си изчистят улицата пред къщите. Не се спряха докато не стане сухо, все едно не валяло сняг. Така им е и цялата държава - хубава и подредена.
                Ние от руснаците научихме само едно - че ние за нищо не сме виновни, а врагът дебне отвън. И Ленин бил в Германия, затово немците им били виновни за комунизма.
                Нас ни мързи да си изчистим снега пред блоковете, стават пързалки, падаме и ходим да ни гипсират, обаче пак няма да го изчистим, а ще чакаме общината да го направи, или ЕС или американците и като не стане - о, как ни излъгаха тия. Смешен народ сме. Тъп и мързелив.
                Хем се оплакваш че все другите ни виновни, хем от руснаците сме били се научили

Comment

• Това със снега , само у нас го има. И с дупките също! И с детските площадки , и с.... абе с всичко!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Също във Виена в един кучи студ и обилен снеговалеж в час пик на едно централно кръстовище с работещи светофари, един полицай застана на средата и започна да регулира движението.
                    Очевидно и на този човек му се искаше да пие кафе на топло в патрулката, но той реши, че може да спести по секунда - две на хиляди хора в студа.

Не знам за вас, но аз такова нещо у нас не съм виждал.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Между другото след като някои празнуваха курса на рублата .... май сега ще трябва да "празнуваме" друго - http://www.vesti.bg/pari/biznes/evro...dolara-6029719

http://ria.ru/economy/20150105/1041478659.html

Айде сега пак в чий интерес е този конфликт в Украйна ....

Comment

Точно заради Русия и руската политика на разделение на Балканите България влезе в тая война, а не заради любов към Германия. Тия войници няма да отидат да мрат заради някакъв цар от немски произход, а за нещо друго, което вие никога няма да разберете /дано не съм прав/.

1916
                        Точно на тия войници им писва в един момент и затова има Войнишко въстание малко след тези събития. След това България преживява втора национална катастрофа, немският цар абдикира и т.н. Следва Ньойски договор където се чупят едни химикалки и т.н. Все последствия от политиката на разни продажни управници.

Comment

Също във Виена в един кучи студ и обилен снеговалеж в час пик на едно централно кръстовище с работещи светофари, един полицай застана на средата и започна да регулира движението.
                          Очевидно и на този човек му се искаше да пие кафе на топло в патрулката, но той реши, че може да спести по секунда - две на хиляди хора в студа.

Не знам за вас, но аз такова нещо у нас не съм виждал.
                          А, има има!
                          Аз съм го правил в Кюстендил. Беше се задръстило всичко, а и ученици трябваше да пресичат булеварда.
                          Резултатът беше ясен само след половин час след задръстването:
                          " Предупреждение за непълно служебно съответствие". Имало си там светофар, аз да съм оставил учениците да ги газат камионите и колите.
                          Това ми беше второто.
                          Първото, пак същото наказание, което в прав текст те определя като некадърник, беше че спрях колите, за да минат две групи на детската ясла.
                          Ей такива ми ти работи. Ха ми кажи, след подобно нещо, кой полицай ще поеме, какъвато и да било отговорност?
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Точно на тия войници им писва в един момент и затова има Войнишко въстание малко след тези събития. След това България преживява втора национална катастрофа, немският цар абдикира и т.н. Следва Ньойски договор където се чупят едни химикалки и т.н. Все последствия от политиката на разни продажни управници.
                            Да, ама първо опукаха руснаците хубаво, а после им "писна".
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Да, ама първо опукаха руснаците хубаво, а после им "писна".
                              Не са решили (или по скоро имали са по големи главоболия от нас ), не са ни дошли на "гости" имали сме късмет...

---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:04 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              А, има има!
                              Аз съм го правил в Кюстендил. Беше се задръстило всичко, а и ученици трябваше да пресичат булеварда.
                              " Предупреждение за непълно служебно съответствие". Имало си там светофар, аз да съм оставил учениците да ги газат камионите и колите.
                              Това ми беше второто.
                              Първото, пак същото наказание, което в прав текст те определя като некадърник, беше че спрях колите, за да минат две групи на детската ясла.
                              Ей такива ми ти работи. Ха ми кажи, след подобно нещо, кой полицай ще поеме, какъвато и да било отговорност?

Ми така е , ти що нарушаваш законите ....те са за всички .....

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                А, има има!
                                Това ми беше второто.
                                Случил си бил просто на некадърни началници. Нищо ново под слънцето.
                                Ти прави, каквото трябва, пък да става, каквото ще.

Аз много се дразня, когато на някое оживено кръстовище спрат светофарите и онези съсели ги няма никакви. Преди време едно момче ги беше направило за резил, като беше поело нещата в свои ръце на петте кьошета. А шофьорите го аплодираха. Нека да дойде някой после да му се кара.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X