Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Схващам аз, ама не мога да те разбера защо примерно не се дразниш от това - http://viaranews.com/2014/10/22/%D0%...5%D0%BA%D0%B8/, а се дразниш от истината
    А ти откъде разбра, че не се дразня от това с чуждестранните вериги магазини?
    Дразня се и още как. И то не се дразня на тях а на нашите предприемачи, които се оказва, че и една проста верига магазини не могат да направят.
    Какво толкова е необходимо?
    Това само доказва, че сме си едни непрестанно мърморещи мърлячи на които САЩ, ЕС, Била и съзвездието Орион са ни виновни. А когато трябва да се свърши една мега-проста работа, за която не са нужни нито пари, нито ноу-хау само малко по-стройна организация, ние и това не можем.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:27.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      А ти откъде разбра, че не се дразня от това с чуждестранните вериги магазини?
      Дразня се и още как. И то не се дразня на тях а на нашите предприемачи, които се оказва, че и една проста верига магазини не могат да направят.
      Какво толкова е необходимо?
      Това само доказва, че сме си едни непрестанно мърморещи мърлячи на които САЩ, ЕС, Била и съзвездието Орион са ни виновни. А когато трябва да се свърши една мега-проста работа, за която не са нужни нито пари, нито ноу-хау само малко по-стройна организация, ние и това не можем.
      Ми не знам какво трябва , но имам много големи съмнения че трябва да "купиш" първо цялата антибългарска сган в парламента - демек защитниците на чуждите интереси (и супермаркети).... ама това са си само мои съмнения...
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ми не знам какво трябва , но имам много големи съмнения че трябва да "купиш" първо цялата антибългарска сган в парламента - демек защитниците на чуждите интереси (и супермаркети).... ама това са си само мои съмнения...
        В началото на кв. Овча купел има един хипермаркет - кооп - нам кво си.. Виждам го като отивам до по-далечния Лидъл, като пазарувам в неделя.
        Ма е затворен. Да ходя в понеделник ли, що ли? Или от правителството са му забранили да работи в неделя?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами те тези 45 години ни оставипа едно наследство което вместо да накараме да работи по световни станадарти разпродадохме и унищожихме по съветите на същите тия евро специалисти.За армията няма да говорим, та относно големите вериги, аз например пазаря масло , сирене, кашкавал и яйца от фирмено магазцинче на търговец от габровско.И дума не може да става за някакво сравнение със стоките в тези три вериги магазини.Също съм намерил и зеленчуци откъде да вземам като съм сигурен че не са по евростандарти, поне не се чудя краставици ли купувам или моркови, барем цвета още е различен, пък за оня пипер дет събира половин кило кайма да го напълниш няма да коментирам.Абе като се осерем все Русия ни е виновна, добре че има с какво да се оправдавате.А от Лидъл и Била не пазарувам.Просто не понасям хора с анцузи и маратонки айдиунас.
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:02.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

В началото на кв. Овча купел има един хипермаркет - кооп - нам кво си.. Виждам го като отивам до по-далечния Лидъл, като пазарувам в неделя.
            Ма е затворен. Да ходя в понеделник ли, що ли? Или от правителството са му забранили да работи в неделя?
            Мисля че си схванал идеята. А за магазинчето пък може да му идват повече печалбите на човека и да не иска и в неделя да работи. А ако говорим сериозно най добре си личи колко са зле нашите търговци на "Цар Симеон" . Арабите сами те дебнат на улицата , ще направи всичко да купиш от него , а ако той няма ще звънне на всичките останали да ти намери това което търсиш на по евтина цена от конкурентите (веднъж дори ми смениха дебитомер на място - безплатно ). А нашия седи в магазина на топло пред компа, и едва ли не трябва да го молиш да си мръдне гъзо да ти свърши работа....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Мисля че си схванал идеята. А за магазинчето пък може да му идват повече печалбите на човека и да не иска и в неделя да работи. А ако говорим сериозно най добре си личи колко са зле нашите търговци на "Цар Симеон" . Арабите сами те дебнат на улицата , ще направи всичко да купиш от него , а ако той няма ще звънне на всичките останали да ти намери това което търсиш на по евтина цена от конкурентите (веднъж дори ми смениха дебитомер на място - безплатно ). А нашия седи в магазина на топло пред компа, и едва ли не трябва да го молиш да си мръдне гъзо да ти свърши работа....
              Ей за това говорим. Хората са търговци с традиции от поколения наред. Дори и да не спечели нищо от теб, ще се отнесе с теб по такъв начин, че да те спечели за клиент. А ти ще си похвалиш и на още 10 човека и той рано или късно пак ще е на печалба.

Така и аз се чудех, как така става, че в Испания търговецът ти говори любезно дори и нищо да не купуваш, в същите ония години, когато жената зад щанда изстрелваше топлото "нeма бе, другарю".

Накратко - и в най-простата работа си трябва знание, умения, подход и традиции.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това за което говорите двамата си е чисто български манталитет, няма начин да сме го прихванали като срамна болест.
                Та понеже все питам за европейските ценности и нкой не отговаря, ето отговора - няма такива.http://ria.ru/analytics/20150110/104...e=registration

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Това за което говорите двамата си е чисто български манталитет, няма начин да сме го прихванали като срамна болест.
                  Та понеже все питам за европейските ценности и нкой не отговаря, ето отговора - няма такива.http://ria.ru/analytics/20150110/104...e=registration
                  Кончита си е чисто наш продукт

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Това за което говорите двамата си е чисто български манталитет, няма начин да сме го прихванали като срамна болест.
                    Убеждавай нашите деца и изобщо младите хора, които се изнасят да учат и работят на запад -това същото място, което преди години Русия наричаше "гнил капитализъм" пък сега - "европейски ценности".
                    Убеждавай ги, че скоро у нас няма да има кой да работи, и населението ще се състои от пенсионери и цигани.
                    На тях покажи, къде е истината, че така и ще си умрат заблудени.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Убеждавай нашите деца и изобщо младите хора, които се изнасят да учат и работят на запад -това същото място, което преди години Русия наричаше "гнил капитализъм" пък сега - "европейски ценности".
                      Убеждавай ги, че скоро у нас няма да има кой да работи, и населението ще се състои от пенсионери и цигани.
                      На тях покажи, къде е истината, че така и ще си умрат заблудени.
                      Защо ли се изнасят?!?!?! Да им се чуди човек.....

Comment

Защо ли се изнасят?!?!?! Да им се чуди човек.....
                        Вероятно, защото смятат, че по-бързо ще стигнат до запада със самолет, отколкото с цялата държава и такива като теб в нея

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Положението у нас е следствие на слугинаж, а евро атлантическите ценности никой не ми ги дефинира защото са в разрез с поведението и целите на ЕС и НАТО.А иначе всичко сме прихванали от Месопотамия.

Comment

Вероятно, защото смятат, че по-бързо ще стигнат до запада със самолет, отколкото с цялата държава и такива като теб в нея
                            Или защото всичките по умни са разбрали това което ти обяснявам от .....не знам година или две и са си отишли там където им отиват парите ....а тука сме останали само мазохистите като мен и евро-оптимистите като теб

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:53 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Положението у нас е следствие на слугинаж, а евро атлантическите ценности никой не ми ги дефинира защото са в разрез с поведението и целите на ЕС и НАТО.А иначе всичко сме прихванали от Месопотамия.
                            Какви ценности бе човек, не виждаш ли че всичко са превърнали в цирк, оня Яйцепук в Германия обяснява как СССР е нападнал Украйна и след това Германия по време на ВСВ, а баба Меркел мълчи за да не се изложи .....или човекът изпратил ебахти машината на астероида и седи се извинява че ризата му била феминистстка .... Брадатото животно е вече емблемата на ЕС а всеки педал във всеки един момент може да те обвини че не си достатъчно толерантен.... абе абсурд няк'ъв... и ходи после обяснявай на Еко че това не е нормално

Comment

Или защото всичките по умни са разбрали това което ти обяснявам от .....не знам година или две и са си отишли там където им отиват парите ....а тука сме останали само мазохистите като мен и евро-оптимистите като теб

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:53 ----------

Какви ценности бе човек, не виждаш ли че всичко са превърнали в цирк, оня Яйцепук в Германия обяснява как СССР е нападнал Украйна и след това Германия по време на ВСВ, а баба Меркел мълчи за да не се изложи .....или човекът изпратил ебахти машината на астероида и седи се извинява че ризата му била феминистстка .... Брадатото животно е вече емблемата на ЕС а всеки педал във всеки един момент може да те обвини че не си достатъчно толерантен.... абе абсурд няк'ъв... и ходи после обяснявай на Еко че това не е нормално
                              А ти какво мислиш, че трябваше да направи Меркел? Да шибне един шамар на яйцето ли?
                              Щом за теб EC се олицетворява с педерастки и педофилски партии, по-бърже бегай при Путин, да те не изненада някой партиен член

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

А ти какво мислиш, че трябваше да направи Меркел? Да шибне един шамар на яйцето ли?
                                Щом за теб EC се олицетворява с педерастки и педофилски партии, по-бърже бегай при Путин, да те не изненада някой партиен член
                                А....аз се пазим много Ходим с девствения колан ....
                                а ключа съм го глътнал.... и не ходя по голяма нужда....
                                А при Вовата ако не бяха тия визи мизи глупости много хора биха отшли

Comment

Working...
                                X