На българския пазар,трябва колкото се може повече да са налага българското.Българския домат,българската маратонка,ако трябва със закон да се ограничат чуждите стоки в определени отрасали за да може да се стимулира българина да произвежда.Тое ясно че телевизори,и умни телефони скоро няма как да почнеме да произвеждаме,за това казах в определени отрасали.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеАз че искам да се върне бай тошово време,искамТогава живота ми беше рай,татко караше чисто нова лада 1500 s,бензина на ладата винаги беше на макс,хладилника беше пълен
От терасата ни в панелката в Плевен звучеше Лили Иванова
Ей, това нашия край се "твърдоглави комунисти"Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕто няколко бързи примера:
https://www.kaldata.com/comments.php?catid=3&id=15546
http://bgregistar.com/%D0%B0%D1%81%D...BE%D0%BE%D0%B4
Важна в случая е годината, а тя е 2006. Полагането на оптичните трасета беше преди това.
Изключение правеха абонатите, които решиха да ползват и доставка на интернет по някоя от разновидностите на DSL технологията, която пък доста бързо замря и към настоящия момент все по-малко потребители я ползват.
Повтарям - тази подмяна е нищо, като нововъведение и инвистиции в сравнение с това, което бе направено в послендите 5 години и продължава да се прави. Това нямаше как да не се случи при наличието на М-тел, Globul и една камара по-малки или по-големи доставчици на комплексни услуги на цена на един прост телефонен абонамент отпреди 6 - 7 години.
Накратко - историята с БТК е пример затова, как една почти умряла структура може да бъде съживена и да стане водеща, когато се управлява от едни други хора.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:17.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не е до комунизъм, а до държавност. Няма значение каква е системата, Тя е само гръбнакът. Просперитетът на едно общество зависи от справедливостта и сигурността.
Надуха ни главите от евро-атлантически "ценности", а животът ни с тях стана много по-тежък.
И няма как да е другояче, когато тия "ценности" рязко противоречат както на християнския, така и на мюсюлманския морал.
Тия "ценности" отричат семейството, въздигат в култ сексуалните извращения и на техния фон Н.В. Курвата изглежда като Пресветата Дева.
Чест, доблест , достойнство се заменят с търговски нюх, креативност и потребление.
Става така, че това е едно ново робство, много по-тежко и гадно от това, срещу което е тръгнал Спартак.
По времето на социализма се деляхме на честни и нечестни, а сега на балами и тарикати!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе прави изводи от журналистически пасквили. Така наречената цифровизация се състоеше основно в подмяна на централите, което колкото и сериозно да изглежда всъщност не е. Абонатните линии и преди и след подмяната си останаха аналогови.
Изключение правеха абонатите, които решиха да ползват и доставка на интернет по някоя от разновидностите на DSL технологията, която пък доста бързо замря и към настоящия момент все по-малко потребители я ползват.
Повтарям - тази подмяна е нищо, като нововъведение и инвистиции в сравнение с това, което бе направено в послендите 5 години и продължава да се прави. Това нямаше как да не се случи при наличието на М-тел, Globul и една камара по-малки или по-големи доставчици на комплексни услуги на цена на един прост телефонен абонамент отпреди 6 - 7 години.
Накратко - историята с БТК е пример затова, как една почти умряла структура може да бъде съживена и да стане водеща, когато се управлява от едни други хора.
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе е до комунизъм, а до държавност. Няма значение каква е системата, Тя е само гръбнакът. Просперитетът на едно общество зависи от справедливостта и сигурността.
Надуха ни главите от евро-атлантически "ценности", а животът ни с тях стана много по-тежък.
И няма как да е другояче, когато тия "ценности" рязко противоречат както на християнския, така и на мюсюлманския морал.
Тия "ценности" отричат семейството, въздигат в култ сексуалните извращения и на техния фон Н.В. Курвата изглежда като Пресветата Дева.
Чест, доблест , достойнство се заменят с търговски нюх, креативност и потребление.
Става така, че това е едно ново робство, много по-тежко и гадно от това, срещу което е тръгнал Спартак.
По времето на социализма се деляхме на честни и нечестни, а сега на балами и тарикати!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениепонеже ми смениха мобифоните и ми дадоха GSM-ми, като на лоялен клиент,
На мен никой не ми е давал GSM като на лоялен клиент,ами направо си го купих когато М-тел закупи мрежата на Мобиком.Централния офис на Мобиком беше до бившата дискотека Невада кръстовището преди Гренедерска,после първия офис на М-тел беше срещу дома на книгата.Първите GSM-ми тогава бяха 32-10 на Нокиа,и го закупих нов на цена от 200лв тогава,при минимална заплата за страната от 100лв.А абонамента към М-тел внесох първоначална вноска от 18лв като за добре дошъл в клубаПосле отделно имаше такса всеки месец за абонамента говорил не говорил
+всяка изговорена минута от горе и така
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 13:13.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Конкуренцията между доставчиците е само от полза за потребителите. От друга страна граденето на нови технологии, започвайки от нулата, също води до ползи.
Кажи на някой немец, че имаш 20 - 30 Mb/s домашен интернет за 10 евра и започва да те гледа отдолу нагоре.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеНа мен никой не ми е давал GSM като на лоялен клиент,ами направо си го купих когато М-тел закупи мрежата на Мобиком.Централния офис на Мобиком беше до бившата дискотека Невада кръстовището преди Гренедерска,после първия офис на М-тел беше срещу дома на книгата.Първите GSM-ми тогава бяха 32-10 на Нокиа,и го закупих нов на цена от 200лв тогава,при минимална заплата за страната от 100лв.А абонамента към М-тел внесох първоначална вноска от 18лв като за добре дошъл в клубаПосле отделно имаше такса всеки месец за абонамента говорил не говорил
+всяка изговорена минута от горе и така
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАаа, то това стана доста по-късно от стартирането на М-тел и Глобул, от който вече имах GSM-и. Мобифоните се водеха на GP практиката на жената и ги смениха като преустановиха аналоговата услуга.
Аз като отидох в офиса на Мобиком,точно когато преустановиха сигнала на Мобифоните,ги попитах:-Сега какво да го права?А те ми отговориха:-Ами каквото искаш
Аз излязох ударих го в земята, и станах клиент на М-тел.
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКонкуренцията между доставчиците е само от полза за потребителите. От друга страна граденето на нови технологии, започвайки от нулата, също води до ползи.
Кажи на някой немец, че имаш 20 - 30 Mb/s домашен интернет за 10 евра и започва да те гледа отдолу нагоре.
Немецът ако има толкова неограничен за 10евра вика ура.
Конкуренцията е хубаво нещо, но тук всичките са си плюли в устата. Иначе няма картел, няма бе.
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:25 ----------
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеАз като отидох в офиса на Мобиком,точно когато преустановиха сигнала на Мобифоните,ги попитах:-Сега какво да го права?А те ми отговориха:-Ами каквото искаш
Аз излязох ударих го в земята, и станах клиент на М-тел.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение12Тухличките си ги пазя още, а имам и една торба "история на GSM-мите"
Koгато нямаше мобилни телефони,да не би живота да е бил по труден?За сметка на това пък имаше на всеки километър уличните от тия с по 5ст.Говореше с 5ст. докато се заплеснеш.Ей богу така искам да се върнат тия времена
За това често си пускам някой български филм от 70-те или 80-те,поне за малко да се върна в тия времена
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 13:36.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Уличните телефони бяха и по 2 ст. ма повечето с отрязани слушалки или в най-добрия случай слушалките имаха синджирно-кабелна връзка.
Имаше и време, когато поради някаква повреда всеки, който набереше един номер и се чуваше с останалите - нещо като meet-me №.
Това беше пра-пра-дядото на интернет форума.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеKoгато нямаше мобилни телефони,да не би живота да е бил по труден?За сметка на това пък имаше на всеки километър уличните от тия с по 5ст.Говореше с 5ст. докато се заплеснеш.Ей богу така искам да се върнат тия времена
За това често си пускам някой български филм от 70-те или 80-те,поне за малко да се върна в тия времена
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеУличните телефони бяха и по 2 ст. ма повечето с отрязани слушалки или в най-добрия случай слушалките имаха синджирно-кабелна връзка.
Имаше и време, когато поради някаква повреда всеки, който набереше един номер и се чуваше с останалите - нещо като meet-me №.
Това беше пра-пра-дядото на интернет форума.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment