Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Византиеца що си е въобразил,че ще яде и ще пие и няма да си плати сметкатаhttp://novanews.bg/news/view/2015/01...m_campaign=hot

А така Меркел,бой по камбаната
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Византиеца що си е въобразил,че ще яде и ще пие и няма да си плати сметкатаhttp://novanews.bg/news/view/2015/01...m_campaign=hot

А така Меркел,бой по камбаната
      Кой я определи тая за върховен жрец на ЕС??? Нали бяхме "равноправни" ??? А и се чудех зашо ние не вземем 20-ина млрд-а и ни го отпишат после ???
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Кой я определи тая за върховен жрец на ЕС??? Нали бяхме "равноправни" ??? А и се чудех зашо ние не вземем 20-ина млрд-а и ни го отпишат после ???

Тука не иде реч за върховен жрец,става въпрос че един народ който се пенсионирваше на 55 години,и живееха с лукса домашна прислуга,изведнъж нямат манги.Един път бива да помогнеш,ама втори,трети,четвърти и на края да ти се качат на х.я,ай сиктир!!!Аз няма да се гърба по цял ден и от мойте данъци да са плащат сметките на византиеца,който нестига че се насрал, ми навсичкото отогоре ми е отворил уста като ханджийска порта.Ай Сиктир!

Comment

• Това не значи ли че сегашният им президент е нелегитимен ? http://ria.ru/world/20150204/1045892622.html

А това е след признаването от Украйна че няма руски войски - http://ria.ru/world/20150204/1045933545.html, унищожили са войски които ги няма .....
          Last edited by Orm; d.m.y г., 17:33.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• То и на запада взе да му писва от тая Украйна, пишман станаха че се заиграха.Ма не дай си боже/или пък що не/ на Путин да му писне не ми се мисли какво ще им се случи, особено на това говно Яценюк.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Не знам за друго, ама тия дето стрелят по болници и цивилни сгради, бял ден да не видят!

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Не знам за друго, ама тия дето стрелят по болници и цивилни сгради, бял ден да не видят!
                Що бре? Нали са ни съюзници! Нали братска помощ им указваме! Нали са демократи!
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Що бре? Нали са ни съюзници! Нали братска помощ им указваме! Нали са демократи!
                  Казаното от теб предполага, че ти знаеш, кои са извършителите. Аз не знам, но ги презирам от все сърце, които и да са те.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Казаното от теб предполага, че ти знаеш, кои са извършителите. Аз не знам, но ги презирам от все сърце, които и да са те.
                    Всички знаят. Малко признават.
                    По отношение на чувствата поне сме еднопосочни.

Comment

• Напоследък използват НАТО-вски снаряди. А познайте сега кой стреля.

https://m.youtube.com/watch?v=blag_btDVDw

Comment

• Служители на социялните служби,ще обикалят заведенията,където се събират безработни,и ще ги убеждават да си търсят работа.Гледах го по новинитеАко им тропнат и по едно хорце като есктра стимул,цена няма да имат

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Напоследък използват НАТО-вски снаряди. А познайте сега кой стреля.

https://m.youtube.com/watch?v=blag_btDVDw
                          Доказателство за наивници. Ако някой иска да уличи украинската армия в това престъпление, ще използва точно такива боеприпаси.

След като Русия твърди, че не подържа бунтовниците по никакъв начин, имаш ли някаква идея, по какъв начин се снаражават те та да водят бойни действия срещу редовна армия в продължение на близо година време?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Доказателство за наивници. Ако някой иска да уличи украинската армия в това престъпление, ще използва точно такива боеприпаси.

След като Русия твърди, че не подържа бунтовниците по никакъв начин, имаш ли някаква идея, по какъв начин се снаражават те та да водят бойни действия срещу редовна армия в продължение на близо година време?
                            Те и в Донецк и в Луганск имат достатъчно складове със всякакви оръжия и могат да воюват още години наред и плюс оръжията взети от украинската армия . А ти как си беше кон с капаци така си и остана .

Comment

Ако не знаеш, заводите за боеприпаси са основно в Донбас. То за това изпразниха нашите складове от каквото беше останало след Грузия, че укропите трябва да минат на прашки. За това и опълчението успава да ремонтира ударената и зарязана техника и да я върне в бой.

Comment

• А едни мармотчета увиват снарядчета........

Хайде малко по-сериозно. Ясно е, че руската пропаганда ви е измила мозъците, ма все още има надежда, ако човек започне да търси информация от малко по-утвърдени медии:

http://www.reuters.com/article/2014/...0FY0UA20140729

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X