If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кой я определи тая за върховен жрец на ЕС??? Нали бяхме "равноправни" ??? А и се чудех зашо ние не вземем 20-ина млрд-а и ни го отпишат после ???
Тука не иде реч за върховен жрец,става въпрос че един народ който се пенсионирваше на 55 години,и живееха с лукса домашна прислуга,изведнъж нямат манги.Един път бива да помогнеш,ама втори,трети,четвърти и на края да ти се качат на х.я,ай сиктир!!!Аз няма да се гърба по цял ден и от мойте данъци да са плащат сметките на византиеца,който нестига че се насрал, ми навсичкото отогоре ми е отворил уста като ханджийска порта.Ай Сиктир!
То и на запада взе да му писва от тая Украйна, пишман станаха че се заиграха.Ма не дай си боже/или пък що не/ на Путин да му писне не ми се мисли какво ще им се случи, особено на това говно Яценюк.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Служители на социялните служби,ще обикалят заведенията,където се събират безработни,и ще ги убеждават да си търсят работа.Гледах го по новинитеАко им тропнат и по едно хорце като есктра стимул,цена няма да имат
Доказателство за наивници. Ако някой иска да уличи украинската армия в това престъпление, ще използва точно такива боеприпаси.
След като Русия твърди, че не подържа бунтовниците по никакъв начин, имаш ли някаква идея, по какъв начин се снаражават те та да водят бойни действия срещу редовна армия в продължение на близо година време?
Доказателство за наивници. Ако някой иска да уличи украинската армия в това престъпление, ще използва точно такива боеприпаси.
След като Русия твърди, че не подържа бунтовниците по никакъв начин, имаш ли някаква идея, по какъв начин се снаражават те та да водят бойни действия срещу редовна армия в продължение на близо година време?
Те и в Донецк и в Луганск имат достатъчно складове със всякакви оръжия и могат да воюват още години наред и плюс оръжията взети от украинската армия . А ти как си беше кон с капаци така си и остана .
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Ако не знаеш, заводите за боеприпаси са основно в Донбас. То за това изпразниха нашите складове от каквото беше останало след Грузия, че укропите трябва да минат на прашки. За това и опълчението успава да ремонтира ударената и зарязана техника и да я върне в бой.
Хайде малко по-сериозно. Ясно е, че руската пропаганда ви е измила мозъците, ма все още има надежда, ако човек започне да търси информация от малко по-утвърдени медии:
Comment