If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Теории най-различни, някои от тях целящи просто сензация.
Но има необяснени на този етап обстоятелства, като:
1 - Кой и защо е изключил транспондера на самолета?
2 - Докъде е стигнала машината и какво точно се е случило с нея, след като е летяла още няколко часа след това?
3 - Защо никъде не са намерени отломки със 100% доказан произход?
Теории най-различни, някои от тях целящи просто сензация.
Но има необяснени на този етап обстоятелства, като:
1 - Кой и защо е изключил транспондера на самолета?
2 - Докъде е стигнала машината и какво точно се е случило с нея, след като е летяла още няколко часа след това?
3 - Защо никъде не са намерени отломки със 100% доказан произход?
Мене най ми харесва последната версия - Путин отвлякъл самолета и го закарал в Казахстан....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Между другото, къде са №1 сега когато ИД гори живи хора.Нскоро 40 християни, сега са пленили още 90.Просто статистика вече.Явно са заети да нищят плановете на Путин, пък и кво ги бъркат арабите да не би да имат нещо общо със събитията там.Снощи намерих откъс от едно видео със екзекуциите искате ли да ви го постна?
Защитава си от САЩ и Запада.То верно че Русия само завършва войните, ама защо трябва да завършва война в която не е участник.Според мен сеира го гледат САЩ, щото така име е удобно, мисля си като си започнал един бой, редно е да го довършиш а не да се дръпнеш в публиката.Иначе големи герои бяха като събориха Садам
Да, по подобен начин Сталин някога е гледал сеира на Хитлер, докато е вилнял из Европа, правейки си едни много тънки сметчици, които са излезли накрая много скъпо на руснаците. И не само на тях.
И аз не виждам по каква причина пак Иван да ходи да мре .... Да може после някой галош да му боядисва паметниците и да твърди че всъщност Иван е бил лошия.....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
И аз не виждам по каква причина пак Иван да ходи да мре .... Да може после някой галош да му боядисва паметниците и да твърди че всъщност Иван е бил лошия.....
Правилно! А и трябва да се спазва правилото:
"врагът на моя враг е мой приятел"
Лошото е когато този "приятел" вземе та подпали и моята черга. Тогава, какви ще ги дипля?
Comment