Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЕто я май истинската причина на цялата работа ... https://www.youtube.com/watch?v=kA5i6cjrbWw
Включително и такова, причиняващо вреди на околната среда.
Подобна липса на познание се превръща в техен плюс.
Казвайки това, силно се надявам, някой ден, когато природните ресурси от газ им се поизчерпат, да си спомнят за този филм
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа руснаците им липсва ноу-хау в доста сфери от цивилния живот.
Казвайки това, силно се надявам, някой ден, когато природните ресурси от газ им се поизчерпат, да си спомнят за този филмОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМалко остана да чакаме .... има няма 300 години .... след това ще коментираме
Много пъти съм се питал дали е справедливо това 20 - 30 поколения хора да изядат ресурсите на хиляди.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение300 години, отнесени към милионите години човешка еволюция са един миг.
Много пъти съм се питал дали е справедливо това 20 - 30 поколения хора да изядат ресурсите на хиляди.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеСпоред мен докато тези 20-30 поколения изяждат ресурсите , ще се измислят алтернативи ... ама ти нещо в много големи мащаби поцхна да разсъждаваш
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко за теб всички избягали на запад руснаци, като се започне със Солженицин и се свърши с Бершидски са сторили това за да обслужват чужди интереси за пари, то много жалко за теб.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИстината е, че в Русия много често, различните политически убеждения се заплащат, като по правило със живот.
Изключения от правилото винаги има, но то (правилото) е написано с кръвта на много милиони жертви.
---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:22 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНа руснаците им липсва ноу-хау в доста сфери от цивилния живот.
Казвайки това, силно се надявам, някой ден, когато природните ресурси от газ им се поизчерпат, да си спомнят за този филмПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи не, те там издават книгите си без пари.А Немцов 30 години е бил на хранилка на Вашингтон.Колко хора недоволни от живота си при комунизма избягаха назапад и си живеят тихо и кротко.На други които не са случайни им предлагат пари да разкажат в мемоарите си това което всички знаят с цел да подкопаят режима в една страна.Сноудън какъв е, предател или недоволен от политиката на САЩ.
Някъде убиват опонентите си , другаде направо президентите си.Национални особености.Благодарение на десидентите сме най-богатата държава в Европа.
Но какъвто и да е той, в момента се бори за кожата си.
Ти колко още като него знаеш?
Ха сега се опитай да сметнеш броя на тези които са спасили кожата си бягайки на запад.
Навсякъде убиват, но никъде не убиват десетки милиони.
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
Май не руснаците най-много замърсяват.http://www.rosbalt.ru/infographics/gallery/374/
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ем те вече руснаци не останали, милиони при тоз милиони при оня, или много се ебът и множат или някой прибавя нулички.Да не забравяме Светата инквизиция и че САЩ са изтребили индианците.
Ми нали каза че им липсва ноу хау причиняващо вреда на околното среда.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСноудън, според мен, се бори срещу една неправда.
Но какъвто и да е той, в момента се бори за кожата си.
Ти колко още като него знаеш?
Ха сега се опитай да сметнеш броя на тези които са спасили кожата си бягайки на запад.
Навсякъде убиват, но никъде не убиват десетки милиони.
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:37 ----------
А кой е казал, че руснаците най-много вредят на околната среда?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕм те вече руснаци не останали, милиони при тоз милиони при оня, или много се ебът и множат или някой прибавя нулички.Да не забравяме Светата инквизиция и че САЩ са изтребили индианците.
Ми нали каза че им липсва ноу хау причиняващо вреда на околното среда.
Но очевидно ти си от по-малкото историци.
На въпроса за околната среда, пий още една ракия и пак прочети това, което съм написал
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧакай са.... ако си се върнал към комунистите върни се и към западните колонии колко народ са избити там ??? Не се води статистика нали , тия не са хора там. Все пак говорим за съвременното положение на нещата.. В Америка не знам да има опозиция , имат 2 партии които обслужват банкерите ... последният който се опита да им се опълчи беше Кенеди (мисля че ти е известно какво стана с него)... А Сноудън незнайно защо се е скрил при тираните ....
Иде реч за това, че в Русия открай време убиването на опонентите си е съвсем обичаен похват.
В реда на нещата, тъй да се каже.
Както виждаме това продължава и в 21 - ви век.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПовечето историци доказват, че жертвите само на сталинизма се измерват със 7 - цифрени числа.
Но очевидно ти си от по-малкото историци.
На въпроса за околната среда, пий още една ракия и пак прочети това, което съм написал
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
Иде реч за това, че в Русия открай време убиването на опонентите си е съвсем обичаен похват.
Както виждаме това продължава и в 21 - ви век.
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:54 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Както виждаме това продължава и в 21 - ви век.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеГолеми професори сме се събрали тука ей...... А ти Еко я помисли къде се държат толкова хора , къв е тоя лагер бе ???
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе са нужни само лагери. И места, като Катинската гора вършат работа.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment