Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи е ти американска пропаганда.http://www.moreto.net/novini.php?n=283303&c=03 Опитват се да ни насядят някаква параноя, че да оправдаят интересите си и намеренията спрямо Русия.Може би, щяло и т.н.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ми аз гледам какво стана с Ирак, Либия, Сирия,Югославия, сега и Венецуела.Някой да им е искал помощ на янките.Преди това беше Украйна - "Президент США Барак Обама заявил, что Вашингтон «добился передачи власти» на Украине." http://www.infox.ru/authority/mans/2...aign=right_240.
А относно Крим е какво пишат чуждите журналисти http://ria.ru/world/20150318/1053260794.html След като народа е доволен какво има да се нищи още този въпрос, или истината е друга - http://ria.ru/politics/20150317/1052949803.html Еми сори ама Крим ще го гледате от далеко.И за ресурсите на Русия ще си мечтаете, а след време ще си спомняме и за България.
И цитирам руски сайтове защото ми е по-лесно, същите неща ги пише и в англоезичните.Идокато само предполагате за Русия, щатите ни превзеха.Като останем на американските централи само ще те питам за диферсификация на енергетиката.Амежду впрочем я кажи какво лошо сме видяли от Русия.За ПОлша и Чехия не знам, тяхна си работа и не ме интересува.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение......Амежду впрочем я кажи какво лошо сме видяли от Русия.За ПОлша и Чехия не знам, тяхна си работа и не ме интересува.
Да ми задава подобен въпрос някой келеш, който не знае що е СИВ, ВД и опашка за хляб, иди - дойди.
Ма от твоята уста, той ми звучи странно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ продължение на 45 години Русия ни забраняваше да вървим по нормалния път на икономическо развитие. Поправянето на тази идиотщина сега ни коства страшно много и е причината за да бъдем на този хал. Чехия и Унгария направиха опит да се откопчат, ма ги вкараха отново насила в казана с лайната.
Да ми задава подобен въпрос някой келеш, който не знае що е СИВ, ВД и опашка за хляб, иди - дойди.
Ма от твоята уста, той ми звучи странно.
А всъщност са ни виновни не толкова тези 45 а онези 10-15 след тях....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТи и 200 години да живееш пак ще пееш за онези 45 години дето са спрели българското икономическо чудо....
А всъщност са ни виновни не толкова тези 45 а онези 10-15 след тях....
Това ясно ли е?
А ние бяхме така насила в продължение на не 1 а 45 години.
Това знаеш ли го?
И всъщност си много прав. Не са ни виновни ония 45 години. И само 5 от тях щяха да са достатъчни. Не само на нас. На когото и да било.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
И викаш на тоя хал сме заради Русия.Чехия и Полша що са по-добре от нас въпреки че там ги поучаваха.За това че си продадохме заводите за 1 лев на съмнителни субекти че да забогатеят бързо Русия ли е виновна.Що не ги дадохме на Сименс, Индезит,Волво,Ауди и т.н.Сегашното статукво у нас е благоприятно за корупция, укриване на данъци, сива икономика, злоупотреби от всякакъв характер.Путин точно това направи - върна това коте беше заграбено по горе описания начин и ги накара да плащат данъци.Киностудио Ялта 1 кетар земя е струвал 1млн долара, там кои братя режисьори бяха, са купили няколко десетки хектара за 20 пъти под пазарната цена.Сега негодуват, еми разбираемо че ще мразят Путин, ако искат да работят ще си платят като всички и прав им път.И у нас така ставаха нещата и продължават.Те затова не искате Русия.От всичките ми познати които се сдобиха с някакъв бинзес само двама го изстрадаха, в смисъл теглиха заеми, ипотекираха работиха ден и нощ, другите се оправиха с връзки, познати да ги внедрят, не плащаха осигуровки и данъци, даваха рушвети и продължават и сега.Точно тия са най-големите фенове на "демокрацията".Единия от тях се опита да продава жилища на руснаци, на принципа дай парите и чакай писмо от арменския поп ама набързо върно всичко че и заветния мерцедес подари.А единия от ония двамата си върти търговийка с руснаци на принципа плащаш-получаваш, получаваш-плащаш и не се чувства застрашен и зависим.Търгува си и със западни стоки освен с руски.И всичко му е изрядно, ама иди го питай как устоява на данъчни проверяващи и тем подобни лешпери.Еми това е положението, който е захапал кокала или службичка към кокала на някой, се асоциира с ЕС и САЩ, другите се чудим на псевдофобиите им.Русофобите в България се появиха когато ония на запад почнаха да плащат по-добре.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
http://russian.rt.com/article/80384 9 май трябвало да се чевства в Киев не в Москва.САЩ искат да лишат Русия от деня на победата.Значи Русия си приписва заслуги на СССР, чудно къде се дянаха гражданите на СССР.Та в този ред на мисли ако обвинявате СССР за ония 45 години, то Русия не е виновна за това.На това му се вика да се мяташ като риба в тиган.Викам че е крайно време Русия да лиши Америка от Деня на независимоста.Така де, като ще е гарга да е рошава.
Ето как се сее паника http://topwar.ru/69394-britanskie-sm...edya.html.Бе тя Русия има апетити къде ли не на Балканите, в Прибалтика, а Запада няма бе, само дето иска тайгата на мечо.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:51.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ викаш на тоя хал сме заради Русия.Чехия и Полша що са по-добре от нас въпреки че там ги поучаваха.За това че си продадохме заводите за 1 лев на съмнителни субекти че да забогатеят бързо Русия ли е виновна
Защото ако не беше извършена насилствената експроприация на средствата за производство у нас след края на ВСВ, под давлението на СССР, сега никой нямаше да говори за приватизация. Поради това никой нямаше да продава заводи за 1 лев.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, Русия е виновна!
Защото ако не беше извършена насилствената експроприация на средствата за производство у нас след края на ВСВ, под давлението на СССР, сега никой нямаше да говори за приватизация. Поради това никой нямаше да продава заводи за 1 лев.
А национализацията и приватизацията за една валутна единица не е местно умотворение. Всичко е "челен опит" от по-големи "братя" и то не от изток.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМи в дълбока заблуда си. Всичко, което изреди, си е проява на местна "талибанщина". Нали любимите ни "управници" и преди и сега все тичат пред влака.
А национализацията и приватизацията за една валутна единица не е местно умотворение. Всичко е "челен опит" от по-големи "братя" и то не от изток.
Което за пореден път доказва, че на вас русофилите ви е каша в главите.
Ще ти задам по-прост въпрос.
В коя европейска държава в която не е правена насилствена национализация има в момента по-нисък жизнен стандарт от която и да било бивша членка на СИВ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ако баба ми имаше Яйца , щеше да е дядо.....
Ти кажи коя от тези държави векове наред не е разграбвала света или не е намерила нефт или газ и ще ти обясним.....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОпита се да изразиш нещо, но аз нищо не разбрах от него.
Което за пореден път доказва, че на вас русофилите ви е каша в главите.
Ще ти задам по-прост въпрос.
В коя европейска държава в която не е правена насилствена национализация има в момента по-нисък жизнен стандарт от която и да било бивша членка на СИВ?
Към Русия изпитвам уважение, както и към Турция да речем, а и към всяка друга държава.
Не уважавам двуличието и двойните стандарти.
Насилствена национализация е имало и в европейски държави извън соц. блока, но в друг период, а и в соц. блока имаше държави с частна собственост и в тях имаше съветски войски, за разлика от тук, така че остави руснаците сега и тогавашния СССР на мира. Това са глупави оправдания за местната простотия.
Със статистика не се занимавам, но вероятно в момента има поне една страна от бившия СИВ, която е със стандарт по-висок от на "старите европейци".Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеТова, че не си ме разбрал е притеснително за теб, не за мен.
Към Русия изпитвам уважение, както и към Турция да речем, а и към всяка друга държава.
Не уважавам двуличието и двойните стандарти.
Насилствена национализация е имало и в европейски държави извън соц. блока, но в друг период, а и в соц. блока имаше държави с частна собственост и в тях имаше съветски войски, за разлика от тук, така че остави руснаците сега и тогавашния СССР на мира. Това са глупави оправдания за местната простотия.
Със статистика не се занимавам, но вероятно в момента има поне една страна от бившия СИВ, която е със стандарт по-висок от на "старите европейци".
А дотогава си обяснявайте нещата, както ви е учил СССР.
---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:47 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАко баба ми имаше Яйца , щеше да е дядо.....
Ти кажи коя от тези държави векове наред не е разграбвала света или не е намерила нефт или газ и ще ти обясним.....
Странно нещо сте вие русофилите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Какви 100 години бе човек .... Господаря на ЕС и до днес плячкосва без капка притеснение..... НАТО с какво се занимаваше последните 20 години ???
Не ме разбирай погрешно, знам и разбирам минусите на соца но за разлика от тебе също така знам и признавам и плюсовете..... Въпроса е че докато единият лагер вече не съществува то другият не е спрял да плячкосва дори и след голямото пляскосване след разпада на СССР и все му е малко..... Същите колонизатори само че под друга формаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment