Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Ами "прочети" го и виж дали е могло да бъде напуснат, дали е могло една членка на ВД да забрани инсталирането на бойна техника на територията си....и тем подобни.

Що не се научите най-накрая да мерите с един аршин?
    Варшавският отдавна го няма и вече представлява интерес предимно за историците. Аз определено не съм такъв.
    По логиката на противостоянето НАТО също трябваше да е в историята, ама не е...
    Доколкото съм чувал, в "Североатлантическия"(забележи ) пакт, има клаузи, които позволяват отказването на подобни "разполагания". Както Чехия направи.
    Та се чудех от кога имаме излаз на Атлантика! Вероятно сме станали Супер Велика България без да съм разбрал.

Двойният го държите "атлантиците". Аз меря с един.

А, извинявай. Какво става в Орландовци?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Аз всяка сутрин като стана и се чудя дали днес ще е десанта на Руснаците в Бургас или не...
      Чудех се дали ще изкарат 2 дена тези 5000 войници с тежкото си въоръжение ако дойдат руснаците..... май няма...
      А ако говорим сериозно , по скоро тези 5к войници са предназначени да поддържат "демокрацията" в самата Европа .... всмисъл да не рипат много разни там Ципраси, Земани и Ренцита....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ето, че сами разбирате, че НАТО е една доста по-либерална организация от ВД. Можеш да участваш, но да не се съгласиш с разполагането на контингент, можеш и да я напуснеш, без да ти дойдат танковете и някой да ти обяснява, че прави това, защото милее за свободата ти.

Орм-чо, не си губи времето да пишеш тук, ами ший знамената и подържай цветята свежи за да може да си готов за посрещането на заветните освободители.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ето, че сами разбирате, че НАТО е една доста по-либерална организация от ВД. Можеш да участваш, но да не се съгласиш с разполагането на контингент, можеш и да я напуснеш, без да ти дойдат танковете и някой да ти обяснява, че прави това, защото милее за свободата ти.

Орм-чо, не си губи времето да пишеш тук, ами ший знамената и подържай цветята свежи за да може да си готов за посрещането на заветните освободители.
          Ммм, не. Казвам само, че не съм запознат с Вършавския договор, а към момента съдържанието му не ме вълнува, тъй като не съществува.
          Намекът за Пражката пролет е неуместен, тъй като танковете са повикани от правителството на Чехословакия, а не са се самопоканили.
          Когато си разградиш държавата и нямаш "топки", пробвай да видиш колко са либерални.
          Наблюдавай внимателно ескалацията на събитията от типа на "Орландовци" и помисли защо сега се случват.

Comment

• Да танковете бяха "повикани" от чешкото правителство. Също, както и те бяха повикани от афганистанското правителство.
            По подобен начин, уповавайки се на "големия брат" и развенчавайки култа към личността на В. Червенков и Т.Живков се сдоби с властта с благословията на СССР.

.....Тия селски сценарии вече са ни ясни.

Сега в Орландовци размириците се спонсорират от ЦРУ.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• По това ли се сополивите, когато негодувате срещу EC и НАТО?

Това ли наричате правилен курс към национален суверенитет?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

По това ли се сополивите, когато негодувате срещу EC и НАТО?

Това ли наричате правилен курс към национален суверенитет?
                Това е мокрия сън на бивите партийци, сегашни първи атлантици.
                Така че толкоз по темата "суверенитет".

Comment

Ето, че сами разбирате, че НАТО е една доста по-либерална организация от ВД. Можеш да участваш, но да не се съгласиш с разполагането на контингент, можеш и да я напуснеш, без да ти дойдат танковете и някой да ти обяснява, че прави това, защото милее за свободата ти.

Имам големи съмнения че ако решим можем да излезем от НАТО.
                  А това дали ще шия или ще пиша си е моя работа...демокрация сме все пак.....
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Изразът "Всите са маскари" е универсален и актуален.

Проблемът е в това, че изричането му не е достатъчно за постигането на по-добър живот.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Изразът "Всите са маскари" е универсален и актуален.

Проблемът е в това, че изричането му не е достатъчно за постигането на по-добър живот.
                      Основният проблем е че едната от страните в студента война не иска да изчезне и усиленно тъгува за другата и се опитва пак да я създаде

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Основният проблем е че едната от страните в студента война не иска да изчезне и усиленно тъгува за другата и се опитва пак да я създаде
                        Е това го обясни на твоя приятел от Кремъл, щото е много важно и той да го проумее.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Изразът "Всите са маскари" е универсален и актуален.

Ти чувстваш ли се маскара? Аз не мисля така, както и не смятам себе си за такъв. Това, че едни и същи маскари са на власт, не значи че всички са. Точно заради отстраняването на маскарите, обяснявах за изборните методи. С приказки само няма да стане.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Е това го обясни на твоя приятел от Кремъл, щото е много важно и той да го проумее.
                          "Тоя в Кремъл" перфектно знае кое е важно и "стиска" до последно, но "демократизиращите" олигофрени нямат спирачки.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Ти чувстваш ли се маскара? Аз не мисля така, както и не смятам себе си за такъв. Това, че едни и същи маскари са на власт, не значи че всички са. Точно заради отстраняването на маскарите, обяснявах за изборните методи. С приказки само няма да стане.

"Тоя в Кремъл" перфектно знае кое е важно и "стиска" до последно, но "демократизиращите" олигофрени нямат спирачки.
                            Под маскари, естествено визирам тези с властта в ръцете.
                            Олигофрени? Де да бяха такива. САЩ провеждат много хитра игра. Това бих нарекал всячески, но не и олигофрения.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              ....
                              Добре де, как според тебе да се запази доброволния модел на гласуване и да се накарат "гъбоберачите" да минат неделята през урната?
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                                Добре де, как според тебе да се запази доброволния модел на гласуване и да се накарат "гъбоберачите" да минат неделята през урната?

Със закон!
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                                X