Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    "Арабкса пролет" е модерно понятие. В същността си това явление датира много отпреди историята с Ирак от 90-те (за която междувпрочем първопричината не е в САЩ).
    Да бе да и коя е първопричината?

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Да бе да и коя е първопричината?
      Фикс идеята на един луд да стане господар на света. Или поне на арабският. И не без благословията на СССР.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:13.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Фикс идеята е май само в твоята глава.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Фикс идеята е май само в твоята глава.
          Ти вероятно си бил първолак по това време. Затова няма как да ги знаеш тия неща.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Сега разбрах от новините/изказване на командващия учуниеята в Черно море/ че морското учение в Черно море било част от ангажимента на САЩ да гарантират безопасно корабоплаване в Черно море....сомалийски пирати ли имаме...., досега не съм чул някой да е имал проблеми.Вероятно визират Русия естествено ....гледам едни руски кораби насочили ракети и оръдия към пасажерските кораби направо са насереш от страх.... като американски моряк от руски самолет.

---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Да цитираме Обама - американската начция е изключителна - някаква аналогия с арийската раса на Хитлер не виждаш ли.
            Е щом требе и пирати ще ни вкарат
            Пък за "нация", дето се формира около един неща да коментирам.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            "Арабкса пролет" е модерно понятие. В същността си това явление датира много отпреди историята с Ирак от 90-те (за която междувпрочем първопричината не е в САЩ).

Арабите са особена категория хора, които се характеризират с един прост български израз - "фурнаджийска лопата".

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

Това го има само и единствено в русофилското съзнание.
            Да, съвременно понятие е, въведено за сефте от агенция "Козя мисъл".
            И не, започна след демократизирането на Ирак.
            А изказването ти за арабите ме кара да се питам, колко такива познаваш.

Ма то за всичко е виновен Путин.
            Те и сега иска да доставя хуманитарна помощ за Сирия, та другара О`ба маа му "помолил" Гърция да не разрешава тия полети.
            Ма нъл е демокрация......
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Е щом требе и пирати ще ни вкарат
              Пък за "нация", дето се формира около един неща да коментирам.

Да, съвременно понятие е, въведено за сефте от агенция "Козя мисъл".
              И не, започна след демократизирането на Ирак.
              А изказването ти за арабите ме кара да се питам, колко такива познаваш.

Ма то за всичко е виновен Путин.
              Те и сега иска да доставя хуманитарна помощ за Сирия, та другара О`ба маа му "помолил" Гърция да не разрешава тия полети.
              Ма нъл е демокрация......
              По едно стечение на обсоятелствата съм живял 5 години в Алжир. Така съм имал възможността да опозная манталитета на тия хора лично, вместо от СМИ.
              По това време официално Хуари Бумедиен водеше курс на про-социалистическо развитие на страната. Целият соц. лагер помагаше активно за отърсването на страната от последиците от френското иго. Строяха се модерни села, извършваше се аграрна реформа......
              Същевременно обикновенният алжирец ненавиждаше соц помагачите и боготвореше запада.
              Що ли така?
              Виж сега, някакви си 30-40 години по-късно, каква е хавата.
              Подобно нещо беше и в Египет. Ануар Садат от пръв приятел на СССР направи рязък завой на запад, стана пръв приятел с Израел и с това разочарова много хора. Арабите го обявиха за предател. По-късно някой го застреля.

Не че съм ксенофоб, но гледам, мисля и си правя изводи.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да те резултатите са ясни ся си къткайте бежанците а утре в други ден като станат и евтина работна ръка българските гастарбайтери като почнат да си идват ще стане готино.Тя работата накрая ще стане - бай Иване ти баща ти майка.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

По едно стечение на обсоятелствата съм живял 5 години в Алжир. Така съм имал възможността да опозная манталитета на тия хора лично, вместо от СМИ.
                  По това време официално Хуари Бумедиен водеше курс на про-социалистическо развитие на страната. Целият соц. лагер помагаше активно за отърсването на страната от последиците от френското иго. Строяха се модерни села, извършваше се аграрна реформа......
                  Същевременно обикновенният алжирец ненавиждаше соц помагачите и боготвореше запада.
                  Що ли така?
                  Виж сега, някакви си 30-40 години по-късно, каква е хавата.
                  Подобно нещо беше и в Египет. Ануар Садат от пръв приятел на СССР направи рязък завой на запад, стана пръв приятел с Израел и с това разочарова много хора. Арабите го обявиха за предател. По-късно някой го застреля.

Не че съм ксенофоб, но гледам, мисля и си правя изводи.
                  Айде сега прочети отново какво си написал и си направи правилните изводи, а те са, че управляващите са фурнаджийски лопати, не хората.
                  Хората в никоя страна не са длъжни да обичат или да мразят другите страни. Те трябва да ги приемат такива, каквито са и това да уважават. Да уважават правото им да живеят на тяхната си територия така, както те желаят. Да отстояват правото си да живеят в собствената си страна по собствената им воля и да не толерастничат спрямо никой. Ако се спазваха тия прости правила, живота щеше да е да кажем хубав.

Comment

По едно стечение на обсоятелствата съм живял 5 години в Алжир.
                    Мале..... ужас , ходил си при фурнаджийските лопати да изкарваш пари ?!?!?!?! И това преди да им се докара демокрацията !?!?!? Що не ходиш сега????
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Айде сега прочети отново какво си написал и си направи правилните изводи, а те са, че управляващите са фурнаджийски лопати, не хората.
                      Хората в никоя страна не са длъжни да обичат или да мразят другите страни. Те трябва да ги приемат такива, каквито са и това да уважават. Да уважават правото им да живеят на тяхната си територия така, както те желаят. Да отстояват правото си да живеят в собствената си страна по собствената им воля и да не толерастничат спрямо никой. Ако се спазваха тия прости правила, живота щеше да е да кажем хубав.
                      За да напиша това, което съм написал, съм си направил съответните изводи в течение на достатъчно дълго време мислене по въпроса.
                      Едва ли още един прочит на написаното, ще ми промени мнението, но все пак, благодаря за мъдрия съвет.

За политиците не знам, но различните народи имат различен манталитет.

Много наивно e да ги поставяш всички под (над) един знаменател.

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Мале..... ужас , ходил си при фурнаджийските лопати да изкарваш пари ?!?!?!?! И това преди да им се докара демокрацията !?!?!? Що не ходиш сега????
                      Как успя само в 2 реда да изразиш толкова обърканост?

Прочети пак това, което съм написал, мисли и пак задавай въпроси.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Много вестници станаха платени също, пишат за определени партии.
                        Last edited by AsenStoev50; d.m.y г., 22:13.

Comment

• Първоначално публикувано от AsenStoev50 Покажи съобщение
                          Много вестници станаха платени също, пишат за определени партии.
                          То тва е ясно, последното което прочетох е че подготвяната руска операция в Сирия била причина за бежанската вълна, шапка им свалям за находчивоста на да свързват всичко с Русия.Оланд пък се изказа че наземна операция би била погрешно разбрана от съседите страни като заплаха за сигурноста им - те затова не се предприемали сухоземни операции.Чудно как тогава са възприели войните в залива.По притеснитерлното е че според някои служби сред имигрантите имало около 4000 джихадисти, не случайно целта им е централна европа, защото ако дестабилизират центъра периферията е лесна ще се окаже между два фронта.Освен това 70 процента от имигрантите са мъже, нормално би било първо жените и децата да пратят а мъжете да останат да се бият а тука е обратното.

Comment

• http://www.kp.ru/daily/26426/3299114/
                            http://www.imperiyanews.ru/details/6...7-f7a491d4e19b
                            Ще дойде време и то скоро когато въпросните бежанци ще поискат и наложат своето.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              http://www.kp.ru/daily/26426/3299114/
                              http://www.imperiyanews.ru/details/6...7-f7a491d4e19b
                              Ще дойде време и то скоро когато въпросните бежанци ще поискат и наложат своето.
                              Добре че толкова сме зле че ни заобикалят не ставаме дори по критериите на бежанците....
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Добре че толкова сме зле че ни заобикалят не ставаме дори по критериите на бежанците....
                                Не бе, скъпо вземаме

Comment

Working...
                                X