Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеДа бе да и коя е първопричината?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:13.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеФикс идеята е май само в твоята глава.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеСега разбрах от новините/изказване на командващия учуниеята в Черно море/ че морското учение в Черно море било част от ангажимента на САЩ да гарантират безопасно корабоплаване в Черно море....сомалийски пирати ли имаме...., досега не съм чул някой да е имал проблеми.Вероятно визират Русия естествено ....гледам едни руски кораби насочили ракети и оръдия към пасажерските кораби направо са насереш от страх.... като американски моряк от руски самолет.
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
Да цитираме Обама - американската начция е изключителна - някаква аналогия с арийската раса на Хитлер не виждаш ли.
Пък за "нация", дето се формира около единнеща да коментирам.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение"Арабкса пролет" е модерно понятие. В същността си това явление датира много отпреди историята с Ирак от 90-те (за която междувпрочем първопричината не е в САЩ).
Арабите са особена категория хора, които се характеризират с един прост български израз - "фурнаджийска лопата".
---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:49 ----------
Това го има само и единствено в русофилското съзнание.
И не, започна след демократизирането на Ирак.
А изказването ти за арабите ме кара да се питам, колко такива познаваш.
Ма то за всичко е виновен Путин.
Те и сега иска да доставя хуманитарна помощ за Сирия, та другара О`ба маа му "помолил" Гърция да не разрешава тия полети.
Ма нъл е демокрация......Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕ щом требе и пирати ще ни вкарат
Пък за "нация", дето се формира около единнеща да коментирам.
Да, съвременно понятие е, въведено за сефте от агенция "Козя мисъл".
И не, започна след демократизирането на Ирак.
А изказването ти за арабите ме кара да се питам, колко такива познаваш.
Ма то за всичко е виновен Путин.
Те и сега иска да доставя хуманитарна помощ за Сирия, та другара О`ба маа му "помолил" Гърция да не разрешава тия полети.
Ма нъл е демокрация......
По това време официално Хуари Бумедиен водеше курс на про-социалистическо развитие на страната. Целият соц. лагер помагаше активно за отърсването на страната от последиците от френското иго. Строяха се модерни села, извършваше се аграрна реформа......
Същевременно обикновенният алжирец ненавиждаше соц помагачите и боготвореше запада.
Що ли така?
Виж сега, някакви си 30-40 години по-късно, каква е хавата.
Подобно нещо беше и в Египет. Ануар Садат от пръв приятел на СССР направи рязък завой на запад, стана пръв приятел с Израел и с това разочарова много хора. Арабите го обявиха за предател. По-късно някой го застреля.
Не че съм ксенофоб, но гледам, мисля и си правя изводи.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да те резултатите са ясни ся си къткайте бежанците а утре в други ден като станат и евтина работна ръка българските гастарбайтери като почнат да си идват ще стане готино.Тя работата накрая ще стане - бай Иване ти баща ти майка.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПо едно стечение на обсоятелствата съм живял 5 години в Алжир. Така съм имал възможността да опозная манталитета на тия хора лично, вместо от СМИ.
По това време официално Хуари Бумедиен водеше курс на про-социалистическо развитие на страната. Целият соц. лагер помагаше активно за отърсването на страната от последиците от френското иго. Строяха се модерни села, извършваше се аграрна реформа......
Същевременно обикновенният алжирец ненавиждаше соц помагачите и боготвореше запада.
Що ли така?
Виж сега, някакви си 30-40 години по-късно, каква е хавата.
Подобно нещо беше и в Египет. Ануар Садат от пръв приятел на СССР направи рязък завой на запад, стана пръв приятел с Израел и с това разочарова много хора. Арабите го обявиха за предател. По-късно някой го застреля.
Не че съм ксенофоб, но гледам, мисля и си правя изводи.
Хората в никоя страна не са длъжни да обичат или да мразят другите страни. Те трябва да ги приемат такива, каквито са и това да уважават. Да уважават правото им да живеят на тяхната си територия така, както те желаят. Да отстояват правото си да живеят в собствената си страна по собствената им воля и да не толерастничат спрямо никой. Ако се спазваха тия прости правила, живота щеше да е да кажем хубав.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПо едно стечение на обсоятелствата съм живял 5 години в Алжир.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАйде сега прочети отново какво си написал и си направи правилните изводи, а те са, че управляващите са фурнаджийски лопати, не хората.
Хората в никоя страна не са длъжни да обичат или да мразят другите страни. Те трябва да ги приемат такива, каквито са и това да уважават. Да уважават правото им да живеят на тяхната си територия така, както те желаят. Да отстояват правото си да живеят в собствената си страна по собствената им воля и да не толерастничат спрямо никой. Ако се спазваха тия прости правила, живота щеше да е да кажем хубав.
Едва ли още един прочит на написаното, ще ми промени мнението, но все пак, благодаря за мъдрия съвет.
За политиците не знам, но различните народи имат различен манталитет.
Много наивно e да ги поставяш всички под (над) един знаменател.
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:52 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМале..... ужас , ходил си при фурнаджийските лопати да изкарваш пари ?!?!?!?! И това преди да им се докара демокрацията !?!?!? Що не ходиш сега????
Прочети пак това, което съм написал, мисли и пак задавай въпроси.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Много вестници станаха платени също, пишат за определени партии.Last edited by AsenStoev50; d.m.y г., 22:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от AsenStoev50 Покажи съобщениеМного вестници станаха платени също, пишат за определени партии.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
http://www.kp.ru/daily/26426/3299114/
http://www.imperiyanews.ru/details/6...7-f7a491d4e19b
Ще дойде време и то скоро когато въпросните бежанци ще поискат и наложат своето.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеhttp://www.kp.ru/daily/26426/3299114/
http://www.imperiyanews.ru/details/6...7-f7a491d4e19b
Ще дойде време и то скоро когато въпросните бежанци ще поискат и наложат своето.не ставаме дори по критериите на бежанците....
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДобре че толкова сме зле че ни заобикалятне ставаме дори по критериите на бежанците....
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment