Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Аз не знам на света да има друга държава, като Русия, която да е създавала толкова голямо изобилие от модели, модификации, модификацийки и разновидности на всякаква военна техника, от които относително малка част са били пускани в серийно производство.

Само централизирано-плановата икономика може да си позволи подобно разточителство.
    Явно нищо не знаеш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Явно нищо не знаеш.
      Така е. Всички "знания" са в твоята тиква.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не всички, само тези които ме интересуват.

Comment

Аз не знам на света да има друга държава, като Русия, която да е създавала толкова голямо изобилие от модели, модификации, модификацийки и разновидности на всякаква военна техника, от които относително малка част са били пускани в серийно производство.

Само централизирано-плановата икономика може да си позволи подобно разточителство.
          Само F-35 струва коллкото цялото Съветско и Руско разточителство взети заедно....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Само F-35 струва коллкото цялото Съветско и Руско разточителство взети заедно....
            Не е разточителство, когато създадеш нещо, което служи, макар и че в случая е по-добре да го няма.

Разточителство е когато хвърлиш маса пари за нещо, което никога не вижда бял свят, освен прототипни изпитания.

Такива примери в руското военно производство, колкото щеш. Като се започне със самолета им за вертикално излитане и се свърши с Буран.

Иначе са "водеща технологична сила" ма когато трябваше да извадят Курск, си цакаха като попове на "изостаналия" запад.
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:10.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Не е разточителство, когато създадеш нещо, което служи, макар и че в случая е по-добре да го няма.

Разточителство е когато хвърлиш маса пари за нещо, което никога не вижда бял свят, освен прототипни изпитания.

Такива примери в руското военно производство, колкото щеш. Като се започне със самолета им за вертикално излитане и се свърши с Буран.

Иначе са "водеща технологична сила" ма когато трябваше да извадят Курск, си цакаха като попове на "изостаналия" запад.
              Викаш ако правиш грешка с някой проект и спираш е разточителство, ако не спираш и караш данъкоплатеца и най близките ти съюзници да плащат за твоята грешка, тогава всичко е 6..... А за Курск много добре знаеш че не ставаше дума само за вадене на лодката.
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Викаш ако правиш грешка с някой проект и спираш е разточителство, ако не спираш и караш данъкоплатеца и най близките ти съюзници да плащат за твоята грешка, тогава всичко е 6..... А за Курск много добре знаеш че не ставаше дума само за вадене на лодката.
                За съжаление потърсиха помощ чак когато вече ставаше въпрос само за вадене на лодката и връщането на телата на близките. Пак от глупост самонадеяност и мания за величие.

А разточителството за което говорим се дължи на лошо проектиране и некадърно управление на ресурси. Всякакви ресурси.

Западът не произвежда нищо докато не си е дал 101 % доказателства, че то няма да остане само на хартия.
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:33.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

За съжаление потърсиха помощ чак когато вече ставаше въпрос само за вадене на лодката и връщането на телата на близките. Пак от глупост самонадеяност и мания за величие.

А разточителството за което говорим се дължи на лошо проектиране и некадърно управление на ресурси. Всякакви ресурси.

Западът не произвежда нищо докато не си е дал 101 % доказателства, че то няма да остане само на хартия.
                  Пак почна да се правиш на ударен... А последното ти твърдение е направо гениално...

Comment

Точно така е и ето ги резултатите. Изостаналият Запад е точно 5 пъти по-напред от втория по богатство регион в света - Латинска Америка. Във всички региони има по-богати и по-бедни държави, но сравнено по региони излиза, че освен Америка и Западна Европа, всички останали са бедни и ужасно изостанали. Америка според мен сама финансира пропагандата срещу себе си, за да могат хората да не виждат ето това:

https://www.google.bg/publicdata/explore?

Анти-американските СМИ и най-вече руските наливат вода в мелницата на САЩ защото бедните страни по света, които са огромно мнозинство, плямпат само за дълга на Америка, външната им политика, богатия, но загниващ Запад, ислямизиращата се Европа, Русия срещу САЩ, православието срещу не знам си кво и т.н. глупости, а не виждат как Америка развива технологиите си и си остава все така богата и могъща.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

• Ми я кажи ся що пътуват с руски кораби до МКС, могъщите ти аверчета.Кое по точно е развила бе Николай, та един самолет им блокира кораба та са насраха.Ам май са оказа че айфона бил с китайски и корейски части.Че чак сами признаха за провала наречен Ф-35 с натъпкан със супер дупер турбо технологии.Все едно и също плямпаш, само САЩ са на тая земя и нещо друго не трябва да вирее ми бегай там бе.Могъщата ти държава оповести екслузивно че догодина ще приеме 10 000 бежанци от Сирия, що, няма ресурс сега да ги приеме или дотогава филма ще свърши.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Не бе Митак, говорим си и правим равносметки. Както виждаш и аз не съм фен на САЩ, но твърдя, че технологиите се развиват по-скоро на запад отколкото в Русия.

Ти четеш вестници, които често пъти служат на пропагандата и от това вадиш умозаключения. Аз от десетилетия работя в бранш в който виждам, че руснаците са кръгла нула а западът е на светлинни години пред тях. А не би трябвало да е така. Ама е така, защото са народ, който допуска да бъде управляван от идиоти.

За какви товарни катъри, които возят до МКС ми говориш?
                        Ако за теб това е критерий за технически прогрес, за много хора, в т.ч и за мен не е.
                        Да кацнеш на Марс, да пратиш сонди, които напускат слънчевата система, това е технически прогрес.

Все едно да ти разказвам за последните технически постижения във F1 а ти да ми говориш за ЗИЛ 131.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ма някой да ти е казал че космическите им програми са различни и нещата не опират до възможности.Изведоха ли първия спътник, изведоха ли първия човек, кацнаха на Венера, а тя си е ебати предизвикателството.Кво толкова да протиш сонда извън слънчевата система, нищо технологично няма, същата ракета използваш само че гравитацията на планетите да я ускориш до необходимата скорост щото НЯМАМЕ,човечеството изобщо, двигател който да те изведе директно от слънчевата система.Дори нямаме такъв двигател който да те изведе от гравитационото поле на земята - отиваш до зад Луната и пак обратно или ставаш геостационарен спътник.Все още всички полети извън Земното притегляне използват гравитацията за ускорител.3 степени по 3-4 км/сек всяка грубо 12км/сек скорост, до по нататък повече степени,еобходима е скорост над 40км/сек за да напуснеш гравитацията на слънцето, иначе обикаляш като комета.Ако до луната ходеха със Сатурн 5 то до Марс имаш ли идея каква ракета ти трябва....а марсоходите ги закараха там с доста по малки ракети.А между другото на марсоходите има и руска апаратура.МКС е възможна благодарение на американските пари и руските технологии/примерно за рециклиране на водата/това е казано недвусмислено от НАСА.Ако някой запали нещо с размерите на совалката и дръпне директно не до Марс а до Луната ще е ебати технологичния скок.Технологиите се развиват на запад но не се измислят само там.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Не бе Митак, говорим си и правим равносметки. Както виждаш и аз не съм фен на САЩ, но твърдя, че технологиите се развиват по-скоро на запад отколкото в Русия.

Ти четеш вестници, които често пъти служат на пропагандата и от това вадиш умозаключения. Аз от десетилетия работя в бранш в който виждам, че руснаците са кръгла нула а западът е на светлинни години пред тях. А не би трябвало да е така. Ама е така, защото са народ, който допуска да бъде управляван от идиоти.

За какви товарни катъри, които возят до МКС ми говориш?
                            Ако за теб това е критерий за технически прогрес, за много хора, в т.ч и за мен не е.
                            Да кацнеш на Марс, да пратиш сонди, които напускат слънчевата система, това е технически прогрес.

Все едно да ти разказвам за последните технически постижения във F1 а ти да ми говориш за ЗИЛ 131.
                            Ще го кажа така, като махнеш лъскавата обвивка на "болида", отдолу ЗИЛ.
                            И ко праим ся?
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Е да де, когато в 2015 г. говорим за някаква си космическа сонда, нещата не изглеждат, като да са особено техническо постижение.

Дребната подробност е в това, че за да напуска пределите на СС през 2015, сондата е изстреляна през 70 - те. Значи с това оценяваме статусът на техническо развитие не днес а това преди 40 години. И после пък си мислим, какво се е случило през тези 40 години.

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:53 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Ще го кажа така, като махнеш лъскавата обвивка на "болида", отдолу ЗИЛ.
                              И ко праим ся?
                              Мдааа - и в едното бутала, и в другото пак бутала. Даже тези на зилягата са по-големи
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:00.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Ми я кажи ся що пътуват с руски кораби до МКС, могъщите ти аверчета.Кое по точно е развила бе Николай, та един самолет им блокира кораба та са насраха.Ам май са оказа че айфона бил с китайски и корейски части.Че чак сами признаха за провала наречен Ф-35 с натъпкан със супер дупер турбо технологии.Все едно и също плямпаш, само САЩ са на тая земя и нещо друго не трябва да вирее ми бегай там бе.Могъщата ти държава оповести екслузивно че догодина ще приеме 10 000 бежанци от Сирия, що, няма ресурс сега да ги приеме или дотогава филма ще свърши.
                                Теб какво те интересува, че частите в айфон са китайски. Нали хората живеят много по-добре. И какво айфон се прави в Китай като печалбите отиват при този, който прави софтуера. А те са Епъл, САЩ, Андроид, САЩ, Майкрософт, САЩ. Пък нека всичко да е мейд ин Чайна. Китайците са точно толкова богати колкото българите - най-бедната държава в ЕС.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X