Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
    Честито колеги,
    България я чака светло туристическо бъдеще. Западноевропейски баби ще точат лиги по бг нестинари и овчари. Шивачки народни песни ще пеят.
    Млекари руйно вино ще пият.
    Не щем големи геополитически проекти, не щем химия и енергетика. Добре дошли западни банки, българските ще ги скапем, за да може вие да печелите.
    Ще произвеждаме мед и шарани и ще задминем Румъния и Унгария.
    Тъпанари......
    Мерси, подобно, но и това няма да се случи, защото мургавите ще опоскат всичко - никой няма да дойде на обран бостан.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Нещастници. - http://www.rg.ru/2014/12/09/turtsia-es-site.html
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        Пропусна да споменеш, че в началото братушките ще прибират всичко за тях си само ...
        http://www.capital.bg/politika_i_iko...t_jujen_potok/:
        Не , първите 15 години 80% от приходите отиват за да се изплати инвестицията, 20% отиват директно в БЕХ. Така е като се използват заемни средства. Все едно да си купиш апартамент със заем и първите 15г. приходите ти от наем да отиват за изплащане на заема. Това си е напълно логично.

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        Като изключим разните опорни точки, на мен ми е интересно, защо аджеба "братята славяни" ни отебаха за отрицателно време и защо Турция твърди, че другия газов проект е с по-голям приоритет от предложението на Владимир Владимирович...
        Един път стомничка за вода, втори път стомничка и на третия път се счупила. Братя, братя ама като предадеш брат си, знаеш какво се получава.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Един път стомничка за вода, втори път стомничка и на третия път се счупила. Братя, братя ама като предадеш брат си, знаеш какво се получава.
          Не си мисли, че Русия има отношение към нас, като към братя - тя си гледа икономическата си изгода и се опитва да играе по тънката струна на Руско-турската война от 1877-78г.
          Не си ли задаваш въпроса, че се съюзява с врага си от две войни.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Всеки си гледа интереса и в това няма нищо необичайно.

Comment

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4482273
              И ко праим сега?
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Алоооооо, активната и безпристрастна журналистика??????

Отразете визитата на ББ в Берлин както трябва.
                Били го приели топло

Какво договори там премиера на РБ?
                Меркел не отговори конкретно на НИЩО.

И защо го размахват този труп шенген, доходите ли ще ни вдигне, толкова колкото ни вдигна доходите безвизовия режим.

Магистралите са важни , за да може износа на богатите в ЕС да върви за близкия изток и Турция.
                Глад и мизерия ни очаква.
                За пореден път аз влизам в бой.
                Последният истински сега предстои.
                За такъв ден живей.
                За такъв ден умри.

Comment

• Ето ви ЕС - http://www.cross.bg/pravitelstvo-nov...#axzz3LypLSv9Q - "Нощта ражда из своята мрачна утроба вековната злоба на роба". И не само там е така.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

.....
                    Отразете визитата на ББ в Берлин както трябва.
                    Били го приели топло

Какво договори там премиера на РБ?
                    Меркел не отговори конкретно на НИЩО.

.........
                    Специално отношение или сношение...по избор.Изведнъж решиха да видят абе какво е това проблемче ЮП.А уж не беше приоритет на ЕС. http://www.moreto.net/novini.php?n=274154&c=04

А госпожа Могерини не е свикнала да и отказват.http://ria.ru/world/20141215/1038384...e=registration
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Когато спазваме правилата сме гъзолизци и подлоги на EC.
                      Когато водим преговори затова да излезем измежду чука и наковалнята пък, сме мухльовци а пък всеки сигнал за подкрепа от страна на ЕС, превръща ЕС във фурнаджийска лопата.

Очевидно и едното и другото носи неописуема радост на някои българи.

Вие, уважаеми путинофили, изобщо имате ли макар и бегла идея що дирите в таз България?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Когато спазваме правилата сме гъзолизци и подлоги на EC.
                        Когато водим преговори затова да излезем измежду чука и наковалнята пък, сме мухльовци а пък всеки сигнал за подкрепа от страна на ЕС, превръща ЕС във фурнаджийска лопата.

Вие, уважаеми путинофили, изобщо имате ли макар и бегла идея що дирите в таз България?
                        "Kогато спазваме правилата сме гъзолизци и подлоги на СССР.
                        Когато водим преговори затова да излезем измежду чука и наковалнята пък, сме мухльовци а пък всеки сигнал за подкрепа от страна коминтерна, превръща коминтерна във фурнаджийска лопата.
                        Вие, уважаеми западофили що дирите в таз България."

"Мъжки", надявам се разбираш колко си идентичен с онези идиоти, които навремето със същата страст ни прилепяха на всяка цена към съветската орбита.
                        Писнало ми е от глобалисти и интернационалисти.
                        Питал ли е някой българите, дали искат в ЕС, не!
                        Така че отиди пробутвай някъде в Брюксел еврооптимизма си.
                        За такъв ден живей.
                        За такъв ден умри.

Comment

"Kогато спазваме правилата сме гъзолизци и подлоги на СССР.
                          Когато водим преговори затова да излезем измежду чука и наковалнята пък, сме мухльовци а пък всеки сигнал за подкрепа от страна коминтерна, превръща коминтерна във фурнаджийска лопата.
                          Вие, уважаеми западофили що дирите в таз България."

"Мъжки", надявам се разбираш колко си идентичен с онези идиоти, които навремето със същата страст ни прилепяха на всяка цена към съветската орбита.
                          Писнало ми е от глобалисти и интернационалисти.
                          Питал ли е някой българите, дали искат в ЕС, не!
                          Така че отиди пробутвай някъде в Брюксел еврооптимизма си.
                          Някога иззеха от книжарниците книгата на Желев, заради хипотетичната подмяна на една дума с друга.

Вероятно ти си мислиш, че този похват приложен насляпо работи във всякакъв контекст.

Много елементарен начин на мислене.

През .У. ми е това, как ме определят хора с подобен на твоя умствен багаж.

Аз съм видял достатъчно много и от едното и от другото за да формирам мирогледа си.

И така съм разбрал няколко простички неща:

1 - Тоталното и непрекъснатото анатемосване на всичко не води до нищо добро.

2 - Глобализмът и сепаратизмът са действия на отчаяние, присъщи за овцете.

3 - Животът в обществото изисква това индивидът да се адаптира към него а не обратното.

4 - Когато корабът започне да потъва, първи бягат плъховете.

5 - Признак за рицарство не са няколко гръмки чужди фрази. Признак за рицарство е, когато пуснеш монета в шепата на старицата с мъртвия поглед.

6 - Признак за смелост е това да живееш достойно въпреки несгодите.

.........

Едва ли има смисъл да продължавам.

Вместо де сипеш ненавистта си спрямо хора като мен, се научи да ми бъдеш благодарен, защото аз заработвам пенсията на майка ти а ти си избягал, подобно на ония плъхове някъде на топло.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Някога иззеха от книжарниците книгата на Желев, заради хипотетичната подмяна на една дума с друга.

Вероятно ти си мислиш, че този похват приложен насляпо работи във всякакъв контекст.

Много елементарен начин на мислене.

През .У. ми е това, как ме определят хора с подобен на твоя умствен багаж.

Аз съм видял достатъчно много и от едното и от другото за да формирам мирогледа си.

И така съм разбрал няколко простички неща:

1 - Тоталното и непрекъснатото анатемосване на всичко не води до нищо добро.

2 - Глобализмът и сепаратизмът са действия на отчаяние, присъщи за овцете.

3 - Животът в обществото изисква това индивидът да се адаптира към него а не обратното.

4 - Когато корабът започне да потъва, първи бягат плъховете.

5 - Признак за рицарство не са няколко гръмки чужди фрази. Признак за рицарство е, когато пуснеш монета в шепата на старицата с мъртвия поглед.

6 - Признак за смелост е това да живееш достойно въпреки несгодите.

.........

Едва ли има смисъл да продължавам.

Вместо де сипеш ненавистта си спрямо хора като мен, се научи да ми бъдеш благодарен, защото аз заработвам пенсията на майка ти а ти си избягал, подобно на ония плъхове някъде на топло.
                            Ау колко си благороден.
                            1.Кой от защитниците на ЮП анатемосва всичко?
                            2.Глобализацията е част от развитието на всяка цивилизация. Сепаратизма май го разбираш като сепарация в завод за третиране на отпадъци.
                            3. Индивидите с общи ценности изграждат обществото, както са направили в западна Европа, а индивиди като теб искат да се адаптират към техните ценности, аз трябва ли да искам?
                            4. Корабът потъва заради некадърен екипаж.
                            5. Рицарството е далеч от моите разбирания за мъжество и достойнство.
                            6. Смелостта е субективно понятие, няма точно определение.

Надаявах се, че си средно интелигентен да разчетеш, че Rome е част от цялата комбинация на аватар, никнейм и подпис.
                            Няма как да бъда Максимус от Долно Уйно.
                            Заработваш само собствената си глупост.
                            Живея в БГ, останах защото реших, че ако замина ще затвърдя мнението, че тук остават само роми и гении като теб.
                            Предполагам, че си лягаш с директивите на ЕС.
                            За такъв ден живей.
                            За такъв ден умри.

Comment

Ау колко си благороден.
                              1.Кой от защитниците на ЮП анатемосва всичко?
                              2.Глобализацията е част от развитието на всяка цивилизация. Сепаратизма май го разбираш като сепарация в завод за третиране на отпадъци.
                              3. Индивидите с общи ценности изграждат обществото, както са направили в западна Европа, а индивиди като теб искат да се адаптират към техните ценности, аз трябва ли да искам?
                              4. Корабът потъва заради некадърен екипаж.
                              5. Рицарството е далеч от моите разбирания за мъжество и достойнство.
                              6. Смелостта е субективно понятие, няма точно определение.

Надаявах се, че си средно интелигентен да разчетеш, че Rome е част от цялата комбинация на аватар, никнейм и подпис.
                              Няма как да бъда Максимус от Долно Уйно.
                              Заработваш само собствената си глупост.
                              Живея в БГ, останах защото реших, че ако замина ще затвърдя мнението, че тук остават само роми и гении като теб.
                              Предполагам, че си лягаш с директивите на ЕС.
                              Значи освен дебил, си и лъжец.
                              Приятно пребиваване в игнора.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Значи освен дебил, си и лъжец.
                                Приятно пребиваване в игнора.
                                Ти губиш, можеше да научиш това онова.
                                За такъв ден живей.
                                За такъв ден умри.

Comment

Working...
                                X