Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как пияният руснак, мърляв неспособен на нищо цивилизовано, на светлинни години от нашето европейско семейство е готов да даде живота си за да спаси невъоръжен човек (представител на вражеския лагер , когото се готви да нападне тия дни.... скоро.... според НАТО) .....

http://front.bg/analizi/svjat/ruskij...ne-jurnalistyt
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Щом като толкова се прехласваш по Рашата, какво правиш още тук. Стягай си багажа и заминавай за Масква. Сега границите са отворени, никой няма да те застреля, нито ще преследва близките ти.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Вчера по случайност станах свидетел на шествието на Болен Лидеров по случай 3-ти март. Потеглиха от завоя да ул. "Раковски" - той на един камион с микрофон в ръка, кано началник на вселената и платената му агитка от 50 човека. Хората свиваха по малките улици за да не се засичат а полицаите бяха повече от митингуващите.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• И какво общо имаха двата коментара с написаното от мен ?!?!?!
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            И какво общо имаха двата коментара с написаното от мен ?!?!?!
            Ами това, че вчера един руски боксьор връчи на Болен медал за признателност - благодарство, така да се каже, че лиже гъза русской.

А не теб това ти предстои.............ако вече не се е случило.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

И какво общо имаха двата коментара с написаното от мен ?!?!?!
              На новоговор - хейт.

Няма прошка за неплащащите за "любов".
              Важно е да платиш на който трябва, останалите, кучета ги яли.
              Чакаме да се появи "Русия за България" с много "петролни" рубли и да видиш каква любов ще настане.

---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Ами това, че вчера един руски боксьор връчи на Болен медал за признателност - благодарство, така да се каже, че лиже гъза русской.

Американският по-сладък ли е?
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Специалистите по лизане сте вие... щом по голямо впечатление ти е направило връчването на медала от спасяването на човешки животи...

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

Американският по-сладък ли е?
                  Питай някой, който го лиже.
                  Аз съм просто един българин вкусил от "руския мед" и разбрал, че сега плащаме с лихвите заради 45 годишното руско владичество.

А вие, русофилчетата се прехласнахте в любовта си.

Един чак стигна дотам да иска руски ракети да падат у нас.....

Побъркахте ли се?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз съм просто един българин вкусил от "руския мед" и разбрал, че сега плащаме с лихвите заради 45 годишното руско владичество.

Побъркахте ли се?
                    А онеееези 45 години..... Ти си ги вкусил ма от 25 години вкусваш нещо ма не можеш да реазбереш какво ти се случва ..... щото е само на приказки ....

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=qlyxBm57R60

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                      Fiat Punto 1.9JTD

Comment

А онеееези 45 години..... Ти си ги вкусил ма от 25 години вкусваш нещо ма не можеш да реазбереш какво ти се случва ..... щото е само на приказки ....
                        Не е ненормално, когато човек допуска грешки.

Не е нормално, когато не се учи от тях.

Ма ти си прекалено млад за да знаеш, тъй че ти е простено.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Побъркахте ли се?
                          Ми нямам дружки в тези кръгове, пък и не смятам подобни контакти за хигиенични.
                          И не знам теб кой те е владял, но аз спомени руснаци да са ни владели нямам.
                          Точно от руснаците тук идваше литература, и художествена и научна, дето иначе щеше да видиш през крив макарон. И само това да беше.
                          Не бъркай уважение и признателност с нездравите чувства на помиярите към собствениците им. В същност имам пълно основание да обичам руснаците. Роден съм и живея в град, земята на който е богато полята с руска кръв и костите им все още са пръснати по полята. Нормален човек от този град не може да е русофоб. Може да не е русофил, но русофоб....
                          Горното не означава също, че мразя който и да било народ. Виж, политическите изяви на някои няма как равнодушно да подмина, още по-малко да похваля.

Пропуснах за ракетите. Когато наричаш упорито някого враг и му се ребчиш като селския глупак, с букети ли очакваш да те засипва?
                          На това му се казва "объркано мислене".
                          Last edited by myato; d.m.y г., 16:13.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Малко ли беше това, че след края на ВСВ, България попадна в соц. лагера заради амбициите на СССР?

Мен никой руснак не ме е владял, но икономиката ни и политиката ни се диктуваше от Кремъл. И тежко и горко на онзи, който не беше съгласен с това. Чехи, поляци и унгарци знаят това по-добре от нас.

Накараха ни насила да експроприираме селсккото си стопанство и заводите, вкараха ни в една измислена планова икономика, създаваше се поминък против всякакви икономически правила и закони. Достатъчно е да дам за пример Кремиковци и Ботевград. Привидно развивахме някаква индустрия в рамките на една херметична система - СИВ, без каквато и да било конкуренция и всички онези обективни предпоставки, които градят една конкурентноспособна индустрия, способна да изкара продукти на световния пазар.
                            Така след 45 години СССР се разрури, разтури се СИВ и ВД а ние останахме без пазари, без армия, без селско стопанство и с индустрия, чиито архаични продукти никой и никъде не търсеше.

Сега си берем гайлето от всичко това. Ще го берат и децата ни и техните деца.

Далеч нямаше да сме на този хал, ако след ВСВ не бяхме попаднали под братската руска прегръдка.

Иначе и аз уважавам паметта на всички незнайни руски войни, чиито кости гният у нас.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Излишно е.Тези хора са "закърмени", тоест с промити мозъци-докато не умрат родените в робство свобода няма да има.

И сега "лапат" и гълтат на големи хапки руска пропаганда...

Еле па Орм-чо...

Ф-22 отдавна воюват, ама той да "похвали" руският "самальот" който е на фаза "На дедо ми в тъшаците" и да "окаже" на всички колко са велики руснаците...

Няма такива безродници ...
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Учудвам се на това, как уж образовани хора не могат да съберат 2+2.
                                Как изпитват носталгия по трохите на социализма и същевременно, как не виждат, че днес никой решил да направи нещо от себе си не е останал на улицата.

Сега не е нужно татко ти да е партиен секретар, за да просперираш в живота. Но е нужно да имаш акъл и желание на постигнеш нещо.

А бедни има навсякъде, защото навсякъде има мързеливи и нехайни хора.

Разликата между нас и развитите страни е в това, че те могат да се грижат за мързеливите и нехайните а у нас не можем и поради това те трябва да се препитават от кофите.

Така е и със здравеопазването, образованието и с всяка друга социална сфера.

Накратко - тези, които наричахме "гнили капиталисти", съумяха да построят далеч по социално-справедливи общества. Нищо, че не афишираха това, както ние го правехме.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X