Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Ами преди две хилади години един китайски мъдрец е казал - всеки освободител след време се превръща в мразен завовевател.Така ще стане и със новия ни освободител, само че после няма да има какво да се краде.Човека е динственото животно което се спъва два пъти в един и същи камък а българина всеки път.
    Аз не помня, тези дето ти сега мразиш някога да са ни освобождавали.

За разлика от това, Русия/СССР ни е "освобождавала" 2 пъти.

И прав е бил китаецът, защото сега немалка част от нас добре помнят, как сме се опарили от това.

Но пък има хора, които още дават мило и драго за нея.

Та - прав си за това за камъка.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• За камъка имам пред вид че това е все някой освободител.Така и никой не се наведе да го махне от пътя.Сетих се че днес два пъти минах по един път и на отиване и връщане един кашон си беше на платното.Втория път спрях да го махна, за което бях надюдюкан.

Без думи - http://avtorski.pogled.info/article/...-da-badem-v-ES
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:11.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

За камъка имам пред вид че това е все някой освободител.Така и никой не се наведе да го махне от пътя.Сетих се че днес два пъти минах по един път и на отиване и връщане един кашон си беше на платното.Втория път спрях да го махна, за което бях надюдюкан.

Без думи - http://avtorski.pogled.info/article/...-da-badem-v-ES
        Надюдюкал те е някой селянин. Ти прави, каквото трябва, пък да става, каквото ще. Аз така знам.

Преди време, като спряха да работят светофарите на петте къошета а КАТ се бяха свряли в миши дупки, едно момче излезе и започна да регулира движението.
        Хората му ръкопляскаха а после властите го порицаха и май - наказаха, защото можело да причини големи бели.
        Можело е, сигурно. Но по-важното беше, че това беше един човек, който искаше с нещо да помогне на останалите........

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Отричането не реалноста е стара българска дупелизническа тактика .....
          Малко просташки ще ти отговоря ,за което се извинявам предварително:
          Та според мен и група съветски учени,реалността се покорява с познание,иначе си се разпростираш до границите на собственото си невежество. Колкото до Свободата,то тя е непозната за роба,за него реалността се разпростира само до роби и робовладелци ,като от време на време сменя позицията.
          П.С; поета го е формулирал по-елегантно
          ".....
          когато се сблъскаш с решетките на собствената Свобода
          ..."
          или ако имаш време погледни например тези линкове :
          http://www.librev.com/index.php/disc...790-2-v15-1790
          http://www.librev.com/index.php/2013...789-1-v15-1789
          иде реч за някои напъни да се опише ситуацията рационално и донякъде на база общодостъпния личен опит и разсъждения на някои хора,
          за съжаление моите виждания са малко по-различни ,но не смятам да ти ги натрапвам,поне за сега.
          Last edited by 546; d.m.y г., 20:54.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
            Малко просташки ще ти отговоря ,за което се извинявам предварително:
            Та според мен и група съветски учени,реалността се покорява с познание,иначе си се разпростираш до границите на собственото си невежество. Колкото до Свободата,то тя е непозната за роба,за него реалността се разпростира само до роби и робовладелци ,като от време на време сменя позицията.
            П.С; поета го е формулирал по-елегантно
            ".....
            когато се сблъскаш с решетките на собствената Свобода
            ..."
            или ако имаш време погледни например тези линкове :
            http://www.librev.com/index.php/disc...790-2-v15-1790
            http://www.librev.com/index.php/2013...789-1-v15-1789
            иде реч за някои напъни да се опише ситуацията рационално и донякъде на база общодостъпния личен опит и разсъждения на някои хора,
            за съжаление моите виждания са малко по-различни ,но не смятам да ти ги натрапвам,поне за сега.
            Човек, ние тука не сме тръгнали да налагаме мнения , всмисъл нито аз ще стана върл противник на Русия и Обамафил, нито пък Еко ще вземе двуцевката и ще тръгне да завзима Берлин и да ни връща суверинитета. Просто споделяме мнения , статии новини , понякога се бъзикаме. Демокрация все пак!
            Колкото до това че ЕС сме роби на САЩ, много добре разбираш че нямах в предвид че работим на плантацията а Изаура я малтретират. Мисли по мащабно. Например дай ми един пример за закон прокаран в ЕС от нас. Или айде не закон, кажи ми кога за последно сме правили нещо навъпреки САЩ и ЕС в наша полза ?!?!?
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Човек, ние тука не сме тръгнали да налагаме мнения , всмисъл нито аз ще стана върл противник на Русия и Обамафил, нито пък Еко ще вземе двуцевката и ще тръгне да завзима Берлин и да ни връща суверинитета. Просто споделяме мнения , статии новини , понякога се бъзикаме. Демокрация все пак!
              Колкото до това че ЕС сме роби на САЩ, много добре разбираш че нямах в предвид че работим на плантацията а Изаура я малтретират. Мисли по мащабно. Например дай ми един пример за закон прокаран в ЕС от нас. Или айде не закон, кажи ми кога за последно сме правили нещо навъпреки САЩ и ЕС в наша полза ?!?!?
              Че какво по - въпреки САЩ от самото създаване на ЕС?

Ти за какво си мислиш, че САЩ искат да изнесат НАТО на прага на Русия? За какво създадоха ИД и бежанската вълна?
              Именно за да противопоставят Русия на ЕС и за да поставят в сериозно затруднение ЕС с бежанската криза.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Споко,и аз се бъзикам,да ти кажа под секрет съм бая нелиберален гад.
                Всъщност ти горе долу надушваш гнилоча на същото място като мен,но липсата на информация за целите на САЩ и ЕС ни кара да се чувстваме в трета глуха.
                Проблема е дали вярваме ,че тези две образувания са под контрола на болшинството от хората с право на глас или нещо ни кара да се съмняваме в тази хипотеза-т.е. ,че демокрацията се експлоатира подобно на АЕЦ например.
                А иначе съм на мнение,че Скоча е по-добро от ирландското.
                колкото до въпроса:
                Пази Боже ние с нашите законотворци да пишем закони.
                Last edited by 546; d.m.y г., 21:47.

Comment

• Аз либерален лют бакшиш не съм виждал.

Comment

Аз либерален лют бакшиш не съм виждал.
                    ЗНачи ми било от професията,а аз се чудех що съм такова дръво.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Че какво по - въпреки САЩ от самото създаване на ЕС?
                      Пак се върна в детството си , говорим за днешния ден

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

Айде хуу аз ще ви кажем... Тая работа с транстихоокеанското изнасилване май ще се отложи, че иизтекла информация че с некви изкуствени работи искат да ни насилват...
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Пак се върна в детството си , говорим за днешния ден
                        Ами аз точно за днешния ден говоря.

Откога съм ви заналивал в тиквите, че ЕС и САЩ не са едно и също нещо.

Че САЩ много умело нанасят удар след удар с велурената ръкавица именно по ЕС.

Същото правят и спрямо Русия.

Накратко - прилагат най-старата тактика:

"Разделяй и владей"

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Че ква им е ползата на САЩ от общия пазар,друго си е отделни сергийки и на всяка едно и също.Пък и валутки шаренки,дето ,а са залитнали луекинко,а са опрели до зеленчукова инжекция,нисколихвенна и само тук таме с малки мелодрами.Истината е че и за парата важи "съединението прави силата" и когато почнеш да емитираш по-наедро ,ставаш и по-независим.

Comment

• Открийте приликата.

http://www.duma.bg/node/123063

Comment

• Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Според направено проучване в един известен университет в Англия, 33,33% от студентките били женени за преподаватели от университета.Впоследствие се оказало че в университета има 3 студентки и действително едната е женена за преподавател от учебното заведение.

http://bulgarski.pogled.info/news/73...-zabogatyavane

Comment

Working...
                                X