Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
    Малко материал за размисъл за русофилистиците:
    http://www.faktor.bg/bg/articles/ot-...a-v-makedoniya
    Браво!
    Авторът на статията, като един "истински Българин", открива топлата вода.
    Може обаче и да се поинтересуваш от последвалите действия на "съюзниците" ни. Към оня момент Българската войска е била в положение да "закрие" Балканския фронт. Сещаш ли се обаче, какво се случва при това положение със Западния фронт?
    Айде стига демагогски изстъпления. Нито Русия ни е виновна, нито "западняците" умират за нас. Като четеш. Чети всичко и до край.
    Вземете и се научете, че "дим без огън" няма.
    Както е казвал Гьобелс: "Истината и само истината, но никога цялата". Перфектна пропаганда.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
      Малко материал за размисъл за русофилистиците:
      http://www.faktor.bg/bg/articles/ot-...a-v-makedoniya
      Абе Иванов, знаеш ли какво следва след тази велика победа. Следва Войнишкото Въстание, причина за което е окаяното състояние на Българската Армия, без продоволствия без поддръжка и т.н. След това Войнишкото Въстание е потушено с помощта на Немската Войска, която никога не била присъствала в България. Ама тогава царят бил един велик българин, казвали му Фердинанд и Третия Райх му симпатизирал.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 07:42.

Comment

• https://ria.ru/syria/20170510/1494003731.html

Ами ако са 160 ?!?!?
        Last edited by Orm; d.m.y г., 02:38.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Ами ако са били 1600?!?!
          После се чуди що се смеят на изцепките им. Помисли къде е иронията. Дали самият инцидент провокира смехът, или вдъхновението, предизвикано от непобедимото руско оръжие.
          Ония два случая, които толкова те възмутиха нямат нищо общо. Едно е да си удариш главата в камък, друго е някой да те уцели с камък.
          Едно е да се възмущаваш от външната политика на САЩ, друго е да обясняваш как Русия си взела Крим, щото може, пък той и без това си бил Руски, а и го взела демократично, за да не го вземат демократично САЩ.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Ами ако са били 1600?!?!
            После се чуди що се смеят на изцепките им. Помисли къде е иронията. Дали самият инцидент провокира смехът, или вдъхновението, предизвикано от непобедимото руско оръжие.
            Ония два случая, които толкова те възмутиха нямат нищо общо. Едно е да си удариш главата в камък, друго е някой да те уцели с камък.
            Едно е да се възмущаваш от външната политика на САЩ, друго е да обясняваш как Русия си взела Крим, щото може, пък той и без това си бил Руски, а и го взела демократично, за да не го вземат демократично САЩ.
            Я пак кажи къде си прочел че руснаците са се ударили а пък американците са ги ударили ?????
            Не ти ли омръзна с твоите небивалици???
            Както казах и преди , щом не е руски кораб не е смешно....
            P.S Русия не е взела нищо , народа на Крим е решил така Съвсем спокойно можеш да почнеш да се възмущаваш от външната политика на Русия , която е приела резултатите от референдума.
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Я пак кажи къде си прочел че руснаците са се ударили а пък американците са ги ударили ?????
              Не ти ли омръзна с твоите небивалици???
              Както казах и преди , щом не е руски кораб не е смешно....
              P.S Русия не е взела нищо , народа на Крим е решил така Съвсем спокойно можеш да почнеш да се възмущаваш от външната политика на Русия , която е приела резултатите от референдума.
              Омръзна ми бе. Ама какво от това, след като на теб не ти е омръзнало?
              Разузнавателен кораб се блъсна в гемия - виц. Нищо друго.
              Даааа, народът на Крим е решил така, така реши и народът на Виетнам, навремето. Така реши и народът на Сирия.... Народът все така решава....
              Обяснявай ми колко е всесилно руското оръжие, и чакай да не се смея после.
              Няма да се получи! Винаги ще се смея, когато на площадът не могат да подкарат танкът, обаче ми обясняват как ми демонстрират извличане от бойното поле(което също създаде проблеми). Ако бяха казали че се е скапала новата машина изненадващо, нито щях да се смея, нито да се учудя. На всички може да се случи...
              Смея се когато др Путин отиде да "открива" нов модел на Лада, пък тя не пали. Абсолютно съм сигурен че във всяка фирма, произвеждаща автомобили е имало случай на отказ. Ама я опитай да се сетиш - кога и къде, нов модел на кола се "представя" на най високо държавно ниво. Подозирам че се сещеш защо са и въпросите - "оня" строй ли искаш да връщаш. Обаче като го задам - отговаряш не. Като питам - какво толкова се прехласвате по Русия, ми се отговаря нещо от сорта на - само Русия спира наглите западняци да ни унищожат. Тъжната истина е че ако днес, западът реши да унищожи Русия, ще му отнеме4 24 часа. Русия е умряла, трябва само това да се обяви публично. Митака ми се възмущава че му предлагали заплата околу 500лв, в Русия, колегите му бачкат за околу 300. Това в Русия, не в Уганда!
              И това при народ пълен с гении, толкова че на можеш да ги ринеш с лопата, щото няма да ти стигне живота. И с фадрома да ги ринеш, пак няма да ти стигне.
              Руснаците обаче казват че на тях им трябва Путин. Добре, щом казват, кой съм аз да споря с тях!? Като ги питам обаче какво точно направи за вас, мрънкат....
              Взе печелившите фирми от едни, за да ги даде на други.
              Харчи пари за "борба със зависимоста от западът", като купува допотопна технология от него, а после плаща да му я произведът "на изток". Доктрината за "външният враг" работи, не се съмнявам, сам съм изпитал силата и, но винаги идва момент в който се спъва.
              Оф, наистина ми омръзна!

Comment

Омръзна ми бе. Ама какво от това, след като на теб не ти е омръзнало?
                Разузнавателен кораб се блъсна в гемия - виц. Нищо друго.
                Даааа, народът на Крим е решил така, така реши и народът на Виетнам, навремето. Така реши и народът на Сирия.... Народът все така решава....
                Обяснявай ми колко е всесилно руското оръжие, и чакай да не се смея после.
                Няма да се получи! Винаги ще се смея, когато на площадът не могат да подкарат танкът, обаче ми обясняват как ми демонстрират извличане от бойното поле(което също създаде проблеми). Ако бяха казали че се е скапала новата машина изненадващо, нито щях да се смея, нито да се учудя. На всички може да се случи...
                Смея се когато др Путин отиде да "открива" нов модел на Лада, пък тя не пали. Абсолютно съм сигурен че във всяка фирма, произвеждаща автомобили е имало случай на отказ. Ама я опитай да се сетиш - кога и къде, нов модел на кола се "представя" на най високо държавно ниво. Подозирам че се сещеш защо са и въпросите - "оня" строй ли искаш да връщаш. Обаче като го задам - отговаряш не. Като питам - какво толкова се прехласвате по Русия, ми се отговаря нещо от сорта на - само Русия спира наглите западняци да ни унищожат. Тъжната истина е че ако днес, западът реши да унищожи Русия, ще му отнеме4 24 часа. Русия е умряла, трябва само това да се обяви публично. Митака ми се възмущава че му предлагали заплата околу 500лв, в Русия, колегите му бачкат за околу 300. Това в Русия, не в Уганда!
                И това при народ пълен с гении, толкова че на можеш да ги ринеш с лопата, щото няма да ти стигне живота. И с фадрома да ги ринеш, пак няма да ти стигне.
                Руснаците обаче казват че на тях им трябва Путин. Добре, щом казват, кой съм аз да споря с тях!? Като ги питам обаче какво точно направи за вас, мрънкат....
                Взе печелившите фирми от едни, за да ги даде на други.
                Харчи пари за "борба със зависимоста от западът", като купува допотопна технология от него, а после плаща да му я произведът "на изток". Доктрината за "външният враг" работи, не се съмнявам, сам съм изпитал силата и, но винаги идва момент в който се спъва.
                Оф, наистина ми омръзна!
                Е спри да пишеш глупости като ти е омръзнало, всеки един пример който даде е полуистина прочетена от твоя милост от нашите с извинения "медии". И аз мога да ти пусна хиляди клипове с излагащи се велики американски войници и техника, и какво доказва това?

Comment

Е спри да пишеш глупости като ти е омръзнало, всеки един пример който даде е полуистина прочетена от твоя милост от нашите с извинения "медии". И аз мога да ти пусна хиляди клипове с излагащи се велики американски войници и техника, и какво доказва това?
                  Ами военщината нищо не доказва. Тя само ни тежи на врата. Де да имаше начин да я няма.

Накратко - много свалихме нивото на аргументацията си. Почти до яслите.

Ако ще ми доказваш нещо, започни с нещо от сорта на Церн, Касини, Вояджър,ITER, LIGO, VIRGO, квантови компютри, методи за борба с рака и диабета...........

И за да не си напъваш излишно шишарката, се опитай да си отговориш на далеч по-лесния въпрос:

Защо светът познава личности като Джон Атанасов или Джордж Гамов и не познава нито един Джон Смитович.

Last edited by ecotronic; d.m.y г., 23:47.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Ами военщината нищо не доказва. Тя само ни тежи на врата. Де да имаше начин да я няма.

Накратко - много свалихме нивото на аргументацията си. Почти до яслите.

Ако ще ми доказваш нещо, започни с нещо от сорта на Церн, Касини, Вояджър,ITER, LIGO, VIRGO, квантови компютри, методи за борба с рака и диабета...........

И за да не си напъваш излишно шишарката, се опитай да си отговориш на далеч по-лесния въпрос:

Защо светът познава личности като Джон Атанасов или Джордж Гамов и не познава нито един Джон Смитович.

Sorry, ма най-мощният квантов компютър е у Китай. В Русия има не един, а няколко ускорителя, с по-малки размери, но не и по-малка мощност. Ползват ги и нашите учени, безплатно, щото няма кой да им плати на завалиите, но руснаците не са глупаци, да губят компетентни сътрудници. Космически апарати да искаш и от Русия и от Китай, че и от Индия. Ракът го борят по-успешно тези, горните та и "дребна" Куба. Диабетът си е тук и за сега няма някакви особени постижения в боренето му.

Светът познавал Джон Атанасов викаш? Я помисли пак.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Кое е полуистина? Това че "инвестираха" в разработката на " нвзависим" процесор ли. Тоя за чиято "разработка" бяха похарчени милиони и с хиляда зора намериха няйой да го произведе(щото е безумие). Или е полуистина че всъщност това си е няколко допотопни лицензни ядра в един корпус.
                      Полуистина е че доходите на електротехниците вън от Москва са даже по ниски от тия на колегите им в провинциален град в България? Кое е полуистина?
                      Ако мислиш че "прехласвяането" по руското въоръжение ме кара да се смея е полуистина, то си в грешка. Аксолютна истина е. Подчертавам - не самото въоръжение или въоръжени сили - величаенето им.
                      Хайде поразрови се в раздела, и намери пост, в който някой е тръгнал да обяснява колко велико е нато, без това да е отговор на нещу безумно, като линкът и коментарът от постът ти(оня по горе). В какво трябваше да ни убеди тоя ти пост? Че неминуемо Руснаците ще ни изтрепят ли? Щото нали сме част от вражеският съюз, значи сме застрашени. Или какво? Ако са били 160 руснака - край с мюсулманите и различните? Какво трябваше да ни внуши? Нещо в което липсва абсолютно всякаква логига, го прасваш и искаш разбиране. Също като с ония снимки на Шарапова и Серина. Под които пише - тя взима допинг, тая не. После ми обясняваш че сме прилагали двоен стандарт. Няма да ми повярваш, но стщо толкова смешно ми беше, като свалиха стелт с "базука". И като ме обвиняваш че съм чел нещо в нашите медии, дали можеш да намериш мой пост, в който ей така, от нищото съм дал линк към "новина", която да докаже възгледите ми? Идея нямам защо си решил че руските медии са по надежден источник от нашите, но те уверявам че ако нещо не съм го въдял аз, го приемам за истина само ако двама(поне) с противоположни интереси го твърдят. Естествено се позовавам и на логиката си, понякога(моята, разбира се).

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Sorry, ма най-мощният квантов компютър е у Китай. В Русия има не един, а няколко ускорителя, с по-малки размери, но не и по-малка мощност. Ползват ги и нашите учени, безплатно, щото няма кой да им плати на завалиите, но руснаците не са глупаци, да губят компетентни сътрудници. Космически апарати да искаш и от Русия и от Китай, че и от Индия. Ракът го борят по-успешно тези, горните та и "дребна" Куба. Диабетът си е тук и за сега няма някакви особени постижения в боренето му.

Най мощмият квантов комп верно е в Китай, остава само да работи по дълго от необходимото време за една операция. Тия ускорители в Русия ги има, или ще ги има в бъдеще(неизвестно)? Като си говорим за частици, си говорим за маса, и там размерът май има значение. А това за българските учени, да не излезе наобратно накрая?
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:44.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

Аз (и още доста) не знаeм да има вече построен квантов компютър а ти вече знаеш, къде е и най-мощният

Очевидно си много напред с мат'ряла

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе, колкото и да се обяснявате, фактът е че 16 руски войника, обърнали в бягство 300 брадатковки обучавани и въоръжавани от западните партньори.

Comment

Аз (и още доста) не знаeм да има вече построен квантов компютър а ти вече знаеш, къде е и най-мощният

Очевидно си много напред с мат'ряла
                            Изостанал си доста. По нашите медии го съобщиха. Направили и прототип даже, или макет. Все тая. Важното е че ще работи, вероярно(или не).

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Абе, колкото и да се обяснявате, фактът е че 16 руски войника, обърнали в бягство 300 брадатковки обучавани и въоръжавани от западните партньори.
                            Верно ли бе!? Факт!? Ти там ли беше? Видя ли го, помириса ли го, или просто го сънува. Да не излезе накрая като случая с фрегатите и гемиите, или като оня с мерцедеса и москвича на Пешо. Да допуснем за миг че е факт. Е - и!? Какво трябва да ни говори това? Какво трябва да ни говорят и ония снимки на Шарапова и Уилямс? Хубаво е да взимаш допинг ли? Какво!? Какво "роди" бедното ти въображение, та ги изтипоса тук преди? Ако ти е по лесно - обясни снимката на мечка с водка, на фона на установки за изстрелване на балистични ракети, когато става въпрос за икономика.
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:15.

Comment

Изостанал си доста. По нашите медии го съобщиха. Направили и прототип даже, или макет. Все тая. Важното е че ще работи, вероярно(или не).
                              Ъ-хъ. Нашите медии още не са чували за D-wave. Още по-малко за спекулациите им.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Уффф, тука как се изложи.....
                                И следващия път говори за себе си не за света

---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

Верно ли бе!? Факт!? Ти там ли беше? Видя ли го, помириса ли го, или просто го сънува. Да не излезе накрая като случая с фрегатите и гемиите, или като оня с мерцедеса и москвича на Пешо. Да допуснем за миг че е факт. Е - и!? Какво трябва да ни говори това? Какво трябва да ни говорят и ония снимки на Шарапова и Уилямс? Хубаво е да взимаш допинг ли? Какво!? Какво "роди" бедното ти въображение, та ги изтипоса тук преди? Ако ти е по лесно - обясни снимката на мечка с водка, на фона на установки за изстрелване на балистични ракети, когато става въпрос за икономика.
                                А ти сигурно си ловял цаца наблизо когато руския (полски) военен кораб се ударил челно с говедата....

---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Обясняваха тука колко е зле руското въоръжение, аз им дадох пример как същото това оръжие позволява на 16
                                души да удържат натиска на 300. Не съм виновен че колегата реши че мечтая да ни нападнат руснаци и да ни изтрепят....
                                Иначе съгласен, тази енергия и мозъци биха могли да се използват за други , по важни цели от уничтожаването на живота на планета Земя...

Comment

Working...
                                X