Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Айде още от този месец,ако някой знае и за други може да отворим отделна военноморска тема
    https://ria.ru/world/20170511/1494121596.html
    https://www.thelocal.it/20170511/ita...-rare-accident
    Last edited by 546; d.m.y г., 05:27.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      Айде още от този месец,ако някой знае и за други може да отворим отделна военноморска тема
      https://ria.ru/world/20170511/1494121596.html
      Това накрая ще се окаже някъв морски ритуал
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Изостанал си доста. По нашите медии го съобщиха. Направили и прототип даже, или макет. Все тая. Важното е че ще работи, вероярно(или не).

Верно ли бе!? Факт!? Ти там ли беше? Видя ли го, помириса ли го, или просто го сънува. Да не излезе накрая като случая с фрегатите и гемиите, или като оня с мерцедеса и москвича на Пешо. Да допуснем за миг че е факт. Е - и!? Какво трябва да ни говори това? Какво трябва да ни говорят и ония снимки на Шарапова и Уилямс? Хубаво е да взимаш допинг ли? Какво!? Какво "роди" бедното ти въображение, та ги изтипоса тук преди? Ако ти е по лесно - обясни снимката на мечка с водка, на фона на установки за изстрелване на балистични ракети, когато става въпрос за икономика.
        Факт е разбира се. Даже войниците официално са получили държавни награди.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

А ти сигурно си ловял цаца наблизо когато руския (полски) военен кораб се ударил челно с говедата....
          Цаца се лови с мрежи, не с въдица, а аз съм въдичар.
          Първо - не сеъм бил там, но пък съм присъствал на подобни случки навремето, верно не съм сигурен дали не беше украинец командира на кораба от Черноморският флот. Обаче е сигурно че точно руски параход опита да излезе на жп линия, пак в "онова време" вярно.
          Второ - нито съм пускал инфо за случката, нито съм се ровил да търся злепоставящи Русия факти, или такива величаещи НАТО. Опитах да ти обясня защо се получава такава реакция, от тия които не мислят като теб.

Павлинчо, не съм се съмнявал че нещо подобно се е случило. Съмнявам се че въпросните 300 брадатковци са били въоръжени от западните партнери. Къде мога да прочета нещо в тая връзка?
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Цаца се лови с мрежи, не с въдица, а аз съм въдичар.
            Първо - не сеъм бил там, но пък съм присъствал на подобни случки навремето, верно не съм сигурен дали не беше украинец командира на кораба от Черноморският флот. Обаче е сигурно че точно руски параход опита да излезе на жп линия, пак в "онова време" вярно.
            Второ - нито съм пускал инфо за случката, нито съм се ровил да търся злепоставящи Русия факти, или такива величаещи НАТО. Опитах да ти обясня защо се получава такава реакция, от тия които не мислят като теб.

Павлинчо, не съм се съмнявал че нещо подобно се е случило. Съмнявам се че въпросните 300 брадатковци са били въоръжени от западните партнери. Къде мога да прочета нещо в тая връзка?
            Всякакви случки се случват.....

https://m.youtube.com/watch?v=4WxU65CrIgM
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ето това е смешно.... или тъжно

http://warnet.ws/news/razdevalka_yuv...ogo_zenita_998

Comment

• Наистина ли не разбра какво ти казвам?
                Това че всякакви случки се случват е абсолютно вярно.
                Случва се например, някой да постне снимка на съблекалня, и да очаква светът да онемее, неясно от кое. Вероятно от стойноста на строителството, щото добре исглеждащи на снимка(а и на живо) згради, дал бог. Тоя филм със снимките нали го гледахме вече? Като решиш дали е смешно или тъжно това от последният линк, обяви го, за да коментираме. На мен ми е все тая, в смисъл - не ме касае.

Comment

Наистина ли не разбра какво ти казвам?
                  Това че всякакви случки се случват е абсолютно вярно.
                  Случва се например, някой да постне снимка на съблекалня, и да очаква светът да онемее, неясно от кое. Вероятно от стойноста на строителството, щото добре исглеждащи на снимка(а и на живо) згради, дал бог. Тоя филм със снимките нали го гледахме вече? Като решиш дали е смешно или тъжно това от последният линк, обяви го, за да коментираме. На мен ми е все тая, в смисъл - не ме касае.

Ахаха.... ти май си опозиция във всичко, постнах съблекалнята на Юве за 180 милиона и тази на Зенит за 1млрд, Май изобщо не гледаш за какво става дума, само и само да възразиш.

Comment

Ахаха.... ти май си опозиция във всичко, постнах съблекалнята на Юве за 180 милиона и тази на Зенит за 1млрд, Май изобщо не гледаш за какво става дума, само и само да възразиш.
                    Не схванах идеята просто. Не забравяй че мислим различно. Обясни накратко моля.

Comment

Не схванах идеята просто. Не забравяй че мислим различно. Обясни накратко моля.
                      Ами това един от основните проблеми на Русия - нагледен пример. Зенит е на Газпром. 10 години го строиха този стадион като цената му се получи 1млрд долара и като го сравниш със стадион за
                      180 млн. Става ясно колко са цоцали от Газпром само с този строеж....
                      Което наистина е смешно, за разлика от случая с кораба
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 19:53.

Comment

Ами това един от основните проблеми на Русия - нагледен пример. Зенит е на Газпром. 10 години го строиха този стадион като цената му се получи 1млрд долара и като го сравниш със стадион за
                        180 млн. Става ясно колко са цоцали от Газпром само с този строеж....
                        Което наистина е смешно, за разлика от случая с кораба
                        Да сравняваш два строежа, и цените им въз основа на снимки от съблекалните им, ми се вижда доооста странно.
                        Аз поне не мога да правя такива сравнения. Само един подвижен покрив примерно, доста вдига цената, доколкото съм чувал. Въобще - сравненията със снимки ми са непонятни. Понеже съм на тенис вълна и тъкмо ще гледам финалът в Мадрид, можеш ли да дадеш обяснение на онова сравнение м/у Шарапова и Серина? Зная че не ти ги изтипоса, но ако можеш да го обясниш = ще съм благодарен.

Comment

Да сравняваш два строежа, и цените им въз основа на снимки от съблекалните им, ми се вижда доооста странно.
                          Аз поне не мога да правя такива сравнения. Само един подвижен покрив примерно, доста вдига цената, доколкото съм чувал. Въобще - сравненията със снимки ми са непонятни. Понеже съм на тенис вълна и тъкмо ще гледам финалът в Мадрид, можеш ли да дадеш обяснение на онова сравнение м/у Шарапова и Серина? Зная че не ти ги изтипоса, но ако можеш да го обясниш = ще съм благодарен.
                          Ами хората се чудеха на конските мускули на "чистата" Серина и я сравняваха с Шарапова, какво да ти обяснявам повече? После излязоха и двете страници от препарати, които ги взима Серина, само че със специалното разрешение на ВАДА. Лекарите казваха че трябва да е на смъртно легло за да взима толкова препарати.... Общо взето това пък е основния проблем на запада, двойните стандарти...

Comment

• За никого не е тайна че професионалните спортисти се "подкрепят" здраво. Двоен стандарт според мен би било, ако на Серина са разрешили препарат, за който наказаха Маша. Тая си е манекенка, и до Кузнецова да я наредиш, пак ще се получи същата картинка. Все така не проумявам.
                            Инак предпочитам да не виждам Серина на корта, не за това как изглежда, а заради мъжкият тенис който играе.

Comment

• Да, ние всички знаем че запада няма кусури, как беше - света вода....

Comment

Да, ние всички знаем че запада няма кусури, как беше - света вода....
                                Има, много, но много по малко от тия на изток.

Comment

Working...
                                X