Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И това какво трябва да промени.Май някои други са омагьосани от западната пропагандна машина.Достатъчно е да падне някоя панда от клона и Путин е виновен.Въпросът е какво ни донесе запада - http://pik.bg/скандално-ядем-боклуци...ews667920.html А стига са пъни, никой вече не ви вярва.
    Attached Files
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:45.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• "Правителството обяви, че, с оглед на политическата си позиция,
      ще промени емблемата си с нова: презерватив.
      Презервативът ограничава производството, унищожава
      следващото поколение и Ви дава усещане за сигурност,
      докато всъщност Ви прекарват. "

Comment

• Отива Путин при врачка, и тя му казала:
        - Остава ти само още едно лято като президент, после няма да те преизберат.
        - Ами, значи вече няма да има лято! - отговорил сухо той.

Дневникът на обикновения руснак:
        - Днес станах както обикновено, сипах си двеста грама водка за закуска и пуснах телевизора да видя Путин. Вместо него обаче даваха Алла Пугачова. "Тоже неплохо", помислих си аз, допих водката, намигнах на портрета на Сталин на стената, облякох се и тръгнах за работа. Във входа срещнах съседа Серьога. "Крым наш!" - поздравих го аз. "Воистина наш!" - отговори той и извади една бутилка водка да полеем събитието. На улицата беше минус 50 градуса и ладата запали едва от втория опит. Подкарах я внимателно между дупките и мечките. Особено досадни бяха последните – като видят кола, тичат да си изпросят нещо за ядене. Уж кметът все обещава да направи нещо с бездомните мечки, но нищо не се случва и те все така си обикалят около кофите за боклук. После минах покрай една от най-голямите дупки, където на дъното лежи предишната ми кола. Впрочем, вероятно и двадесетина други. Местните власти чакат да паднат още пет-шест и като се напълни, после да асфалтират отгоре. Малко по-нататък ме чакаше полицейски патрул. По навик посегнах към калашника, но видях в ръцете на единия лека картечница и се отказах. Полицаите ми взеха десет долара, но почерпиха по една водка с кисели краставички, а служебната им мечка ми изтанцува ламбада. Разделихме се като приятели. На работа бригадирът беше купил пет бутилки водка и кило сельодка. Изпихме всичко, като пяхме песни за войната и за победата. После съм заспал. Привечер се събудих и тръгнах за в къщи. На улицата беше минус 70 градуса и дори мечките бяха с шапки и шалове. Помислих си, че е време да сложа зимните гуми. Вечерта най-после дадоха Путин по телевизията и аз отворих една бутилка водка по този случай. Стана ми малко студено, та слязох до мазето да подсиля малко ядреният реактор. Навремето го свих от военния завод, в който работех и сега не давам пари за отопление. Вярно, на няколко години трябва да му се сменя урана, но иначе си работи. Посвирих малко на балалайка, а после си легнах. Малко преди да заспя си напомних, че вече цял месец не съм ходил в мавзолея на Ленин…
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• https://youtu.be/cAbunRuOQfo
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Автопаркът кърти

Щеше да е добре да има и някой Сааб, ма дори в Русия няма пълно щастие.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Щеше да е добре да има и някой Сааб, ма дори в Русия няма пълно щастие.
              Дори да звучи невероятно - руснаците имат вкус към красивото. Какъв такъв Сааб!?
              Я си представи че Путин скучайно го види....
              Ше си отиде цяла една империя, ей така.... за нищо.

Comment

• Не знам за Путин ма вас явно честичко саабите ви правят смешни по пътищата, та сте се озлобили

Мене пък ме кефи оператора..... Той си снима раритетната техника....
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://www.webcafe.bg/lifecafe/zhivo...+kafyavi+kravi

Comment

Не знам за Путин ма вас явно честичко саабите ви правят смешни по пътищата, та сте се озлобили
                    Не трябва да имам някакви кой знае колко особени причини да да преценя, дали нещо е грозно. Или красиво.

Ма щом така ти отърва, тъй да бъде

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Дори да звучи невероятно - руснаците имат вкус към красивото. Какъв такъв Сааб!?
                    Я си представи че Путин скучайно го види....
                    Ше си отиде цяла една империя, ей така.... за нищо.
                    Всъщност на въпросния клип най-вероятно има и накой Сааб макар и извън кадър.
                    Мечките щяха ли тъй панически да се катерят по дървото, ако нямаше ?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Не знам за Путин ма вас явно честичко саабите ви правят смешни по пътищата, та сте се озлобили

Мене пък ме кефи оператора..... Той си снима раритетната техника....
                      Мене всички ме правят смешен по пътищата. Ако щеш вярвай, но и трабанти ме изпреварват даже. И толкова много съм се озлобил от тоя факт, че чак не го забелязвам.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Мене всички ме правят смешен по пътищата. Ако щеш вярвай, но и трабанти ме изпреварват даже. И толкова много съм се озлобил от тоя факт, че чак не го забелязвам.
                        Ти да не си с колело?

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Не трябва да имам някакви кой знае колко особени причини да да преценя, дали нещо е грозно. Или красиво.

Ма щом така ти отърва, тъй да бъде

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Всъщност на въпросния клип най-вероятно има и накой Сааб макар и извън кадър.
                        Мечките щяха ли тъй панически да се катерят по дървото, ако нямаше ?
                        Хахаха, това за мечката беше добро. Или е тоя вариант дето ти казваш, или е подгонила собственика на сааб-а

Comment

• Русия - мечтата на истинския мъж.

https://www.youtube.com/watch?v=wWEsMKDcNz8

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти да не си с колело?
                            Не, просто мисля че правилата са за всички и трябва да се спазват.

Comment

• Ако карам с 60 ме дюдюкат, ако карам с над 60 закъде бързаш, ако карам в дясната лента на платното не ми дават да се престроя в ляво - бил съм без предимство ша чакаш!Ако съм в лявата лента и искам да се престроя в дясно съм тарикат.Дюдюкат ме и ако откажа да мина на жълто клонящо към червено....

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Ако карам с 60 ме дюдюкат, ако карам с над 60 закъде бързаш, ако карам в дясната лента на платното не ми дават да се престроя в ляво - бил съм без предимство ша чакаш!Ако съм в лявата лента и искам да се престроя в дясно съм тарикат.Дюдюкат ме и ако откажа да мина на жълто клонящо към червено....
                                Е,и!? Има правила които си ги пише черно на бяло. Спазвам си ги. Изпреварват ме, бързат, слаломират, газ - спирачка и...... на следващият светофар пак са точно пред мен(понякога и зад мен). Втрещен съм, че шоферите на градският транспорт ми благодарят с аварийни, като "ги пропусна". Някой ахаааа да ми влязат в багажника, с надеждата че ще ускоея - не, намалям, така и трябва, след като тоя отзад не мисли, аз трябва да го правя и заради него. Дюдюкат някой, псуват.......
                                Е,и!? Винаги карам с два до пет км под ограничението, който иска ме изпреварва, не преча, но и не се влияя от "бързаци". Точка!
                                Не ме сърбят раменете, няма да ми никнат крилца, но и не мисля че съм идиот, да спазвам правилата когато малцина го правят.Имам си "собствено виждане".

Comment

Working...
                                X