Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ааа, не може така, всеки индивид има право на изява.Как иначе ще те забележат ако не креташ с 30 в лявата лента и настояваш за десен завой току на светофара....или излизаш от неква пресечка на булеварда и хоп в лявата лента току под носа на някой който поставяш в трудната дилема мантинелата или бмв-то което те застига отдясно...и си се влачим на втора щот сме изчислили че така ще фаним светофара на зелено и нема абим феродо и съединител.Нищо не моиш му кажеш, нарушаваш му правата.А те са над правилника.Обаче в Европътъ не правим така щот отнекъде изниква полицай и ти вземат евра.Даже още награницата ти изтръгват антирадара пишат ти 200 евра и ако искаш влизай ако искаш недей.
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:57.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Ааа, не може така, всеки индивид има право на изява.
      Може, може. Всеки индивид има право да се изявява в рамките на правилата. Който иска ги нарушава и има нечестно предимство, но това е риск, който всеки сам решава дали ще приеме. При правилно функционираща съдебна система, тия които го правят са малко.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Във вечния спор между Ванката и Митака, ще си позволя да се присламча от страната на Ванката. Не за друго, но просто защото и аз мисля, че правилата са за спазване.

Въпреки, че има едно голямо НО - и то е да се кара безопасно. А в селото, в което карам аз, понякога е най-безопасно да се движиш с колоната.

И в тази връзка ако разрешите да питам - на вас кога ви остава време да следите скоростомера в тая лудница?
        alfa romeo sprint 1984

Comment

• Ма то и аз съм в съгласие с Ванката по въпроса за правилата.Интересното е че в няколко пъти бях в София и ме беше по лесно да карам, дадеш ли мигач ти правят място.Явно са разбрали че така е по лесно и по-бързо.Софианци миже би имат друго мнение, но Варна е отвратителна откъм шофери.

Comment

Ма то и аз съм в съгласие с Ванката по въпроса за правилата.Интересното е че в няколко пъти бях в София и ме беше по лесно да карам, дадеш ли мигач ти правят място.Явно са разбрали че така е по лесно и по-бързо.Софианци миже би имат друго мнение, но Варна е отвратителна откъм шофери.
            Във Варна не преобладавам често и нямам спомени дали дюдюкат, но за София не си само ти с това впечатление.

Има разбира се и келеменца, но добрата новина е, че като цяло шофоьорите стават все по-етични и мисля, че делът на тези, които спазват правилата расте.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Варна е отвратителна откъм шофери.

Оптимист! Ела в Пловдив.

Последните три лета не пропускам възможност да разгледам Варна и градът си е много хубав!

Шофьорите са си нормални. Не мога да кажа същото за Филипополис, за съжаление. Тук е по-зле отколкото при вас.

П.С.

Подкрепям ecotronic
              alfa romeo sprint 1984

Comment

• Честно казано в Пловдив не съм бил от последната екскурзия в гимназията.Там наоколо обрисах почти всичко даже в Гоце Делчев беше последната спирка на бившата белисима.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  като цяло шофоьорите стават все по-етични и мисля, че делът на тези, които спазват правилата расте.
                  Това е хубаво. Само дето София не е в България. Точно така - не е. Столицата е в Европа, останалата част от държавата е в.... и аз не заная, може би....Анадола. Зимата бях склонен да се съглася с такова заключение. Рядкост е да видиш как двама спорят, кой да мине през тясната пролука в снегът и единият да настоява - ти мини пръв, а другият - не ти, тук е по широко. По безопасно ще е. Зимата обаче свърши. Никой, ама абсолютно никой, не може да ме убеди, че е нормално да не включиш мигач когато мислиш(или не мислиш, но "така ти е дошло") да се престрояваш. Няма да повярвам и че е нормално да затвориш частен паркинг, щото няма къде да спреш, а си и за "само пет минути". И то при полужение че на паркингът има три места. Но видиш ли, ако спреш там, може да те "затворят" собствениците.

Comment

• То кат гледам сапунката на жена ми в Анадола са по културни....

Comment

• Ей....само светци тука
                      И аз гледам да карам по правилата по възможност. Като казвам по възможност имам предвид.... Карам си днеска съвсем спокойно, по правилата, излизам от кръговото на 4-ти километър за Дружба, и точно на тясното където чакат идващите от локалното на Окръжна болница.... едни бибиткания, фарове отзад отдясно, чак се стреснах. Нормален човек не може да си помисли че точно там, някой ще реши да те изпреварва и то отдясно..... Как да е, изпревари ме един чисто нов ситроен С5 с пловдивски номера нареди се пред мен, скочи на спирачките.... и газ към Пловдив.... Е тука ми падна пердето, глупакът си мислеше че няма как да го настигна (с тая грозна кола).... Та имаше лек слалом на цариградско и притискане на глупака към мантинелите, мислех да го спра и да го вадя от колата за един образувателен разговор с елементи на ръкоприкладство, ма като видях какъв льольо беше кацнал зад волана се отказах... Един класически зубър на 20-22 със стърчащи зъби, очилца и тежащ 40 кила с мокри гащи..... Помахах му елегантно със средния пръст за довиждане, ама ония беше пребледнял и не гледаше към мен. Има ги такива дето смятат че ако не те гледат и не виждат че ги псуваш - не се брои.... Та, има случаи в които нарушавам... ама сте прави, в София са все по-малко тези случаи....
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

То кат гледам сапунката на жена ми в Анадола са по културни....
                        Ммм, дали!? Първо - сапунката визира европейската част, второ - то ако гледаш тв то - ние сме вързали, та цъфнали(или обратното(май, юни,юли)). Друго си е да имаш собствен поглед. И трето, но не по важност - скоро и в европейска Турция ще е като в провинциялна България. Освен ако военните там, не спазят традицията.

Comment

• Ванка, тоя трабант ли те изпревари - http://www.moreto.net/novini.php?n=353746

Comment

Ванка, тоя трабант ли те изпревари - http://www.moreto.net/novini.php?n=353746
                            Може и тоя да е бил. От къде да зная. Като си карам според правилата, ме изпреварват всякакви. Няма да се очудя и каруца да ме изпревари. Все ми е тая, кой, кога и как. За мен е важно да ми е чиста съвеста. Щото имам. Може да е антагонизъм, но ми е останала и властва.
                            На Аксаковският баир обаче, рядко ме изпреварват.

п.п. Малко ми е съвестно, дето се заяждам с дизайнът на Сааб, ама малко. Все пак - не аз съм сътворил тая грозотия. И слава Богу, инак сигурно щях да се гръмна, с воден пистолет, пълен с......водка.
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:22.

Comment

• Че на аксаковския баир не спазваш ли правилата.

Comment

Че на аксаковския баир не спазваш ли правилата.
                                Стриктно. Обаче веднага след табелката за край на населено място, натискам педалът за газта, на 5-та, на първият завой вече отнемам, щот съм с 90 и така до края на баирът. Някой се "натискат" и им виждам задниците. По вечето осдтават отзад. Има и такива, дето на вторият завой ми секът пътя, щото не могат да го вземат. Не ги блъскам странично, намалявамм, но често и те остават отзад.
                                Не се "бъзикайте" с боксер на баир, при остри завои! Това трябва да го пише на първа страница на наръчникът на градският рацер.

Comment

Working...
                                X