Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Путин не ми е враг. Защо умозаключи подобно нещо?

Аз нямам врагове. На вас - путофилите са ви необходими такива, за да обясните с тях мизерното си битие.

Това, че по света се случват нелегитимни неща, не е основание, у нас публични личности да квалифицират подобни неща, като легитимни.

Очевидно казаното от Волгин ти допада, щом се пънеш да го защитаваш.

Пази Боже от подобни сънародници!
    Ми не аз написах: "Защо Путин?

Ами защото врагът на моя враг е мой приятел."
    Никого не оправдавам, а се дразня от двойния аршин, с който се мерят събитията.
    А за "битието" ми, не се притеснявай. То далеч не е "мизерно". Това обаче не е причина да бъда социално дебелокож.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

А за "битието" ми, не се притеснявай. То далеч не е "мизерно". Това обаче не е причина да бъда социално дебелокож.
      Какви събития, какви аршини, какви 5 лева, бе???

Един журналист заявява публично, че палежът е легитимен акт.

А вие се скъсвате да го овъртате по килифарски.

Какво толкова сложно има за разбиране???

Утре някой друг лумпен ще каже, че побоищата над лекари също са легитимен акт.

Пак ли така усърдно ще го овърташ?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Какви събития, какви аршини, какви 5 лева, бе???

Един журналист заявява публично, че палежът е легитимен акт.

А вие се скъсвате да го овъртате по килифарски.

Какво толкова сложно има за разбиране???

Утре някой друг лумпен ще каже, че побоищата над лекари също са легитимен акт.

Пак ли така усърдно ще го овърташ?
        Е, те от това се дразня. Кога "палят" правилните е "легитимно" и всичкото "демократично журналист се опитва да ме убеждава в това. Когато обаче "неправилните" палят и един журналист е казал, че щом едни могат да го правят "легитимно", значи и другите могат, орева орталъка.
        За мен и двата случая са престъпление и не правя разлика.
        Пък за побоищата над лекари, не виждам и там някой да се е трогнал. Точно обратното. От всякаде чувам: "Бийте ги, мамка им." Е, хубаво. Накрая ще ви "лекуват" бръснарите, врачки и баячки. Пука ми. На мен, който ми посегне, мамка му ще разплача. Другите пък ще си хванат шапката и те така.
        Както виждаш, скоро либерастията ще ни изяде главите на всички. "Малцинствените" вече дерзаят.

Comment

Е, те от това се дразня. Кога "палят" правилните е "легитимно" и всичкото "демократично журналист се опитва да ме убеждава в това. Когато обаче "неправилните" палят и един журналист е казал, че щом едни могат да го правят "легитимно", значи и другите могат, орева орталъка.
          За мен и двата случая са престъпление и не правя разлика.
          Пък за побоищата над лекари, не виждам и там някой да се е трогнал. Точно обратното. От всякаде чувам: "Бийте ги, мамка им." Е, хубаво. Накрая ще ви "лекуват" бръснарите, врачки и баячки. Пука ми. На мен, който ми посегне, мамка му ще разплача. Другите пък ще си хванат шапката и те така.
          Както виждаш, скоро либерастията ще ни изяде главите на всички. "Малцинствените" вече дерзаят.
          Щом претендираш затова, че си социално тънкокож, следва да осъждаш противозаконните прояви, винаги и без значение, кой ги върши.

Противното е това, което ти самият наричаш - мерене с двоен аршин.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

След като си толкова социално чувствителен, сигурно ще можеш да ми припониш - къде в нашата социална социалистическа държава, имаше ескалатор за инвалидни колички. Щото в либерастките държави ги имаше, нищо че бяха "социално дебелокожи". В либерастките държави пенсионните фондове осигуряваха на бабите пенсионерки възможност да летуват в други държави, пък тоя на социалната ни държава ...... не зная, може и да ми кажеш - къде се намира. И......какви са тия "малцинствени"? Тия не са ли социална прослойка? Не беше ли социалната ни социалистическа държава тая, която ги отгледа в гета? Социалната ти чувствителност проявява избирателна пропускливист майче.
            Що пак намесвам миналото!? Ами защото историята би трябвало да ни учи. Да явно няма, но......
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Хахаха, това ми хареса - http://www.pan.bg/view_article-6-394...vetoven-p.html
              Да бе наистина защо у нас има 5 бази на НАТО, в Турция една, а в Гърция - нула. Я, жокер -" На военния полигон ще се изгради Център за логистична поддръжка, който ще е временен. В района ще се разположат химически тоалетни, контейнери за чиста и отпадна вода и за събиране на битови отпадъци. След напускането на чуждестранните военнослужещи, българските им колеги ще имат грижата да почистят полигон “Николово”, става ясно още от отговора на вицепремиера." - http://epicenter.bg/article/6000-chu...iya/131474/2/0 По голямо унижение за българския войник здраве му кажи, сякаш няма фирми които да се заемат с това.
              После защо нямало желаещи да постъпят в армията - http://www.pan.bg/view_article-49-39...a-vojnici.html

"Как се приема военен бюджет"
              "Денят, часът и мястото, където ще се проведе заседанието са строго засекретени. Потайно в уреченото време пристигат членовете на комисията. В трепетно очакване пият кафе и пушат. От съображения за сигурност тези от опасната партия не са уведомени. Не са дошли още и тези от братската партия - празнуват байряма. Нищо, ще почакаме да се повеселят. Без тях заседанието не може да започне. Големият брат (оня отвъд океана) ще ни издърпа ушите. А обръчът от фирми ще затегне кесията.
              Блиндираната и звукоизолирана врата се отвори. А такааа... Кой им каза пак на тези... Пак са разбрали къде ще се заседава. Шефът на спецотряда за охрана клепа с очета през открехнатата врата и обяснява мимически: "Членове на комисията са, няма как да ги спра...".
              Очите на Председателя бълват червено. "Абе, членове на комисията са, обаче бива ли пък за всяко заседание да знаят, да идват, че и да се месят. Дур бе джанъм! Тъкмо се научихме да стоим наведени и хайде сега - някакви приказки за национална гордост и чест. Ами че това е вредно нещо! Я тихо там!".
              Тези от братската партия дойдоха. Почерпиха с баклава и заседанието започна.
              - Абе, къде е министърът? - изгърмя гласът на най-дейния член, полковник от резерва.
              - Информацията е строго поверителна и външни лица не се допускат! - смъмри го Председателят.
              Думата взе член от опозицията, бивш манекен и ТV звезда:
              - Господа, пред вас са папките с проекта за военен бюджет. Слава на Америка! Слава на НАТО!
              - Да живее великата и непобедима американска армия! Да живее Големият брат! - в хор отговориха мнозинството.
              - Господа, тук е наша земя и разглеждаме бюджета на нашата армия! Ние служим на нашия народ, а не на американците! - протестираха от опасната партия.
              - Фашисти! - изсъска член от управляващите, счетоводител-пенсионер.
              - Не! Те са крайно леви екстремисти! - озъбиха се от опозицията.
              Наложи се тридесетминутно отклонение от темата, за да се изясни каква е опасната партия - крайно леви или крайно десни. Накрая спорещите се измориха, запалиха по цигара, да се успокоят. Явно това ще е вечният въпрос - каква точно е опасната партия. Впериха погледи в папките.
              Полковникът от резерва подскочи, избърса си очилата, разтърка си очите и пак заразлиства папките:
              - Чи квой туй? Едно време, кат' бях командир на полк, един старшина на рота разполагаше с повече пари!
              Останалите го разглеждаха учудено.
              - Бюджетът е оскъден, защото скоро тук ще има американски бази. Те ще ни пазят! От тях ще се леят потоци долари към нашия народ! Ще потекат реки от инвестиции към нашата икономика! Ние ще станем... започна патетично да рецитира някой, но бързо се сконфузи. Тук всички бяха наясно с условията за базите.
              - Господа, да започваме! Какво е положението с авиацията?
              - Ами... старите самолети продадохме за скрап, за нови - пари няма. Но бюджетът позволява летците да се преквалифицират като таксиметрови шофьори. Всеки от тях ще мине през еднодневен курс. Управниците щедро обезщетяват своите воини!
              - А с какво ще купят такситата?
              - Ще ипотекират жилищата си. Не слушате ли рекламите по радиото, не гледате ли телевизия?
              - Така, добре... Флотът?
              - Ами... старите кораби продадохме за скрап, за нови - пари няма. Съюзниците обаче обещаха един рециклиран кораб, вярно 50-60-годишен, но е хубав. Моряците, които освободихме са доволни. Тръгнаха да плават на чужди кораби, под чужд флаг. Обикалят света, вземат добри пари.
              - Да, управниците са щедри към своите воини!
              - Какво е положението със сухопътните войски?
              - Ами... танкът е долу-горе добре, но гориво за следващата година няма да има. Много поскъпна. Но за сметка на това с парите от бюджета ще купим две джипки на старо и резервни гуми, втора употреба.
              - Отлично! А войниците?
              - Пускаме ги често в отпуск, така че парите за храна ще стигнат.
              - Идеално.
              Полковникът от резерва пак подскочи и избоботи с мощния си глас:
              - Абе, господа, кво'й туй нещо? На времето, като бях командир на полк, за един ден изстрелвахме снаряди и патрони за пет такива бюджета! С кво ще гърми войската?
              - Снаряди, патрони? Стига глупости - обади се бившият ТV водещ.
              - Такааа... А сега - последната, най-секретна част. Нашите момчета, бранещи стратегическите американски..., извинете, нашите интереси в далечни страни. За тях са предвидени ХХL милиарда годишно.
              - Нали ги изтегляме - опонираха опасните.
              - Ами, Големият брат е забравил. Така че остават от здравеопазването да ни дадат парите за онкоболните. Нашите стратегически интереси в далечни страни са несравнимо по-важни от лекарства за болните! Който иска да се лекува, да си купува!
              - Защо грешни пари отиват за чужди интереси, за чужда кауза? - попитаха опасните.
              - Как чужда кауза? Как, как? Та това е наша, родна кауза! Фашисти!
              - Фашист е Големият брат! - отговориха опасните.
              - Големият брат не е фашист! Той е само подпалвач на войни. Но това са демократични войни, благородни войни. Войни в името на американските икономичес..., пардон, в името на демокрацията!
              Бог знае откъде пък точно сега ми дойде в ума текстът на стара песен: "Велик е нашият войник..." Беше! Но, ние сме длъжни пак да го направим велик. На всяка цена."
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Хахаха, това ми хареса - http://www.pan.bg/view_article-6-394...vetoven-p.html
                Да бе наистина защо у нас има 5 бази на НАТО, в Турция една, а в Гърция - нула. Я, жокер -" На военния полигон ще се изгради Център за логистична поддръжка, който ще е временен.
                Я, наистина имаш нужда от жокери. Всяка военна база в натовска държава е натовска база. Отново си противоречиш - временен полигон наричаш база. Самият ти. Вземи се "подреди" малко поне.

Comment

• На ротационен принцип....САЩ няма да инвестират 60млн долара току така.Приказки за наивници
                  Да го кажем сащиянски бази.В Турция една и Германия вече се изнесе от там, САЩ разкараха атомните бомби като разхвърлиха из Европа, в Гърция нито една.

Comment

На ротационен принцип....САЩ няма да инвестират 60млн долара току така.Приказки за наивници
                    Да го кажем сащиянски бази.В Турция една и Германия вече се изнесе от там, САЩ разкараха атомните бомби като разхвърлиха из Европа, в Гърция нито една.
                    Ако си разбрал какво написа - разясни ми моля. Като за хора които не ги "тресе путинофилията". Написа че в Гърция няма натовски бази, все още ли го твърдиш?
                    Изказът ти ми е доста труден за "асимилиране", но ако правилно съм разбрал - имаш предвид американски бази. Сега ако те питам - къде у нас има американска база, пак ще почнеш да "четеш м/у редовете" и да "гледаш м/у кадрите". Та се чудя, да те питам ли, да не го ли правя.....
                    И твоята не е лесна......

Comment

• Добре бе Иване, щом у нас няма американски бази а само такива за съвместно ползване спрете да пищите че в Донбас има руски войски.

https://bivol.bg/wlusbasing.html
                      Особено ми хареса това - "Споразумението се придружава и с неписана клауза за стандартни отговори в медиите (talking points) от американска и българска страна, като синхронното медийно говорене трябва да допринесе за обръщане на общественото мнение по най-чувствителните въпроси."

Comment

Щом претендираш затова, че си социално тънкокож, следва да осъждаш противозаконните прояви, винаги и без значение, кой ги върши.

Противното е това, което ти самият наричаш - мерене с двоен аршин.
                        Явно имаш нужда от очен преглед. Прочети цитата, който си копирал в поста си. Конкретно петото изречение.

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        След като си толкова социално чувствителен, сигурно ще можеш да ми припониш - къде в нашата социална социалистическа държава, имаше ескалатор за инвалидни колички. Щото в либерастките държави ги имаше, нищо че бяха "социално дебелокожи". В либерастките държави пенсионните фондове осигуряваха на бабите пенсионерки възможност да летуват в други държави, пък тоя на социалната ни държава ...... не зная, може и да ми кажеш - къде се намира. И......какви са тия "малцинствени"? Тия не са ли социална прослойка? Не беше ли социалната ни социалистическа държава тая, която ги отгледа в гета? Социалната ти чувствителност проявява избирателна пропускливист майче.
                        Що пак намесвам миналото!? Ами защото историята би трябвало да ни учи. Да явно няма, но......
                        Пак бъркаш "социална" със "социалистическа". Това, което преписваш на "социалистическата", всъщност е реалността в днешната "социална" държава.
                        А "майче" е умалително обръщение към майка.

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Ако си разбрал какво написа - разясни ми моля. Като за хора които не ги "тресе путинофилията". Написа че в Гърция няма натовски бази, все още ли го твърдиш?
                        Изказът ти ми е доста труден за "асимилиране", но ако правилно съм разбрал - имаш предвид американски бази. Сега ако те питам - къде у нас има американска база, пак ще почнеш да "четеш м/у редовете" и да "гледаш м/у кадрите". Та се чудя, да те питам ли, да не го ли правя.....
                        И твоята не е лесна......
                        По договор, в България има точно бази на САЩ, а не на НАТО. Конкретно 5 броя.
                        Колкото до "тресенето". Вас ви "тресе" путинофобия. За мен Путин е лидер на достойна държава и световна сила. Това предполага уважение, също кокто и към Тръмп, когото маскарят либерастите. В същност маскарят САЩ с изцепките си.

Comment

Добре бе Иване, щом у нас няма американски бази а само такива за съвместно ползване спрете да пищите че в Донбас има руски войски.

Нерде Ямбол, нерде Стамбол!
                          Ако нейде из дебрите нетски(например тук) напиша че си фашист, и ти дам линк към това си писание, това ще го приемеш ли за довод?
                          Има ли американски бази у нас? Не питам дали някой дето го тресе параноята, или нещо от сорта, е съчинявал нещо по темата. Питам - има ли американски бази у нас. Твърдеше че в Гърция няма натовски бази, е, има или няма? А в Турция, базата една ли е?

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

Пак бъркаш "социална" със "социалистическа". Това, което преписваш на "социалистическата", всъщност е реалността в днешната "социална" държава.
                          А "майче" е умалително обръщение към майка.
                          Нищо не бъркам. Ако нямаш какво да отговориш по същество, просто не отговаряй.
                          Според кой договор в България има 5 американски бази и кои са те?

Comment

• Спри да се правиш на ударен.Говоря за бази на САЩ.

Какво за нета, Асандж да не е на почивка в Русия.Целия нет лъже щот така му изнася на Иван.Я вземи едно огледало и продължи диалога.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Нищо не бъркам. Ако нямаш какво да отговориш по същество, просто не отговаряй.
                              Според кой договор в България има 5 американски бази и кои са те?
                              1. Ново село
                              2. Безмер
                              3. Граф Игнатиево
                              4. Айтос
                              5. Сарафово, като тук наистина е малко спорно.

Приказките за наивници за "съвместно ползване" си ги разказвайте помежду си.

Comment

Спри да се правиш на ударен.Говоря за бази на САЩ.

Какво за нета, Асандж да не е на почивка в Русия.Целия нет лъже щот така му изнася на Иван.Я вземи едно огледало и продължи диалога.
                                Изобщо не се вълнувам кой е в Русия. Интересува ме къде са тия американски бази у нас. Свободните съчинения не ме впечатляват, липсва им ниво.

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                1. Ново село
                                2. Безмер
                                3. Граф Игнатиево
                                4. Айтос
                                5. Сарафово, като тук наистина е малко спорно.

Приказките за наивници за "съвместно ползване" си ги разказвайте помежду си.
                                Сложи поне един емотикон, инак някой може да помисли че си сериозен.
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:09.

Comment

Working...
                                X