Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз викам си пийме спокойно алкохолния микс.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Пийм си го, кат съберем на едно място всиките мигранти и им дадем по една брадва и пуснем брадчедите срещу тях ще се опрай положениет.

Тия тъпегьози не виждат ли, че Русия и Сащ им намаляват популацията.Ограда и на месо.

Comment

• Защо плащат 2000-3000хиляди на трафиканти . Има си КПП,представят документите,обявяват целта на посещението,ако са от държава за чиито граждани даваме статут на закрила , взимат им отпечатъци и да заповядат.Доказват,че имат средства,ако нямат получават помощи наравно с малцинсвата, верно, че бюджета има записана цифра и тя не е голяма,но това е положението. Всичко друго е безотговорно и популистко отношение към проблема. Станахме по ларж от германците.
        И децата задължитено на училище,иначе няма помощи!
        Last edited by 546; d.m.y г., 00:08.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Ами освен да се готвиме да посрещаме братския афганистански народ..... Щом баба Меркел го казва няма къде да ходим
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Баба ти Меркел пътник.Освен да чака да се развеят Американски или Руски знамена пак над Бундестага. Но това си е техен проблем. Бойко да почне да спазва правилата или пак ще фърля оставки.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Защо плащат 2000-3000хиляди на трафиканти . Има си КПП,представят документите,обявяват целта на посещението,ако са от държава за чиито граждани даваме статут на закрила , взимат им отпечатъци и да заповядат.Доказват,че имат средства,ако нямат получават помощи наравно с малцинсвата, верно, че бюджета има записана цифра и тя не е голяма,но това е положението. Всичко друго е безотговорно и популистко отношение към проблема. Станахме по ларж от германците.
              И децата задължитено на училище,иначе няма помощи!
              Е то българите са на път да станат малцинство, начи мога се надявам на помощи.

Comment

• Митак, нали ти казах,за военната служба. Ела на среща и ще ти подаря 5кила от микса,та да мислим с еднакво темпо.
                Виждал ли си кви убави костюми е измислял БОС, като е получел държавна поръчка .
                И друго си мисля,Бойко да не е нещо болен.И да сяда по-далече от немскоговорящи,че който се е хванал на тяхното хоро не е прокопсал.Това,че са техници не значи, че са свестни. Концлагери щял да прай,и то за пари....абе ....не станахме част от ОАЕ,са щяхме да сме ехххееееййй.
                Last edited by 546; d.m.y г., 01:26.

Comment

Туй кога беше сещаш ли се, говорим за сега не за преди новата ера.
                  Споко бе! Не сме толкова дърти

Понеже се съмнявам да си получавал 1000 лв заплата, когато си бил на 25, както и аз не съм, както и никой млад човек през соц - а, затова използвам това, което сам казваш, за да покажа за пореден път, че днес младите хора имат много повече възможности от нас някога.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Според теб около 200 лв. заплата и работа по12-16ч. е нормално.
                    Там пишеше нещо различно. 500 е два пъти по вече от 200, 900 е 4.5 пъти по голямо от 200. Работа по 11-15 ч е нормална за тоя бранш, не зная точните часове, но кодекса урежда нещата с подробности. На краят на месеца се гледат работбите часове, като за извънреден труд се предвиждат и компенсации. Няма как да е инак, поръчките почти винаги са обемисти а санкциите за неустойка са кошмарни. Заплатите вероятно могат да бъдат и малко по високи, но малко защото конкурент и в тоя бранш е Китай.
                    Другият фактор е пазарът на труда, тая фирма ако има филиал в София, заплатите ще са други.
                    До някъде съм съгласен с разсъжденията на Митака по въпроса, но до някъде. Хората са различни, животът им е различен, системата от компромиси които трябва да правят е различна.
                    Тук е момента да те информирам, че вариянта - ама аз не искам да бачкам за по малко от 800лв, по времето на комунизЪма, не съществуваше.
                    Тогава беше - няма не искам, една бира ши пийш, 'ма ши пийш.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Бе не знам....гледам само Албания е след нас....може и да ми е остаряла информацията.
                    Е, то си има логика, има фактор който определя коя от страните, къде се подрежда икономически след СИВ. Мислех че е очевидно...
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 12:55.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Там пише че средната е около 500лв. Така че ако най-ниската е 200лв. а най-високата е 900лв. Средно се получава 550лв.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Там пише че средната е около 500лв. Така че ако най-ниската е 200лв. а най-високата е 900лв. Средно се получава 550лв.
                        За последен път те предупреждавам - не изпростявай.

Comment

• Какво да изпростявам, те хората са си го казали.

Comment

• Добре бе малоумнико, в Бьлгария минималната заплата е 340лв, най високата за която съм чувал е 14000, в задачата се пита - колко е средната заплата в България!?
                            п.п. Сметна ли го? Сега раздели на две и съпостави със средната заплата в Германия, Франция и.......
                            Бреййййй! Че ние сме много добре бе!
                            Междувременно(докато Павлинчо сметне средната заплата), чакам за идеи относно справедливата масова приватизация. Колегата с кеша е прав, проблемите са два, няма сухо и в дългосрочен план еднократното раздаване на финикийски знаци, нищо не променя.
                            Хайде давайте идеи - какво, вместо РМД.
                            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:24.

Comment

• Туй с масовата приватизация е голяма тъпня, предприятието се дава на фирма която ще го разработи.Обявява се за продажба прави се конкурс и се избира тази която ще произвежда и ще плаща данъци.

Comment

Туй с масовата приватизация е голяма тъпня, предприятието се дава на фирма която ще го разработи.Обявява се за продажба прави се конкурс и се избира тази която ще произвежда и ще плаща данъци.
                                Първо - къде е момента на справедливост, за която ляво ориентираните така апелират? Ще кажеш - плащат цената, плащат данъци на държавата, държавата раздава стотинките под различни форми. Е, добре, обаче....не това е идеята, идеята е да се намали ролята на държавата, щото където е общото, там е корупцията и кражбата. Освен това маса от фирмите бяха с дългове, та цената се свеждаше до левче. И от там следва второто - как да сме сигурни че фирмата ще произвежда? Да в договорите имаше клаузи, обаче ........ офшорка и.....
                                адиос. Примери не липсват мисля.
                                Трето - от къде кандидати? Сериозните фирми, които биха дошли, по лесно биха купили празна земя. Щото фабриките ни, в по вечето случаи не ставаха за модернизация. Имам предвид че всичко трябваше да се изхвърли, да се съборят зградите и да се строи наново.
                                Мисля помниш как изглеждаше ВАМО, е намери си снимка на нормална фабрика за мотори от онова време, и ще ти стане ясно какво имам предвид. Ако си влизал в цехчето на Роувър, може и да си добил представа.

Comment

Working...
                                X