Ми то кандитати имаше, ма някой имаше интерес да се съсипе всичко.А ти вярвай на каквото искаш - http://automedia.investor.bg/read/970.html.Дали са събаряли и/или строили, са привлекли правилните фирми а не некви холдинзи, РМД та и прочие.Обясни ми ползата от празното място на завода.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
За кое имаше кандидати? И кои?
Нищо не разбрах, линкът сочи към automedia.investor.bg. Ако имаш предвид накоя статия, отвори я, копирай съдържанието на адресното поле и така го плясни.
Ако като подозирам, ще ми даваш примери с чужди държави, не си губи времето. Направо пиши какъв е примера и да умуваме, възможно ли е било да се копира опитът и тук, или не.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Да забравих, ние сме уникални.Поради това нас никой май не ни копира.След като всичко е било тип топ защо над 2млн българи заминаха.Туй трябва да е линка да го ева - http://automedia.investor.bg/read/970.htmlПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДобре бе малоумнико, в Бьлгария минималната заплата е 340лв, най високата за която съм чувал е 14000, в задачата се пита - колко е средната заплата в България!?
п.п. Сметна ли го? Сега раздели на две и съпостави със средната заплата в Германия, Франция и.......
Бреййййй! Че ние сме много добре бе!
Междувременно(докато Павлинчо сметне средната заплата), чакам за идеи относно справедливата масова приватизация. Колегата с кеша е прав, проблемите са два, няма сухо и в дългосрочен план еднократното раздаване на финикийски знаци, нищо не променя.
Хайде давайте идеи - какво, вместо РМД.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАбе умник, след като средната заплата е 500лв. значи че реалната работническа заплата е малко над минимума. Ама с такива умници като теб няма смисъл да се спори.
оди у русия бе шлякатарник.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
през кура сте ми........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАбе умник, след като средната заплата е 500лв. значи че реалната работническа заплата е малко над минимума. Ама с такива умници като теб няма смисъл да се спори.
Та идиотче, това е извадка от цитата -
В Наталия който работи- получава и по 900лв чисто, отделно са данъци, осигуровки,застраховки.
Средната работна заплата е 500 лв Чисто.
От което всеки, ама всеки който, е с нормално умствено развитие, си прави извод че става въпрос за работнически заплати. Отдавна няма фирми чиято администрация надхвърля работниците по брой. А като вземем предвид ония 200лв, дето си ги изсмука от пръстите, се вижда ясно, че съвсем умишлено клеветиш една българска фабрика, само за да докажеш една недоказуема теза. Ще припомня, че тая фирма я обяви за разграбена и унищожена.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:58.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи то кандитати имаше, ма някой имаше интерес да се съсипе всичко..Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеСлед като се правиш на идиот, няма как да не се отнасям с теб като с такъв.
В Наталия който работи- получава и по 900лв чисто, отделно са данъци, осигуровки,застраховки.
От което всеки, ама всеки който, е с нормално умствено развитие, си прави извод че става въпрос за работнически заплати. Отдавна няма фирми чиято администрация надхвърля работниците по брой. А като вземем предвид ония 200лв, дето си ги изсмука от пръстите, се вижда ясно, че съвсем умишлено клеветиш една българска фабрика, само за да докажеш една недоказуема теза. Ще припомня, че тая фирма я обяви за разграбена и унищожена.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИма...топлофикацияАрфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеИнтересно ми е кой смяташ че е имал интерес?????Междудругото се видя че интереса им успя.
https://alterinformation.wordpress.com
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:21 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеВерно ли бе!? Значи, комунизма е още жив! Това обяснява доооста неща.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеСлед като се правиш на идиот, няма как да не се отнасям с теб като с такъв.
От което всеки, ама всеки който, е с нормално умствено развитие, си прави извод че става въпрос за работнически заплати. Отдавна няма фирми чиято администрация надхвърля работниците по брой. А като вземем предвид ония 200лв, дето си ги изсмука от пръстите, се вижда ясно, че съвсем умишлено клеветиш една българска фабрика, само за да докажеш една недоказуема теза. Ще припомня, че тая фирма я обяви за разграбена и унищожена.Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:40.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТъп но упорит.
Не съм бил на инспекция там, не е и необходимо. Още щом стана ясно че фирмата си е жива и здрава, трябваше да смениш темата.
Ха,ха - цитатът е през две страници, дал съм и линк към оригинала, коментирахме го вече....Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:53.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment