Аз викам си пийме спокойно алкохолния микс.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Защо плащат 2000-3000хиляди на трафиканти . Има си КПП,представят документите,обявяват целта на посещението,ако са от държава за чиито граждани даваме статут на закрила , взимат им отпечатъци и да заповядат.Доказват,че имат средства,ако нямат получават помощи наравно с малцинсвата, верно, че бюджета има записана цифра и тя не е голяма,но това е положението. Всичко друго е безотговорно и популистко отношение към проблема. Станахме по ларж от германците.
И децата задължитено на училище,иначе няма помощи!Last edited by 546; d.m.y г., 00:08.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЧестито, България вече официално е гореща точка. - http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMa...C0?idMat=97878
https://slivensega.wordpress.com/201...рници-к/
https://slivensega.wordpress.com/201...и-центъ/
http://www.focus-news.net/news/2015/...zhantsite.htmlОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеЗащо плащат 2000-3000хиляди на трафиканти . Има си КПП,представят документите,обявяват целта на посещението,ако са от държава за чиито граждани даваме статут на закрила , взимат им отпечатъци и да заповядат.Доказват,че имат средства,ако нямат получават помощи наравно с малцинсвата, верно, че бюджета има записана цифра и тя не е голяма,но това е положението. Всичко друго е безотговорно и популистко отношение към проблема. Станахме по ларж от германците.
И децата задължитено на училище,иначе няма помощи!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Митак, нали ти казах,за военната служба. Ела на среща и ще ти подаря 5кила от микса,та да мислим с еднакво темпо.
Виждал ли си кви убави костюми е измислял БОС, като е получел държавна поръчка .
И друго си мисля,Бойко да не е нещо болен.И да сяда по-далече от немскоговорящи,че който се е хванал на тяхното хоро не е прокопсал.Това,че са техници не значи, че са свестни. Концлагери щял да прай,и то за пари....абе ....не станахме част от ОАЕ,са щяхме да сме ехххееееййй.Last edited by 546; d.m.y г., 01:26.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТуй кога беше сещаш ли се, говорим за сега не за преди новата ера.
Понеже се съмнявам да си получавал 1000 лв заплата, когато си бил на 25, както и аз не съм, както и никой млад човек през соц - а, затова използвам това, което сам казваш, за да покажа за пореден път, че днес младите хора имат много повече възможности от нас някога.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеСпоред теб около 200 лв. заплата и работа по12-16ч. е нормално.
Другият фактор е пазарът на труда, тая фирма ако има филиал в София, заплатите ще са други.
До някъде съм съгласен с разсъжденията на Митака по въпроса, но до някъде. Хората са различни, животът им е различен, системата от компромиси които трябва да правят е различна.
Тук е момента да те информирам, че вариянта - ама аз не искам да бачкам за по малко от 800лв, по времето на комунизЪма, не съществуваше.
Тогава беше - няма не искам, една бира ши пийш, 'ма ши пийш.
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБе не знам....гледам само Албания е след нас....може и да ми е остаряла информацията.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 12:55.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТам пише че средната е около 500лв. Така че ако най-ниската е 200лв. а най-високата е 900лв. Средно се получава 550лв.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Добре бе малоумнико, в Бьлгария минималната заплата е 340лв, най високата за която съм чувал е 14000, в задачата се пита - колко е средната заплата в България!?
п.п. Сметна ли го? Сега раздели на две и съпостави със средната заплата в Германия, Франция и.......
Бреййййй! Че ние сме много добре бе!
Междувременно(докато Павлинчо сметне средната заплата), чакам за идеи относно справедливата масова приватизация. Колегата с кеша е прав, проблемите са два, няма сухо и в дългосрочен план еднократното раздаване на финикийски знаци, нищо не променя.
Хайде давайте идеи - какво, вместо РМД.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:24.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Туй с масовата приватизация е голяма тъпня, предприятието се дава на фирма която ще го разработи.Обявява се за продажба прави се конкурс и се избира тази която ще произвежда и ще плаща данъци.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТуй с масовата приватизация е голяма тъпня, предприятието се дава на фирма която ще го разработи.Обявява се за продажба прави се конкурс и се избира тази която ще произвежда и ще плаща данъци.
адиос. Примери не липсват мисля.
Трето - от къде кандидати? Сериозните фирми, които биха дошли, по лесно биха купили празна земя. Щото фабриките ни, в по вечето случаи не ставаха за модернизация. Имам предвид че всичко трябваше да се изхвърли, да се съборят зградите и да се строи наново.
Мисля помниш как изглеждаше ВАМО, е намери си снимка на нормална фабрика за мотори от онова време, и ще ти стане ясно какво имам предвид. Ако си влизал в цехчето на Роувър, може и да си добил представа.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment