Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Да, и това го има .. ама пък воюват със себеподобни , а и подкрепяни от Русия ще са на крилете на храброста... надявам се де
    Надай се....

Не сравнявай бойците от ИД с тези от редовната им армия.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти май съвсем не си в час, в Сирия освен ИД има окло 2000 различни терористични организации и всички са незаконни, независимо че САЩ са решили че са умеренни терористи. Същите тези протежета на САЩ преди 2 дена предадоха няколко камиона американско оръжие на ИД, половината от тях вече са в ИД. Така че недей да учиш ученото а само седи и наблюдавай

P.S - А и това дето си написал никой не е казал че е истина
      В час последно бях, когато водих упражнения по ОС в Техническия на 3-и курс.
      Това не ми пречи да виждам какво става около мене. Руснаците тръбяха, че са против ИД-то: "Путин в изявление за ударите над Сирия: "Ислямска държава" обяви Русия за свой враг".
      После започват изтреблението на "по-слабите терористи" с цел да спрат доставките на оръжие или с цел да помогнат на Асад?!?! Лошо няма, все пак той помоли Путин за помощ в писмо до него. Явно сирийската държава се олицетворява еднолично с Асад. Пак няма лошо. Ама излиза че Русия действа на принципа на американците - едно говори, друго върши. Което се опитвам да ви кажа от един тон години - никой не го е еня за нас, така че трябва да се справяме сами. Нито хАмериканците ще се поколебаят да ни зарежат ако се наложи, нито "братушките". Това последното сме го виждали вече...

П.П. Не знам дали е истина това, че всички световни агенции разправят едно и също нещо...

П.П.П. В случай че се чудиш къде Путин е рекъл, че ще се бори с ИД-то: http://www.blitz.bg/news/article/364091
      Last edited by pa4ito; d.m.y г., 21:24.
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
        В час последно бях, когато водих упражнения по ОС в Техническия на 3-и курс.
        Това не ми пречи да виждам какво става около мене. Руснаците тръбяха, че са против ИД-то: "Путин в изявление за ударите над Сирия: "Ислямска държава" обяви Русия за свой враг".
        После започват изтреблението на "по-слабите терористи" с цел да спрат доставките на оръжие или с цел да помогнат на Асад?!?! Лошо няма, все пак той помоли Путин за помощ в писмо до него. Явно сирийската държава се олицетворява еднолично с Асад. Пак няма лошо. Ама излиза че Русия действа на принципа на американците - едно говори, друго върши. Което се опитвам да ви кажа от един тон години - никой не го е еня за нас, така че трябва да се справяме сами. Нито хАмериканците ще се поколебаят да ни зарежат ако се наложи, нито "братушките". Това последното сме го виждали вече...

П.П. Не знам дали е истина това, че всички световни агенции разправят едно и също нещо...
        Не могат да огреят веднага навсякъде , един по един.... Ти какво очакваше от утре да няма ИД ли ?!?!? както ми каза един полицай който ме беше спрял за превишена скорост а аз му обяснявах че още 3 коли караха със същата - " Рибата по една се лови "

„Руски и сирийски самолети днес извършиха няколко нападения срещу позиции на терористите в Хама, Хомс и Латакия,
        в северозападната и централната част на страната“, уточни източникът.
        Тези райони са под контрола на сирийския клон на Ал Каида – Фронта Ан Нусра и ислямистки бунтовници, а не на джихадистите от "Ислямска държава", отбелязва АФП.

P.S - Нали ти обясних , те терористите се казват по различен начин , мен лично не ме интересува кого първи ще отрепат .... А под ИД обикновено се обобщават терористичните организации в района. Само САЩ (май и ти ) са намерили "умерени" терористи измежду тях.
        Last edited by Orm; d.m.y г., 21:29.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Не могат да огреят веднага навсякъде , един по един.... Ти какво очакваше от утре да няма ИД ли ?!?!? както ми каза един полицай който ме беше спрял за превишена скорост а аз му обяснявах че още 3 коли караха със същата - " Рибата по една се лови "

„Руски и сирийски самолети днес извършиха няколко нападения срещу позиции на терористите в Хама, Хомс и Латакия,
          в северозападната и централната част на страната“, уточни източникът.
          Тези райони са под контрола на сирийския клон на Ал Каида – Фронта Ан Нусра и ислямистки бунтовници, а не на джихадистите от "Ислямска държава", отбелязва АФП.

P.S - Нали ти обясних , те терористите се казват по различен начин , мен лично не ме интересува кого първи ще отрепат .... А под ИД обикновено се обобщават терористичните организации в района. Само САЩ (май и ти ) са намерили "умерени" терористи измежду тях.
          Нито съм търсил "умерени", нито имам желание, а и според мен те са "по-слаби". Всъщност боли ме фара, кой какъв е от тях.
          Ако всички са терористи, тогава логиката подсказа, че ИД-то ще помага на антиБашарците. И след като тя е по-мощна, значи нормално е първо тя да бъде унищожена, а после лесно ще се разправят и с другите. Не съм военен експерт, ама все ми се струва, че като изтръгнеш корена на един бурен, по-лесно е да се разправиш с издънките...

П.П. Пропусна да споменеш броя на цивилните жертви и ранени...
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Нито съм търсил "умерени", нито имам желание, а и според мен те са "по-слаби". Всъщност боли ме фара, кой какъв е от тях.
            Ако всички са терористи, тогава логиката подсказа, че ИД-то ще помага на антиБашарците. И след като тя е по-мощна, значи нормално е първо тя да бъде унищожена, а после лесно ще се разправят и с другите. Не съм военен експерт, ама все ми се струва, че като изтръгнеш корена на един бурен, по-лесно е да се разправиш с издънките...

П.П. Пропусна да споменеш броя на цивилните жертви и ранени...
            Не слушай глупости , гледай колко красиво ги изтриват http://www.1tv.ru/
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Тоя няма ли кой да му помогне да се обеси или да падне от някой прозорец поне, на главата си - http://politrussia.com/news/kiev-nachal-perechit-361/ - "Шагом к уничтожению глобальной системы безопасности" назвал удары российских ВВС по боевикам "Исламского государства" Арсений Яценюк.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Тоя няма ли кой да му помогне да се обеси или да падне от някой прозорец поне, на главата си - http://politrussia.com/news/kiev-nachal-perechit-361/ - "Шагом к уничтожению глобальной системы безопасности" назвал удары российских ВВС по боевикам "Исламского государства" Арсений Яценюк.
                Мани ги бе, те сега се ядат отвътре че останаха на заден план. А и май ЕС най накрая почна да ги натиска че гледам са подписали документ за оттегляне на оръдия и под 100мм. не им е леко....

Comment

Не слушай глупости , гледай колко красиво ги изтриват http://www.1tv.ru/
                  Ама тия журналисти са в много лошо положение горките, явно слушат какво им разправя шефа - водещият обяснява, че се биели срешу ИД-то в Сирия...

П.П. Бахти цирка, бахти фарса е всичко и от едните, и от другите....
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ама тия журналисти са в много лошо положение горките, явно слушат какво им разправя шефа - водещият обяснява, че се биели срешу ИД-то в Сирия...

П.П. Бахти цирка, бахти фарса е всичко и от едните, и от другите....
                    Да и аз не мога да разбера какво става http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34399164
                    Това видео е от добрите терористи и се твърди че е след руските удари..... а в предишния линк казаха че не са бомбардирали близо до градове и цивилни обекти ... верно , ебати цирка

P.S Странното в клипа на BBC е че няма нито една жена или дете измежду "цивилните"

От ООН признаха че информацията за цивилни жертви не е проверена и е взета от нета
                    Last edited by Orm; d.m.y г., 22:58.

Comment

Да и аз не мога да разбера какво става http://www.bbc.com/news/world-middle-east-34399164
                      Това видео е от добрите терористи и се твърди че е след руските удари..... а в предишния линк казаха че не са бомбардирали близо до градове и цивилни обекти ... верно , ебати цирка

P.S Странното в клипа на BBC е че няма нито една жена или дете измежду "цивилните"

От ООН признаха че информацията за цивилни жертви не е проверена и е взета от нета
                      Ей сега се почва играта на котка и мишки в стил - "ама вие що биете негрите..." Едните ще викат, че са уцелили само военни цели, другите ще викат, че има много цивилни жертви(аз се натъкнах на писания за 37 жертви).

Нормално е да няма жени, защото при такива "ситуации" те не мърдат от къщите. И в други клипове съм го виждал това - стане ли патаклама само рязаните щъкат насам-натам. Мацките не смеят да си подадат и носа навън.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Е няма война без жертви и от цивилното население.Винаги стават грешки - http://www.1tv.ru/news/world/293154

Comment

Е няма война без жертви и от цивилното население.Винаги стават грешки - http://www.1tv.ru/news/world/293154
                          Абе аз като ви разправям, че рязаните освен глупави, са и прости и за нищо не стават, вие не фащате вяра. На тия разузнаването им трябва да го разтрелят...
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Е няма война без жертви и от цивилното население.Винаги стават грешки - http://www.1tv.ru/news/world/293154
                            Съдейки по Украйна 5000 до 50000 жертви не се броят

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

Ето , човека чисто и ясно казва - "Не ги слушайте тях, слушайте нас"

Comment

• Да видим дали ще има доказателстваhttp://m.ria.ru/world/20151001/12942...s&sort=sortkey

Comment

• Може ли да ми кажете как така на бежанци предлагат работа за по 1200 лв а на българи 500. http://www.moreto.net/novini.php?n=302642

Comment

Working...
                                X