Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвсем скоро по медии и магазини:

яжте рециклирана храна, яжте рециклирана храна...
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение

това може пък да ти е интересно.
      Много интересно ми стана, материала показва по какъв престъпен начин Хранмаш е подготвен за масова приватизация. Само че от тази масова приватизация за масите остана само да пият една студена вода.

Comment

• Колега warbah, точно пък мене да обвиняваш че защитавам грабителите дето съм ЗА да бъдат съдени всички начело с Костов ми е малко смешно.Който е сключвал договорите за газа той да ти отговори, също излиза че защитавам и тези дето ни продават три пъти по-скъп ток визирам американските централи.Идеята ми е България да има собствено мнение продиктувано от интереса на народа.Извинявай обаче не мога да подкрепям държава и правителство които се смятат за най-изключителните и се опитват да ми дават наклон на оная работа и на целия свят.Не е много демократично да натресеш на един народ НАТО и ЕС без да го питаш.Дори в Украйна говорят за референдум .Засега виждам че благодарение на проамериканската и проевропейска политика държавата ни е ограбена, и ппродължава да се граби.Пример златните находища, азовите находища защо не вземем ний да ги разработваме ами предпочетоха чужди фирми.Интередно как канадска офшорка спечели конкурса за златните находища край Хасково вместо Горубсо - питай БатБойко от предния му мандат - http://www.vestnikataka.bg/2013/02/г...рди/.Тъй като гледам след американските ти приятели с години нищо не никне така че ако искаш иди до София и положи цветя на тези дето я бомбардираха.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Митак, предполагам си наясно, че за да разочарова членството ни в ЕС и НАТО много наши сънародници, беше нужно да минат години.
          Аз съм убеден в това, че ако беше проведен референдум преди да станем член на ЕС, този въпрос щеше да е подкрепен от мнозинството. Въпреки това референдумът нямаше да е излишен.
          Аз също считам, че такива важни въпроси трябва да се решават с такива средства. Това трябва да стане принцип а не някой да решава дали да има или няма такова допитване.

Аз не виждам нищо лошо в това и сега да се проведе референдум за излизане от ЕС и/или от НАТО.
          Ако не друго, то поне ще си сверим часовниците.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
            тва го изрових от нета,тук пише защо.
            ......
            Националният дълг е необходимо отговорност от страна на правителството. Въпреки това, високи нива на държавния дълг за продължителни периоди от време, оказва силно влияние върху икономиката като цяло. Прием на коригиращи мерки, с правилния подход - за ограничаване на разходите и подобряване на колекции - може да помогне за контролиране на националния дълг.
            Е тука е заровено кучето.
            И докато има кой да купува съкровищни бонове,ще има и яко разходи за интервенции в далечни на САЩ дъркави.
            Някои "обръчи от фирми" бих ги нарекъл ,инвестират в тези съкровищни бонове въпреки ниската доходност,като по този начин се увеличават държавните разходи за отбрана и се реализират реални печалби във участващите фирми в тази сфера,а и дават възможност някои финансови институции да направят изгодни договори за кредитиране и въстановяване на поизбомбените от САЩ държави от което също има директни печалби.Доколко имат влияние върху международните и локални цени на петрола и на печалбите от търговията с него не знам,но май има някаква връзка.

Други "обръчи"пък са инвестирали в държавен дълг с оглед повишаване разходите в сектора здравеопазване и освен ,че се лекува навалицата ,се получават и печалби в сектора които са съвсем реални.

В общи линии инвестирането в Държавните Ценни Книжа въпреки ниската директна доходност е доста печеливш и разумен финансов ход , ако имаш финансови интереси в някои сектори.
            И не на последно място инвестирането в едно ферари или гръцки остров е с много по-ниска доходност.Особено като вече голямата част от инвеститорите са се убедили лично в това . Друго си е да лекуваш хората или да се кефиш на възможностите на ейбрамсите или на F-ките.
            При Руснаците положението е същото вече.Само, че те отскоро го правят ,но си го правят те ,а не некви чужденци,трябваха им бая години да я докарат до тук.
            Доколко зад взимащите решения за емитиране на Държавен дълг,фирмите , банките и др.инвестиращи в съкровищни бонове в съответните държави стоят едни и същи хора само данъчните и службите за национална сигурност знаят.

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:39 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Колега warbah, точно пък мене да обвиняваш че защитавам грабителите дето съм ЗА да бъдат съдени всички начело с Костов ми е малко смешно.Който е сключвал договорите за газа той да ти отговори, също излиза че защитавам и тези дето ни продават три пъти по-скъп ток визирам американските централи.Идеята ми е България да има собствено мнение продиктувано от интереса на народа.Извинявай обаче не мога да подкрепям държава и правителство които се смятат за най-изключителните и се опитват да ми дават наклон на оная работа и на целия свят.Не е много демократично да натресеш на един народ НАТО и ЕС без да го питаш.Дори в Украйна говорят за референдум .Засега виждам че благодарение на проамериканската и проевропейска политика държавата ни е ограбена, и ппродължава да се граби.Пример златните находища, азовите находища защо не вземем ний да ги разработваме ами предпочетоха чужди фирми.Интередно как канадска офшорка спечели конкурса за златните находища край Хасково вместо Горубсо - питай БатБойко от предния му мандат - http://www.vestnikataka.bg/2013/02/г...рди/.Тъй като гледам след американските ти приятели с години нищо не никне така че ако искаш иди до София и положи цветя на тези дето я бомбардираха.
            Абе Митак,не си ли разбрал ,че от както бай Тошо, се върна от Русията с празни ръце и каза
            " -Ще решава този който има пари! Аз пари нямам!"
            за нас и останалите сателити ФИЛМА СВЪРШИ!
            Last edited by 546; d.m.y г., 18:18.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Митак, предполагам си наясно, че за да разочарова членството ни в ЕС и НАТО много наши сънародници, беше нужно да минат години.
              Аз съм убеден в това, че ако беше проведен референдум преди да станем член на ЕС, този въпрос щеше да е подкрепен от мнозинството. Въпреки това референдумът нямаше да е излишен.
              Аз също считам, че такива важни въпроси трябва да се решават с такива средства. Това трябва да стане принцип а не някой да решава дали да има или няма такова допитване.

Аз не виждам нищо лошо в това и сега да се проведе референдум за излизане от ЕС и/или от НАТО.
              Ако не друго, то поне ще си сверим часовниците.
              Да, че пак да има кебапчитъ и кюфтета и некви неграмотни мангали да ми определят бъдещето.Относно НАТО, сигурноста на границите е отговнорност на самата държава и няма изисквания за вида и броя на таковете, самолетите и прочие техника стига да е съвместима със стандартите.Това че обслужваме чужди интереси няма нищо общо с членството ни.Въпроса е принципен, ако претендират за демокрация да го направят демократично.Ако САЩ не носеха демокрация по света нямаше да ги има много от днешните проблеми, ако ЕС се държеше като съюз със собствено мнение и политика също.Извинявай ама българския народ се топи, нямаме армия с която да се гордеем, нямаме собствена политика, Кунева иска да станем гореща точка, искат да съдят граничаря защитил границите ни... абе хора що просто не си сложите оковите на врата и наденете един фес.А за сверяването на часовниците,я виж в Европа колко протести има против свободната търговия със САЩ, в България нещо да става/по бг телевизия няма да го видиш/....не съм убеден че българина може да вземе адекватно решение, както каза Доган, тия дето можеха да създадат проблеми вече са зад граница.Остана стадото което им трябва.
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:10.

Comment

• Митаче,само нема да се плашиш. След като си оправят държавата братушките ще почнат да ни засипват с инвестиции.Обзалагам се ,че ще почнат с емитирането на държавен дълг,като средствата ще са за строителство на болници у нас ,а нашата здравна каса ще ги подкрепя яко!

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                  Митаче,само нема да се плашиш. След като си оправят държавата братушките ще почнат да ни засипват с инвестиции.Обзалагам се ,че ще почнат с емитирането на държавен дълг,като средствата ще са за строителство на болници у нас ,а нашата здравна каса ще ги подкрепя яко!
                  Надявай се, Русия каза - дори да излезем от НАТО и ЕС, такива не ни трябват.Благодарение на голямата уста на Митов и сие.Хората са казали като си мерят пишките двама не си ври гъза между тях.Тъй че сме ягне след стадо хиени.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Надявай се, Русия каза - дори да излезем от НАТО и ЕС, такива не ни трябват.Благодарение на голямата уста на Митов и сие.Хората са казали като си мерят пишките двама не си ври гъза между тях.Тъй че сме ягне след стадо хиени.
                    е еее дее не бъди толкова черноглед,парите не миришат ,а и засега сме спокойни ,че няма да емитират държавен дълг за да ни почнат с ракети и авиация като за начало

Comment

• http://ria.ru/world/20151018/1304158099.html Не си спомням същите тия да са благодарили на Обама че ги освобождава от диктатора Асад.

Не ме е страх че руснаците ще ни бомбят, страх ме че услужливо си затриваме държавата доброволно.И не съм черноглед а реалист.

Е за тва ви говоря - http://ria.ru/world/20151016/1303323068.html-а на бас че ние ще го подкрепим угоднически игазта няма да ни е скъпа от Германия.Колега warbah само за бг ли няма печалба в газовите потоци.
                      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:43.

Comment

Колега warbah, точно пък мене да обвиняваш че защитавам грабителите дето съм ЗА да бъдат съдени всички начело с Костов ми е малко смешно.Който е сключвал договорите за газа той да ти отговори, също излиза че защитавам и тези дето ни продават три пъти по-скъп ток визирам американските централи.Идеята ми е България да има собствено мнение продиктувано от интереса на народа.Извинявай обаче не мога да подкрепям държава и правителство които се смятат за най-изключителните и се опитват да ми дават наклон на оная работа и на целия свят.Не е много демократично да натресеш на един народ НАТО и ЕС без да го питаш.Дори в Украйна говорят за референдум .Засега виждам че благодарение на проамериканската и проевропейска политика държавата ни е ограбена, и ппродължава да се граби.Пример златните находища, азовите находища защо не вземем ний да ги разработваме ами предпочетоха чужди фирми.Интередно как канадска офшорка спечели конкурса за златните находища край Хасково вместо Горубсо - питай БатБойко от предния му мандат - http://www.vestnikataka.bg/2013/02/г...рди/.Тъй като гледам след американските ти приятели с години нищо не никне така че ако искаш иди до София и положи цветя на тези дето я бомбардираха.
                        Националните богатства трябва да са държавна собственост. Който не може да ги управлява да не се натиска да управлява държавата. Иначе за финансирането на задлъжнелите държави. Обяснено на кратко, САЩ си имат Федералния Резерв а Европейския Съюз си има ЕЦБ.

---------- Post added at 16:02 ---------- Previous post was at 15:59 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                        Митаче,само нема да се плашиш. След като си оправят държавата братушките ще почнат да ни засипват с инвестиции.Обзалагам се ,че ще почнат с емитирането на държавен дълг,като средствата ще са за строителство на болници у нас ,а нашата здравна каса ще ги подкрепя яко!
                        Не могат да емитират държавен дълг, освен ако не ги демократизират.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

Не могат да емитират държавен дълг, освен ако не ги демократизират.
                          Абсолютно са се демократизирали ,самички при това.Тия танкове на Площада по които се катерише Б.Елцин кво си мислиш че правиха.Ако и това не Ви е ясно,няма да си балалайкам с Вас повече.
                          Майка Раша си има свой стил още от времето на пламенните речи на другаря Ленин,ако не вярвате си пуснете записи. Даже се повтарят някои лафове.
                          Язък, че се пропи този готин пич.
                          Last edited by 546; d.m.y г., 19:50.

Comment

• Добре че беше Елцин....винаги съм казвал че алкохола не води до нищо добро.

Comment

http://ria.ru/world/20151018/1304158099.html Не си спомням същите тия да са благодарили на Обама че ги освобождава от диктатора Асад.
                              Ето да си припомниш:

http://www.etilaf.us/obamameeting

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Все едно ББ да благодари на Обама от името на българския народ....де видя знамена пред посолствата и събран народ.Ако болшинството сирийски народ беше позиция САЩ нямаше да я бомбят, сами щяха да се оправят.

Comment

Working...
                                X