Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    https://www.youtube.com/watch?v=aqzzWr32srk

Приятно гледане
    Очаквам да чуя защо мислите че приказките за Асад са нещо по различно ?!?!?!
    Аз не черпя информация от сладникави шоумени. Предпочитам да правя това от малко по-достоверни източници.

По въпроса за Башар Асад съм разговарял със сирийци, които са живяли в Сирия и по време на неговото управление и по времето на това на баща му.

Всички са единодушни в това, че за разлика от твърдото управление на Х. Асад, при което наистина са били потъпквани елементарни човешки права, това на Б. Асад е доста по-меко и цивилизовано и трудно може да се нарече деспотично.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Аз не черпя информация от сладникави шоумени. Предпочитам да правя това от малко по-достоверни източници.

По въпроса за Башар Асад съм разговарял със сирийци, които са живяли в Сирия и по време на неговото управление и по времето на това на баща му.

Всички са единодушни в това, че за разлика от твърдото управление на Х. Асад, при което наистина са били потъпквани елементарни човешки права, това на Б. Асад е доста по-меко и цивилизовано и трудно може да се нарече деспотично.
      Тоест,доколкото схващам,нещата са се развили в посока култ към личността и обичайните,да не кажа " задължителни" в такъв случай изцепки на живия кумир.Съответно обещаващите по-добър живот след смъртта са яхнали вълната на народното недоволство и сега ще оправяме нещата по традиционния начин.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        Тоест,доколкото схващам,нещата са се развили в посока култ към личността и обичайните,да не кажа " задължителни" в такъв случай изцепки на живия кумир.Съответно обещаващите по-добър живот след смъртта са яхнали вълната на народното недоволство и сега ще оправяме нещата по традиционния начин.
        Наивно е Б. А. да се приеме за света вода ненапита, но според мен доста от реалните негативи по време на неговото управление се дължат на все още могъщи хора от неговото обкръжение, останали във властта от времето на баща му, с които той е трябвало да се пребори.
        За култ към личността, такъв какъвто го познаваме от други времена и от други точки по света, според мен, не може да се говори.
        Виж за генерирането и впоследствие - яхването на народното недоволство, вече сценарият ни е добре известен.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• От колко време руснаците задават един много прост и обикновен въпрос - Ок, премахвате Асад, и кой идва вместо него ? Отговор няма , някакви размити определения на някаква неизнайна опозиция ... Общо взето , махаш Асад и повтаряш либийския сценарий.
          Всичко може да се направи по цивилизован начин, още повече че Асад вече няколко пъти каза че няма да се вкопчва във властта и е съгласен на преговори , избори и каквото там е нужно....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Дали изобщо се е опитвал да се пребори или правил там каквото е правил наравно с тях?
            Живите идоли са по-действени от измислените според мен.
            Да беше монархия как да е, но Сирия е президентска Република и такива държавни ръководители водят до СеверноКорейския модел.Нормално е да се стигне до сегашната ситуация.
            Беше ми приятно с Вас,но сега отивам да бачкам.
            https://www.youtube.com/watch?v=jtUQ8xMSwMQ
            Last edited by 546; d.m.y г., 18:08.

Comment

• Не е нормално. Проблема в Сирия започна в момента когато Турция, Катар и Саудитска арабия вкараха наемници в Сирия с идеята Турция да си чопне парченце от Сирия населена с етнически турци и същевременно да изтрепят безнаказано малко кюрди. Та няма връзка ни с диктатура, ни с демокрация цялата работа. Колко време се бият и до скоро не се знаеше кой кой е в Сирия. А какво ще се случи след Асад е ясно, виждали сме го и в Ирак и в Либия, че без малко и Египет.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Аз до момента не съм видял арабска държава, която може да мине без малко "по-твърда ръка". Освен тези, които са монархии и народът е презадоволен, та няма за какво да негодува.

Накратко - демократичното управление, такова каквото го познаваме в западноевропейските държави изисква определено ниво на обществено съзнание, каквото арабинът определено не притежава.
                Да се катализира този процес от външни фактори, както вече станахме свидетели е опасно нещо.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Малко изнасилване на мозъците

http://russia.tv/video/show/brand_id...wtype/picture/
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Малко бла-бла.com

https://www.youtube.com/watch?v=MBenMNLT8Ts

Comment

• Всичко е много просто - на турците им е писнало да ги "ебават". Дори и руснаците си го "признаха" индиректно:

http://tass.ru/info/2466665

И след като няма адекватен отговор на протестите им, те действат както намерят за добре...
                      Само да спомена, че като бивш радиоразузнавач знам дислокацията им и следя горе-долу кое как и защо. Освен това, позаинтересувайте се какво могат турските пилоти и какво правят на ученията на НАТО. Ще останете изумени, защото те имат много добра подготовка и за разлика от руските пилоти, боравят с много по-добра технология...
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        Всичко е много просто - на турците им е писнало да ги "ебават". Дори и руснаците си го "признаха" индиректно:

http://tass.ru/info/2466665

И след като няма адекватен отговор на протестите им, те действат както намерят за добре...
                        Само да спомена, че като бивш радиоразузнавач знам дислокацията им и следя горе-долу кое как и защо. Освен това, позаинтересувайте се какво могат турските пилоти и какво правят на ученията на НАТО. Ще останете изумени, защото те имат много добра подготовка и за разлика от руските пилоти, боравят с много по-добра технология...
                        Това беше смешно

Comment

• Смешно не, ами смешно. Като бивш разузнавач сигурно са го пускали да прави контролни изпити на турските пилоти и да прави инспекция на оборудването. След това пък са го пращали в Сибир да шпионира руските пилоти.

Comment

• http://badgo.blog.bg/politika/2015/1...logiia.1410722

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Прекалено "mission impossible"- ско ми звучи това ...

Comment

• http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=742322

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X