Първоначално публикувано от ivan dimitrov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЗатова са неутрални води, сиреч ничии, а да ти примоня и оня договор от Монтрьо, който не знам защо Русия търпи да се нарушава.
Също можеш да попиташ що щат турски подводници около руски кораби в международни ли още по-лошо в сирийски води.
Оня договор, когато някой го наруши, аз също ще викам - ууууууууу. Щото трябва да има ред.
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМай ти се разминават причините и последствията... Руснаците не са ходили в Украйна , НАТО и ЕС под ръководството на САЩ дойдоха там. Неутралните води не са в карибския басейн а са в Черно море и небето също е неутрално..... 29% по висока оферта е съвсем нормално за нови части , ако им бяхме искали старите части на утилизираните руски МиГ-ове цената щеше да друга.... Закарай следващият път алфата в официалния сервиз да видиш с колко процента ще ти е по скъп ремонта с 29 или с 209....
Алфата си я правя сам, или с помощ на роднини(дано схванеш) намекът.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:33.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Любител съм.Даже и лодка не съм карал.А това воененсамолет на една държава да прелети над военен кораб над друга държава не виждам нищо трагично още повече че не е бил въоръжен.Истериите са в главите на военните.Ма все пак правя разлика между приятелско посещение и гарантиране на мира в Черно Море....и то от САЩ ...малко далечко ми се вижда и ми звучи като непоискан СМС.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:31.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОбаче си капитан, и си учил морско право.....
Оня договор, когато някой го наруши, аз също ще викам - ууууууууу. Щото трябва да има ред.
Абе с Павлин да не "споделяте" един мозък? И в Молдова ли пак "вечният" вреаг "буни" масите? Ти може и да не си бил, ама аз бях по митингите в "ония" години, съответно ще ти е трудно да ме убедиш, че някой ми е плащал, подстрекавал, адитирал и т.н.т. да искам да съм различен.
Алфата си я правя сам, или с помощ на роднини(дано схванеш) намекът.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЛюбител съм.Даже и лодка не съм карал.А това воененсамолет на една държава да прелети над военен кораб над друга държава не виждам нищо трагично още повече че не е бил въоръжен.Истериите са в главите на военните.Ма все пак правя разлика между приятелско посещение и гарантиране на мира в Черно Море....и то от САЩ ...малко далечко ми се вижда и ми звучи като непоискан СМС.
Ако военен самолет симулира атака, над военен кораб, пък бил той въоръжен или не, какво очакваш да се случи?
Добре де, любител, морско право учихте ли?
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНема смисъл.....Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:45.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНема смисъл.....По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
-
Когато Русия се нагърбва с това да спасява света, когато свива бюджета си за 2016 г. с 8 %, когато редовият руснак плаща сметката.......
Специален поздрав за моя приятел, Орм:
https://www.youtube.com/watch?v=eXYQbgvzxdM
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКогато Русия се нагърбва с това да спасява света, когато свива бюджета си за 2016 г. с 8 %, когато редовият руснак плаща сметката.......
Специален поздрав за моя приятел, Орм:
https://www.youtube.com/watch?v=eXYQbgvzxdMСъщо освен това филмче може да провериш за последните 5 години колко дела са заведени срещу корупционери..... можи и да провериш при нас колко са
А на Путин дали се клати стола или не ....ми за сега е най обичания политик от народа си , какво ще стане до 2018-та щевидим. Но може да си сигурен че плужеци като Елцин вече никога няма да застанат зад кормилото на тази държава....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова само показва че подобни филми са възможни в Русия и че глупостите за диктатура дето говорите са пълни глупостиСъщо освен това филмче може да провериш за последните 5 години колко дела са заведени срещу корупционери..... можи и да провериш при нас колко са
А на Путин дали се клати стола или не ....ми за сега е най обичания политик от народа си , какво ще стане до 2018-та щевидим. Но може да си сигурен че плужеци като Елцин вече никога няма да застанат зад кормилото на тази държава....
А относно "най-обичания политик".....Той и Хитлер е бил такъв, пък виж докъде стигнаха нещата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз пък съм сигурен (дано да греша), че ако продължава в същия дух, Навални няма да си умре от старост в леглото.
А относно "най-обичания политик".....Той и Хитлер е бил такъв, пък виж докъде стигнаха нещата.
И какво общо има Хитлер със сегашната ситуация ??? Тея сравнения се правеха преди година и половина , изоставаш с материала.
Питах те каква e алтернативата пред Русия ?Last edited by Orm; d.m.y г., 16:28.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТе такива като Навални умират само в най подходящия момент и по възможност пред централния вход на Кремъл. Само дето не държат визитки с имената на убийците си, които са свързани с Путин (естествено).
И какво общо има Хитлер със сегашната ситуация ??? Тея сравнения се правеха преди година и половина , изоставаш с материала.
Питах те каква алтернативата пред Русия ?
Да превръщаш националния си ресурс във военна машина го е правил вече Хитлер (затова го и споменаваме).
Връщането с подобаваща печалба на така инвестирани средства, става само по един начин.
И тук пак ще трябва да споменем г-н Хитлер.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАлтернативата пред Русия е в това да развива технологии за мирни цели. Това, съчетано с огромните и природни ресурси ще въздигне икономиката и, което ще доведе до повишаването на жизнения стандарт на населението и ще я направи възлов играч на световния пазар.
Да превръщаш националния си ресурс във военна машина го е правил вече Хитлер (затова го и споменаваме).
Връщането с подобаваща печалба на така инвестирани средства, става само по един начин.
И тук пак ще трябва да споменем г-н Хитлер.
Има 3 вида държави, едните се подмазват на господарите за пърче кокъл с надеждата че някой ден, ако са достатъчно послушни, на кокъла ще има и пърченце месце (ние сме видни представители на този вид държави), другите (по умните) не държат на един господар а взимат от всички колкото могат и както могат, третите раздават кокалите... Русия в момента иска сама да си ходи на лов....
Когато говориш че Русия се била въоръжавала , защо не споменеш че САЩ постоянно се "разоръжават" ?!?!? За да имаш някакъв шанс за суверенна политика трябва (необходимо е да имаш) армия , защото САЩ (не Ирак , не Сирия, не Сърбия, не Русия) когато не си съгласен с тях ти разказват играта с томахавките си . Точно за това първата им работа беше да ни разоръжат.
Е виж Иран и Севрена Корея незнайно защо не "демократизират" .... А са едни от най големите врагове на САЩ.... да си чувал някаква заплаха за света която да идва от Иран или от СК ????Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧе Русия допреди украинските събития какво правеше??? Бяхме стигнали до разговори за Европа от Лисапон до Владикавказ... ако се сещаш.... На кой не му хареса идеята .... ако се сещаш ??? Надявам се че си отговори.....
Има 3 вида държави, едните се подмазват на господарите за пърче кокъл с надеждата че някой ден, ако са достатъчно послушни, на кокъла ще има и пърченце месце (ние сме видни представители на този вид държави), другите (по умните) не държат на един господар а взимат от всички колкото могат и както могат, третите раздават кокалите... Русия в момента иска сама да си ходи на лов....
Когато говориш че Русия се била въоръжавала , защо не споменеш че САЩ постоянно се "разоръжават" ?!?!? За да имаш някакъв шанс за суверенна политика трябва (необходимо е да имаш) армия , защото САЩ (не Ирак , не Сирия, не Сърбия, не Русия) когато не си съгласен с тях ти разказват играта с томахавките си . Точно за това първата им работа беше да ни разоръжат.
Е виж Иран и Севрена Корея незнайно защо не "демократизират" .... А са едни от най големите врагове на САЩ.... да си чувал някаква заплаха за света която да идва от Иран или от СК ????
Никоя водеща икономика не си позволява подобно кощунство. Добре работещите икономики се стремят да продават минимум суровини и максимум крайни изделия.
На това обаче Русия е неспособна поради липса на технологии.
Като все ми даваш за пример САЩ, като държава, която най-много се въоръжава - за пореден път си в грешка.
САЩ може и да харчи доста повече от Русия за военни цели, но икономиката и, за разлика от Руската, може да си го позволи.
За справка - виж как се отнасят абсолютните цифри на военните разходи към БВП.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment