Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Мне, винаги съм бил русофил.Изключен съм от комсомола, нямам партийна книжка.Това вероятно маже да се провери.Апртамента съм си го изработили изплатил.Нито преди нито сега съм разчитал на държавата.Не съм мрънкал защото не ми пречеше, и тази не ми пречи защото пак сам се оправям, дразни ме изкривяването на историята, фактите и действителноста.И за да не бъда капо ще ти отговоря с твоите похвати - аз пък съм сигурен че си бил предан комсомолски и партиен член.Типичен пример за бивш комунист и настоящ соросоид. Ще те разочаровам никой не те забелязва.Ще морморя докато има видиотени антикомунисти.Като не можете да се борите по мъжки ревете като жени.Сигурент съм че ако стъпи руски ботуш в България вие първи ще ги посрещнет с хляб и сол.Всъщност вие сте със силните на деня.А вятърът си мени посоката. http://www.pan.bg/view_article-5-338...KITE-DECA.html

Я и американската супер хипер техника падала - http://www.pan.bg/view_article-1-338...ach-VIDEO.html
    Ще трябва да те разочаровам.

Не съм бил нищо друго, освен член на комсомола, защото това беше задължително.

Ненавиждах онази олигофренска система и за мен датата 10. 11. 1989 г се нарежда до 3. 3. 1878 г.

След тази дата съм имал и много тежки моменти, но нито за миг не съм съжалявал затова, че идиотизмът на БКП/КПСС остана в миналото.

За останалото - продължавай да си фантазираш.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами тогава недей предполага за другите.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ами тогава недей предполага за другите.
        ОК. Извинявай, че съм те засегнал с това си предположение.

Дължа ти една бира.

Пусть будет мир!

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Нали за това възхвалявате еврогейските ценности.
          Путиновата путйовщина ли да възхваляваме!?
          Мислиш че педарастията може да бъде забранена със закон ли? Или си мислиш че прикрит гей е по малко вреден от открит такъв? Знам че не мислиш де, вероятно те мързи.
          Заблуждаваш се, ако си мислиш че си господарят на простотията.
          Точно така!
          За това спазвай някакво приличие, всеки може да е простак.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Путиновата путйовщина ли да възхваляваме!?
            Мислиш че педарастията може да бъде забранена със закон ли? Или си мислиш че прикрит гей е по малко вреден от открит такъв? Знам че не мислиш де, вероятно те мързи.
            Заблуждаваш се, ако си мислиш че си господарят на простотията.
            Точно така!
            За това спазвай някакво приличие, всеки може да е простак.
            Кой ти е казал че евроценностите са единствено верния път.Като ви харесват отивате в Европътъ, не ми привнасяйте чужди изгъзици в Родината.Откъде накъде трябва да се съобрязявам с вашата позиция, щото Вашингтон ли каза?

Comment

Кой ти е казал че евроценностите са единствено верния път.Като ви харесват отивате в Европътъ, не ми привнасяйте чужди изгъзици в Родината.Откъде накъде трябва да се съобрязявам с вашата позиция, щото Вашингтон ли каза?
              Ми ние вече сме в европейския съюз, бе.

По-скоро - ако на вас не ви харесва в ЕС, бегом при Путя.
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:52.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• В ЕС сме от немай къде а и да ти напомня че никой не ме е питал.ЕС и нато ни го натресоха.Когато ни попитат и мнозинството поиска да се католицизира и да се педерасти, с удоволствие отивам при Путин.Докато не се гласува, може само да се пените.А няма да се гласува, понеже загубата е сигурна.А ако сте сигурни че мнозинството иска ЕС и НАТО не виждам проблем да направите допитване.

Comment

• Тебе вероятно никой не те е питал. И не трябва. Законно избран парламент и правителство са взели решение да кандидастваме и да станем член на ЕС.

Лично мое мнение е, че трябваше да има референдум преди да се вземе това решение.
                  Не защото вотът щеше да бъде по-различен, но сега нямаше такива като теб да реват, че никой не ги бил питал.

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Аз ли да правя допитване?

Че защо? За да убедя теб ли?

Нямам нужда от това. Който иска да убеждава някого в нещо, да си прави референдуми.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Законно избрано правителство... е нема такъв смех.Няма смисъл да спорим, коментара отдолу казва всичко. - http://www.pan.bg/view_article-5-338...VNA-VOJNA.html

Ивъобще този разговор не ми се води повече, живейте си с илюзиите, на мен светлина и наклон не ми трябват.
                    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:57.

Comment

• А незаконно ли е?

Докажи го.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мръсните му соросоиди, какво правят:

http://www.segabg.com/article.php?id=804693
                        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 02:15.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• За сметка на този от Полша, в България предатели няма!

П.П. Аз никога не бил русофоб, няма и да бъда... Аз съм тиранофоб, приятелю!
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Историята, логиката и личните ми наблюдения ми казаха. Приканих те да спазваш някакво приличие, не да се съобразяваш с позицията ми. При това не те заплашвам нито с ракети, нито с калашници.
                            Нищо не сме привнесли в НАШАТА родина. Гейовете, от които толкова се плашиш, си ги имаше и преди, имаги сега и ще ги има. Ако не си давал караул пред паметникът в Морската, питай някой който е давал, сега ли се появиха извратеняците, или си ги е имало и по онова време. Аз съм давал, гонил съм ги.....
                            Мислиш ли че в Русия педалите ще изчезнат, само щото Путин така е решил?
                            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Вижте ся...противно ми е да ви чета камо ли да продължавам дискусията.Като всеки обществен строй и този е преходен, така че сте времено явление.Също като този - http://avtorski.pogled.info/article/...dministratsiya Няма да ви препоръчвам да попрочетете някой друг материал тъй като сте обхванати от някаква еуфория която болезнено ще отмине, ма все пак хвърлете по едно око на авторите.

п.п.Дали пък да не минем вече на латиница по пътя към Европа...там никой не ползва кирилица.Тъй де, като е гарга да е рошава.
                              п.п.2 Както казах, драйфа ми се.
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:37.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Историята, логиката и личните ми наблюдения ми казаха. Приканих те да спазваш някакво приличие, не да се съобразяваш с позицията ми. При това не те заплашвам нито с ракети, нито с калашници.
                                Нищо не сме привнесли в НАШАТА родина. Гейовете, от които толкова се плашиш, си ги имаше и преди, имаги сега и ще ги има. Ако не си давал караул пред паметникът в Морската, питай някой който е давал, сега ли се появиха извратеняците, или си ги е имало и по онова време. Аз съм давал, гонил съм ги.....
                                Мислиш ли че в Русия педалите ще изчезнат, само щото Путин така е решил?
                                И понеже ми говориш за история и логика, може би ще ми обясниш логиката на това да се стремя към общество създало и финиасирало това - http://smi2.ru/newdata/adpreview?ad=...dpreview&st=14 Както казва един сириец, страхотен готвач, на когото съм голям фен, ние няма да забравим кой съсипа страната ни, затова отиваме в Западна Европа.Така че какво ще съчините, приятелите на запада, е без значение, историята се помни от който трябва.А на мищоците от Запада Лавров отговори много добре - «Если они хотят это обсуждать, пусть обсуждает с нами, а не лезет к микрофону», – посоветовал генсеку НАТО глава российского МИД.Радвам се че гейовете на Запад се множат, а те стават само за едно - да плюнчат микрофона.

Та давал съм караул пред Пантеона, даже и снимки имам, ма гейове не съм виждал.Та няма как да съм давал нито гонил.
                                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:09.

Comment

Working...
                                X