Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Ха, ако не исках да чуя мнението ти, нямаше да задавам въпроси. Обаче за пореден път да чуя "оная" мантра, без никакви доказателства.......
    Със същият успех мога да твърдя че ти, персонално си виновен за всички беди по светът. Като ме питаш защо - щото Путин така каза, имаш нет, чети.
    Няма лошо да няма войни и санкции, само политически решения. В обозримо бъдеще това НЯМА да се случи. Същността на живота не го позволява в глобален мащаб. За това е възможно само в отделни съюзи. И това не е малко.
    Ти пък като си заредил едни доказателства....направо едно след друго се редят...
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• 159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Това горе какво трябва да ми покаже ?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Еиййй! Ама пак се налагате с убеждения , а не факти.
          И двете страни плямпате това, което сте чули и са ви показали, а не това, което е в действителност. Имам близки в САЩ и мъжът работи като шофьор и за това кръстосва цялата страна. Та той потвърдди, че наистина 80% нямат паспорти, а още 15 дори и лични документи. Той е бил в тая роля 25 години. Нещо да ми кажете за свободното придвиване?!
          Здравеопазването във вида, който ние го имаме е нещо непознато. На практика само около 2% от населението имат такова. Останалите да го духат. Племенничката ми стоя два дена без да и гипсират ръката, а бе;е дете на 11 години.
          Това, което гледаме по филмите е само по протежение на главните магистрали. 10-20 километра на вътре е вече такъв бардак, който ни е бедна фантазията да си представим.
          Да САЩ е много добре подредена страна, но за много малка част от населението си. За останалата ....
          Безработицата реално се изчислява на над 37%.
          В Русия не е по-цветущо, но там поне вървят напред. Има чувствително повишаване на раждаемостта, както и на доходите на населението през последните 10-15 години. Не случайно руските туристи са навсякъде. Заплатите им са суизмерими и по-високи от нашите, но покупателната им способност е много по-висока. Санкциите се използуват по най-добрият начин. За миналата година имат произведени над 14 милиона тона царевица и това е дало по-голяма печалба от износът на газ. При пшеницата е подобно положението. Спирането на украинските заводи доведе до строежа на нови в Русия.
          Еко е набарал една много важна черта на руската военна индустрия. Погледнато по абсолютна стойност, Русия има почти десет пъти по-малък бюджет. Тука има няколко важни неща. Финансирането в САЩ се извършва чрез частни банки, а в Русия директно от бюджета. Разликата е огромна, най-вече защото банките със своите такси, лихви и прочие отрови гълтат над 40% от парите. Процентът на глед е чудовищен и нереален, но точно така стоят нещата и в здравеопазването и образованието. Парите се гълтат от банките. Но това е по-малкото зло. В повечето случаи банките се месят и във взимането на решения, какво и как да се развива.Това е особено полезно, но за руснаците, които са имали по тая линия достъп до всички технологии на САЩ. Ето защо те не купуват мозъци, а продуктите им. Има и друго ПРО е вече на стойност на 1.5 трилиона $, а руснаците им отговарят несиметрично с проект за 50 милиона$.
          Обаче, както казва един немски политик, руснаците имат мозъци, но тях още от малки ги учат да мислят по военно му. Те и количка за вар да правят, първо ще мислят, дали може на нея да се монтира оръдие или само картечница.
          Всичко е синджир марка.
          Германия и Ес не могат без САЩ да направят новата техническа революция, а пък Ес и Германия не могат без Русия, както и тя без тях не може да усвои Сибир и Якутия.
          В интересни времена живеем!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Съвсем обикновенни въпроси..... https://www.youtube.com/watch?v=mAtg_sEmxbs

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Еиййй! Ама пак се налагате с убеждения , а не факти......
              Иво, извини ме, но с цялото си уважение към теб, ще си позволя да кажа това, че твоите аргументи в конкретния случай са от вида "една жена каза...."

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Иво, извини ме, но с цялото си уважение към теб, ще си позволя да кажа това, че твоите аргументи в конкретния случай са от вида "една жена каза...."
                Иво е безспорен майстор на късият разказ. Мисля че е решил да се .........тунква с нас. Тоя път, мисля да не му се връзвам.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Момчета, просто ми е жал за нас. Вместо да обсъждаме нашия си хал, гледаме в паницата на другия. Тия големите ще се оправят. Ние какво правим. А това, което казвам не си го изсмуквам от пръстите. Данните ги поднесе Обама, по време на предизборната си кампания. И там като у нас. Констатираме преди изборите с удивление, а после съвсем не си спомняме за какво сме говорили.
                  Вчера си говорим с една мацка, с богата обща култура. Живее в Англия с приятеля си, но той се е влюбил в България и иска тука да живеят. Само го притеснявало сега ако Великобритания излезе от ЕС то паунда ще падне, но дали след войната с Русия няма пак да се покачи. Зяпнах от изненада и я попитах, за кога е тая война. Тъкмо дойде и приятеля и и двамата започнаха съвсем сериозно да ме убеждават, че вече са пратили три батальона в Украйна и ЕС ще смаже с тях Русия за няколко дена, както Садам и ще избави руския народ от Путин. Поприказвахме си малко и се оказа, че така мислят всички на Острова. Така мислят и в Европа.Когато им казах, че сле 19-ти август 1940 та Сталин сформира над 400 дивизии и има 76 общо-войскови армии, те ме изгледаха като луд, но нали са добре възпитани, започнаха да ровят в нета и съвсем скоро се ужасиха.
                  Подобно незнание забелязвам и при вас, за това ви "тунквам".
                  Това за декларацията, че няма по никакъв начин да подкрепяме атака срещу Русия е може би най-умното, което могат да направят нашите политици.
                  Ха сега да ви видя, как това ще го коментирате!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Момчета, просто ми е жал за нас. Вместо да обсъждаме нашия си хал, гледаме в паницата на другия. Тия големите ще се оправят. Ние какво правим. А това, което казвам не си го изсмуквам от пръстите. Данните ги поднесе Обама, по време на предизборната си кампания. И там като у нас. Констатираме преди изборите с удивление, а после съвсем не си спомняме за какво сме говорили.
                    Вчера си говорим с една мацка, с богата обща култура. Живее в Англия с приятеля си, но той се е влюбил в България и иска тука да живеят. Само го притеснявало сега ако Великобритания излезе от ЕС то паунда ще падне, но дали след войната с Русия няма пак да се покачи. Зяпнах от изненада и я попитах, за кога е тая война. Тъкмо дойде и приятеля и и двамата започнаха съвсем сериозно да ме убеждават, че вече са пратили три батальона в Украйна и ЕС ще смаже с тях Русия за няколко дена, както Садам и ще избави руския народ от Путин. Поприказвахме си малко и се оказа, че така мислят всички на Острова. Така мислят и в Европа.Когато им казах, че сле 19-ти август 1940 та Сталин сформира над 400 дивизии и има 76 общо-войскови армии, те ме изгледаха като луд, но нали са добре възпитани, започнаха да ровят в нета и съвсем скоро се ужасиха.
                    Това за декларацията, че няма по никакъв начин да подкрепяме атака срещу Русия е може би най-умното, което могат да направят нашите политици.
                    Знам един англичанин в селото на тъщата ама е темерут и започва да приказва след 5 - тата ракия. Ще взема да му уйдисам на гълтока та да ми снесе и той такава ценна информация за острова.
                    Така че ще трябва да почакаш, щото сега нямам читави аргументи с които да ти опонирам.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Момчета, просто ми е жал за нас. Вместо да обсъждаме нашия си хал, гледаме в паницата на другия. Тия големите ще се оправят. Ние какво правим. А това, което казвам не си го изсмуквам от пръстите. Данните ги поднесе Обама, по време на предизборната си кампания. И там като у нас. Констатираме преди изборите с удивление, а после съвсем не си спомняме за какво сме говорили.
                      Що се мориш? Положението е безнадеждно. Аз за това и отебах.
                      Нека си се пенят на Русия. Да я плашат, че ще я "разбият" и други такива глупости.
                      Все още се надявам руснаците да ни приемат като местният идиот. В противен случай, за всеобщо съжаление, ще гледаме от близо, как ще ни "изорат" в резултат на действията на новия "голям брат".
                      То бива зомбиране, но пък такава липса на здрав разум и чувство за самосъхранение......просто не е истина
                      Британците, за това ги "извадиха" от ЕС, щото предстои накисване в лайната. Даже нашите мижитурки усетиха "вятъра на промяната". Плебса обаче, продължава да се обработва медийно към оглупяване. Такъв им е необходим.
                      А коментари ще получиш, кога от "Козяк" спуснат "правата линия".
                      Е*и му *айката. Ако някой ми беше казал преди години, че ще се върнем в изходна позиция, там, от където сме тръгнали, нямаше да му повярвам.
                      Изчезна СССР, цъфна ЕС и пак същите "другари", и пак същото словоблудство, и пак, и пак, и пак..... Просто не е истина
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Британците не ги мислете. Те ще са добре и без ЕС, макар и евентуално да им понамалее кралството.

Големият въпрос е дали няма да има Frexit, Dexit и пр.

Ако това се случи, ще имате възможността да се убедите в много неща, в които сега не сте, но - "поздно".

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Британците не ги мислете. Те ще са добре и без ЕС, макар и евентуално да им понамалее кралството.

Големият въпрос е дали няма да има Frexit, Dexit и пр.

Ако това се случи, ще имате възможността да се убедите в много неща, в които сега не сте, но - "поздно".
                          Ми грам не се притеснявам за британците. Те "скъсаха синджира". Притеснявам се за нас и за това, че никой не желае да си даде сметка за истинските причини за ...exit-ите, а продължава упоритото новоговорене и празнотворство.
                          Колко просто щеше да е, ако за всичко беше виновен Путин.
                          Да, ама не.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Ми грам не се притеснявам за британците. Те "скъсаха синджира". Притеснявам се за нас и за това, че никой не желае да си даде сметка за истинските причини за ...exit-ите, а продължава упоритото новоговорене и празнотворство.
                            Да, ама не.
                            Като ще си говорим за причини, ти ми обясни, защо хората в активна възраст в UK искат да останат в ЕС.

Това е важна закономерност, която не следва да бъде пренебрегвана.

Същото е положението и у нас.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Като ще си говорим за причини, ти ми обясни, защо хората в активна възраст в Британия искат да останат в ЕС.

А как се разбира кой какво иска? И аз навсякъде чета и чувам че най красивите, най умните, най младите и образовано искат в ЕС а простаците и тъпите селяни не..... Не се подигравам , наистина ми е интересно. Наистина ли на референдума се преглежда възрастта , степента на образование и умствените способности на всеки един ? Лично аз имам съмнение че умните и малдите се определят от медиите според населеното място от което са гласували.

Имах надежди за таз петиция :
                              http://bgr.news-front.info/2016/06/2...um-e-falshiva/

И за шотландците:
                              http://ria.ru/world/20160627/1452714142.html

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:37 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Да, ама не.
                              Е как да не е?!? Бойноте буряти първо бяха пратени да се сбият с английските миролюбиви фенове а после в Англия да организират брекзита. Дори Камерън заяви че от брекзита печели Путин.... Излиза че е някъв недосегаем бог, а аз го мислих просто за добър политик.....

Comment

Като ще си говорим за причини, ти ми обясни, защо хората в активна възраст в UK искат да останат в ЕС.

Това твърдение е поредната социологоподобна спекулация, също като тъпнята за образованите, умните, красиви и т.н.

Едва ли някой щеше да бяга от ЕС, ако той представляваше това, което например е искал Дьо Гол да бъде. Вероятно човекът се обръща в гроба, като "гледа" кой "ръководи" ЕС и на какво го е обърнал.

Comment

Working...
                                X